ذرت مکزیکی از جمله تنقلاتی است که مورد علاقه کودکان و جوانان است . می توان با کمی حوصله این خوراکی خوش خوراک را در منزل برای اعضای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید .
مواد لازم:
کنسرو ذرت:یک عدد
قارچ:100 گرم
کره:100 گرم
آویشن:دو قاشق چایخوری
پنیر پیتزا:100 گرم
کالباس:100 گرم
سس مایونز:4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا قارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید .در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید.
بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در نهایت پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید