طرز تهیه مربای بادمجان
سایت آشپزیانواع مربا کمپوت مارمالاد
مربای بادمجان,مربای بادمجان سیاه,مربای بادمجان,مربای بادمجان به شکل رز,مربای بادمجان گل,مربای بادمجان با اهک,مربای بادمجان به شکل گل,مربای پوست بادمجان,آموزش مربای بادمجان,طرز تهیه مربای بادمجان سیاه,انواع مربا کمپوت مارمالاد
مواد لازم :
بادمجان کوچک
یک کیلو
شکر
۵/۱ کیلو
گلاب
یک استکان
آب لیمو
۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
سر بادمجانها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم . بادمجانها را یکی یکی پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب جلوگیری از سیاه شدن بادمجانها می شود.
مواظب باشید تا آنها له نشوند سپس آنها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند . سه لیوان آب را با شکر می گذاریم بجوشد سپس بادمجانها را دانه دانه در شربت می اندازیم تا زمانی که شربت قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده ( آبلیمو برای اینکه مربا قندک نزنه ) و حرارت را خاموش می کنیم، مربا پس از سرد شدن آماده است .