0

لقمه اسفناج

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

لقمه اسفناج

 
 
مواد لازم

ماست و روغن مايع و آرد ذرت: از هر کدام يک پيمانه

سرکه : يک قاشق غذاخوري

تخم مرغ : يک عدد

بکينگ پودر : يک چهارم قاشق چاي خوري

نمک و فلفل و آرد سفيد : به ميزان لازم

 

مواد لازم مياني

اسفناج : 500 گرم

پياز : يک عدد

پنير سفيد : 50 گرم

کره : يک قاشق غذاخوري

نمک و فلفل : به ميزان لازم

 

طرز تهيه

پياز را خرد کنيد و با کره تفت دهيد تا نرم شود.

اسفناج هاي خردشده را اضافه کنيد و تفت دهيد.

به مواد نمک و فلفل بزنيد و سپس از روي حرارت برداريد و پنير خردشده را با آن مخلوط کنيد.

در ظرف ديگري سفيده تخم مرغ، آرد ذرت، بکينگ پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را اضافه و با هم مخلوط کنيد و آرد سفيد را تا زماني که خمير يکدست شود و به دست نچسبد، اضافه کنيد.

خمير را کمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يک گردو برداريد و در کف دست باز کنيد و از مايه اسفناج کمي در آن بگذاريد، خمير را جمع کنيد و در سيني فر چرب شده قرار دهيد.

روي آنها زرده تخم مرغ بزنيد و در فري که از قبل با دماي 200 درجه سانتي گراد گرم شده است به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 11 مهر 1394  7:24 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها