بعضی از انواع كوكو ها مثل كوكو سبزي را به خاطر بافت نرمي كه دارند، موقع ساندويچ كردن براي بچه ها بايد حسابي پيچيد ولي با يك ابتكار جالب ميتوانيد ساندويچ كوكوسبزي فرزندتان را داخل نان ساندويچي درست كنيد.
مجله سیب سبز: بعضي از انواع كوكوها مثل كوكوسبزي را به خاطر بافت نرمي كه دارند، موقع ساندويچ كردن براي بچهها بايد حسابي پيچيد ولي با يك ابتكار جالب ميتوانيد ساندويچ كوكوسبزي فرزندتان را داخل نان ساندويچي درست كنيد. اين كار شايد به نظر عجيب برسد ولي بسيار راحت است. مايه كوكوسبزي را آماده كنيد، يكدانه هم نان باگت بگيريد و طبق دستور عمل كنيد.اين نوع ساندويچ را به دو صورت گرم و سرد ميتوان سرو كرد و درست به همين دليل براي ميانوعدهها بسيار مناسب است.
مواد لازم
-
100 گرم سبزي كوكوي
-
خرد شده
-
1 عدد پياز كوچك
-
3 عدد تخممرغ
-
2 قس آرد سيبزميني
-
1 عدد نان باگت
-
نمك، فلفل و زردچوبه
-
به مقدار لازم
-
روغن سرخ كردني
-
به مقدار كافي
طرز تهیه:
1. پياز را پوست كنده، بشوييد سپس ريز رنده كنيد. حالا پياز رنده شده را در كاسهاي بريزيد و سبزي خرد شده را هم اضافه كنيد.
2. آرد سيبزميني را به مواد اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا آب اضافي پياز گرفته شود. نمك، فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده، مخلوط را خوب هم بزنيد.
3. تخممرغها را يكييكي در ظرف ديگري شكسته و به مايه كوكوي داخل كاسه اضافه كنيد. حالا مايه كوكو را با چنگال سريع هم بزنيد تا خوب كف كند.
نكته: اگر احساس كرديد مايه كوكو خيلي شل است ميتوانيد كمي ديگر آرد اضافه كنيد.
4. نان باگت را روي تخته آشپزخانه گذاشته و با چاقوي دندانهدار به حلقههاي دو سانتيمتري برش بزنيد. سپس هر حلقه را برداشته و با چاقو مقداري از خمير وسط آن را درآوريد تا جا براي ريختن مايه كوكو باز شو
5. در يك تابه مقداري روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. بعد از داغ شدن، حلقههاي نان را در روغن بگذاريد.
نكته: لازم نيست مقدار روغن زياد باشد تا نانها در آن غوطهور شوند، قسمت پايين نانها در روغن باشد كافي است.
6. وقتي كه حلقههاي نان را در روغن چيديد، از مايه كوكو سبزي يك قاشق در هر حلقه نان بريزيد. در اينجا بهتر است حرارت را كم كنيد تا كوكوها مغزپخت شوند.
7. بعد از پختن يك طرف كوكوها و بسته شدن مايه كوكو، نان را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم در روغن قرار بگيرد و سمت ديگر هم پخته شود.
نكته: موقع برگرداندن كوكوها نگران جدا شدن نان از كوكو نباشيد زيرا كوكو در همان مرحله سرخ شدن اوليه به نان چسبيده است.
8. بعد از پختن كوكوها و طلايي شدن نانها، آنها را از روغن درآورده روي يك دستمال حولهاي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. از جمله مزاياي اين ساندويچها حالت ترد بودن آنهاست كه بچهها آن را خيلي دوست دارند.