0

خورش خلال بادام کرمانشاهی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش خلال بادام کرمانشاهی

خورش خلال بادام کرمانشاهی
 

خورش خلال بادام کرمانشاهی

 
● مواد لازم:
▪️ گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
▪️ خلال بادام ۲۵۰ گرم
▪️ زرشک سیاه دو قاشق غذاخوری
▪️ پیاز سه عدد
▪️ زعفران حل شده در آب دو قاشق غذاخوری
▪️ رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
▪️ زردچوبه یک دوم قاشق مرباخوری
▪️ روغن به میزان لازم
▪️ نمک و فلفل به میزان لازم.
● طرز تهیه:
۱) پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود.
۲) گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه کرده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید.
۳) مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیم پز شود.
۴) بادام ها را شسته کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.
۵) رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.
کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد (برای پختن گوشت مدت دو ساعت کافی است).

جمعه 17 مهر 1394  5:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش خلال بادام کرمانشاهی

پاسخ به:خورش خلال بادام کرمانشاهی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

جمعه 17 مهر 1394  5:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها