مواد لازم
نمک به مقدار لازم
پاستا 400 گرم
قارچ دکمه ای (خرد شده) 200 گرم
کره 2 قاشق سوپ خوری
آب لیموترش 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (هم زده شده) 2 عدد
خامه 1 پیمانه
پنیر پارمزان (رنده شده) 100 گرم
پیازچه (خرد شده) 4 ساقه
ژامبون مرغ (خرد شده) 200 گرم
دانه فلفل سیاه (نیم کوب شده) به مقدار لازم
طرز تهیه
1.در قابلمه ای مناسب، مقداری آب بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید؛ سپس کمی نمک به آن بیفزایید؛
2.پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش ریخته و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. زمانیکه پاستا نرم شد، آبکش کنید و یک دوم از آبِ آن را کنار بگذارید؛
3.در این فاصله، قارچ را در تابه ای حاوی کره، به همراه آب لیموترش تفت دهید؛
4.تخم مرغ، خامه، پنیر پارمزان، پیازچه و نمک را در ظرفی مناسب ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید؛
5.مخلوط خامه، قارچ، ژامبون مرغ، پاستا و یک دوم پیمانه از آبی که پاستا را در آن جوشانده اید، در تابه ای گود بریزید و به مدت دو دقیقه روی حرارت قرار دهید، کمی هم بزنید تا سس غلیظ شود؛ پاستا را در ظرف مورد نظر ریخته، دانه فلفل سیاه را روی آن بپاشید و سرو کنید.