0

طرز تهیه مربای بادمجان

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه مربای بادمجان

طرز تهیه مربای بادمجان
سایت آشپزیانواع مربا کمپوت مارمالاد

مربای بادمجان,مربای بادمجان سیاه,مربای بادمجان,مربای بادمجان به شکل رز,مربای بادمجان گل,مربای بادمجان با اهک,مربای بادمجان به شکل گل,مربای پوست بادمجان,آموزش مربای بادمجان,طرز تهیه مربای بادمجان سیاه,انواع مربا کمپوت مارمالاد
 
 
مواد لازم :
 
بادمجان کوچک
یک کیلو
شکر
۵/۱ کیلو
گلاب
یک استکان
آب لیمو
۲ قاشق سوپخوری
 
 
طرز تهیه :
 
سر بادمجانها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم . بادمجانها را یکی یکی پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب جلوگیری از سیاه شدن بادمجانها می شود.
 
مواظب باشید تا آنها له نشوند سپس آنها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند . سه لیوان آب را با شکر می گذاریم بجوشد سپس بادمجانها را دانه دانه در شربت می اندازیم تا زمانی که شربت قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده ( آبلیمو برای اینکه مربا قندک نزنه ) و حرارت را خاموش می کنیم، مربا پس از سرد شدن آماده است .

 

سه شنبه 14 مهر 1394  1:10 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهیه مربای بادمجان

پاسخ به:طرز تهیه مربای بادمجان

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

سه شنبه 14 مهر 1394  1:14 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها