روز سه شنبه، ۲۴ شهریور، شرکت مایکروسافت با سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (NATO یا North Atlantic Treaty Organization) بر سر ادامه اشتراک گذاری اطلاعات توافق کردند.
توافقی که در پی آن، مایکروسافت، غول نرم افزاری دنیا، جزییات محصولات و سرویس های خود را به همراه گزارش تهدیدات سایبری به آژانس اطلاعات و ارتباطات NATO ارائه می کند.
به گزارش سایت Network World، این توافق بخشی از سیاست Government Security Program شرکت مایکروسافت است.
بر طبق Government Security Program، مایکروسافت بخش هایی از کد محصولات کلیدی خود را در اختیار دولت های درخواست دهنده قرار می دهد.
مایکروسافت هدف از آن را بهبود امنیت زیرساخت های فناوری اطلاعات برای حفاظت از شهروندان و اقتصاد ملی کشورها اعلام کرده است.
در توافق جدید، NATO دسترسی کنترل شده ای به کد محصولاتی، همچون Windows و Office خواهد داشت.
علاوه بر آن مایکروسافت اطلاعاتی را نیز در مورد سرویس های رایانش ابری این شرکت و امنیت سایبری ارائه خواهد کرد.
آژانس اطلاعات و ارتباطات NATO معتقد است اعضای NATO با تهدیدات روز افزون سایبری در اقصی نقاط دنیا روبرو هستند و این آژانس می کوشد با اشتراک به موقع اطلاعات با این خطرات مقابله کند.
شایان ذکر است که توافق مایکروسافت با سازمان NATO است و نه اعضای آن. هر چند که مایکروسافت با بیش از ۴۰ آژانس بین المللی و کشورهایی همچون استرالیا، اتریش، کانادا، لهستان و روسیه توافقنامه های مشابهی امضا کرده است.
NATO یکی از اولین سازمان های دولتی است که با سیاست نامه Government Security Program مایکروسافت توافق کرده است. توافقی که اکنون سابقه آن به ۱۲ سال می رسد.
فسا-پسا