با سلام خدمت کاربران محترم سایت
با توجه به سوالات یکی از کاربران محترم و اینکه ممکن است این سوالات در ذهن دیگر کاربران نیز وجود داشته باشد سوالات و جوابها را در انجمن به صورت زیر بازتاب می شود.
سوالات :
1 ) با توجه به این که الآن برنامه باشگاه وبلاگ نویسان بخش اول آن که برای غدیر بوده تمام شده آیا میتوان در این طرح ثبت نام کرد ؟؟؟؟ چون من در طرح باشگاه هم ثبت نام کرده ام
2) سوال بعدی من در مورد تعداد پست ها هست که خیلی از دوستان هم از شما سوال کردند به نظر من این قسمت را به جای روزانه هفتگی کنید بهتره مثلا بگویید هر وبلاگ در هفته باید حداقل 500 مطلب ارسال کند چون ممکن است کسی در یک روز مشکلی داشته باشد و نتواند در آن روز به سایت سر بزند و لی اگر هفتگی باشد این مشکل پیش نمی آید .
3) زمان این طرح چه قدر هست ؟؟؟
پاسخها:
1) طرح اول باشگاه وبلاگ نویسان در تاریخ 7/15 به پایان خواهد رسید و کاربرانی که تمایل دارند در طرح وبلاگ ویژه فعالیت کنند نباید در طرح های باشگاه شرکت کنند. (تاریخی برای شروع طرح وبلاگ ویژه در نظر گرفته نشده). در صورتی که در هر دو طرح (باشگاه و بلاگ نویسان و وبلاگ ویژه) شرکت کنید با توجه به فعالیتها شما نام کاربری شما در وبلاگ ویژه ثبت خواهد شد. پس بنابر این از امتیازات و جوایز باشگاه بی بهره خواهید بود.
2) تعداد پستها به صورت روزانه درج شده اما به صورت هفتگی یا ماهیانه آمار گرفته می شود و در مورد تعداد پستها در انجمن نظر خواهی شده و کاربران می تواند نقطه نظرات خود را مطرح کنند تا مورد بررسی قرار گیرند.
3) زمان مشخصی برای طرح در نظر گرفته نشده است.
مجددا اعلام می شود نظرات کاربران در تغییر معیارهای وبلاگ ویژه می تواند تاثیر گذار باشد.(کاربر فوق تعداد 500 پست را مطرح کرده و با توجه به اهداف قسمت وبلاگ نویسی و روابط عمومی سایت مورد بررسی قرار خواهد گرفت ) این فعالیت را در همه موارد وبلاگ ویژه میتوان انجام داد و همین انتظار از کاربران وبلاگ نویس می رود که با مشارکت در طرح و ایجاد طرح وبلاگ ویژه به خواستهای خود از یک وبلاگ ویژه برسند