0

ناهار امروز: خورش لوبيا سبزِ پُر گوشت

 
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 3091
محل سکونت : یزد

ناهار امروز: خورش لوبيا سبزِ پُر گوشت

 

 
هنوز هم سبزيجات تابستاني در سبزي‌فروشي‌ها به وفور پيدا مي‌شود. لوبيا سبز هم از اين سبزي‌هاست كه معمولا با آن يا لوبياپلو درست مي‌كنند يا خوراك لوبيا. البته كوكوي آن هم رايج است ولي به احتمال زياد خورش آن را تا به‌حال نخورده‌ايد.
 


مجله سیب سبز: هنوز هم سبزيجات تابستاني در سبزي‌فروشي‌ها به وفور پيدا مي‌شود. لوبيا سبز هم از اين سبزي‌هاست كه معمولا با آن يا لوبياپلو درست مي‌كنند يا خوراك لوبيا. البته كوكوي آن هم رايج است ولي به احتمال زياد خورش آن را تا به‌حال نخورده‌ايد. خورش لوبياسبز يك خورش متفاوت و خوشمزه است؛ امتحانش كنيد.
 

خورش لوبيا سبز



مواد لازم براي خورش

  • 500گرم لوبيا سبز
  • 500گرم گوشت گوسفندي
  • 1 عدد پياز بزرگ
  • 2 حبه سير
  • 2 ق‌س رب گوجه‌فرنگي
  • 2 ق‌س غوره
  • 2 عدد گوجه‌فرنگي
  • نمك، فلفل و زردچوبه
  • به مقدار لازم
  • روغن كمي


طرز تهیه:

1.  پياز را پوست كنده بشوييد، سپس خلالي خرد كنيد و در مقداري روغن سرخ كنيد. گوشت را به شكل خورشي خرد كرده و به پيازداغ افزوده و خوب تفت دهيد.

2.  لوبياسبزها را هم پاك كرده و بشوييد و به اندازه حدود پنج سانتي‌متر برش بزنيد و بعد آنها را به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد تا همراه با گوشت سرخ شوند.

3.  گوجه‌فرنگي‌ها را پوست كنده، سپس به صورت نگيني خرد كنيد و به مواد درون تابه اضافه كنيد.حبه‌هاي سير را هم رنده كنيد و به مواد بيفزایيد.

4. رب را هم به مواد افزوده و حدود سه ليوان آب بريزيد و در ظرف را بگذاريد تا مواد خورش يك ساعت با حرارت ملايم بپزند. وقتي گوشت پخت، نمك، فلفل، زردچوبه و غوره را به مواد اضافه كنيد و صبر كنيد تا حدود نيم ساعت ديگر خورش بجوشد تا مزه‌دار شود. اين خورش را با برنج سرو كنيد.

شنبه 11 مهر 1394  9:11 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها