اس ام اس طنز، استاتوس باحال، پیامک سرکاری، جملات بامزه و لطیفه های تازه
2- لب پروتز، گونه ها فوق تخیلی، موها رنگ کرده بلوند، ابروها تاتو شده. بعد هی می گه نیمه گمشدم کجاست و فلان و اینا، خو آخه لامصب با این قیافه ای که تو واسه خودت درست کردی گم بشی مامانت و بابات به زور پیدات می کنن، نیمه گمشدت که جای خود داره!
3- سربازی واسه پسرا مثل حاملگیه. هم قیافه مون عوض میشه هم می پرسن چند ماهه ای.
4- مدرسه: سه سیب داریم، دوتای دیگر از علی می گیریم، حالا چند تا سیب داریم؟
مشق شب: اگر یک هندوانه سه کیلویی را بین پنج نفر تقسیم کنیم به هر یک چه مقدار می رسد؟
امتحان: علی 12 موز دارد، قطار او هفت دقیقه تاخیر دارد، وزن خورشید را حساب کنید!
5- هر کس به طریقی دل ما می شکند! اما تو خیلی خلاقیت به خرج دادی، آفرین.
6- یکی از آرزوهام اینه که یه جعبه دستمال کاغذی بخرم وقتی خواستم بازش کنم دستمال اولی مثل یه پسر خوب بیاد بیرون.
7- مورد داشتیم طرف از شوخی های دوستاش فیلم گرفته فرستاده تلویزیون بعد به عنوان بهترین مستند حیات وحش انتخاب شده!!
Doostiha.IR
8- اینقدر که بازیکنانی فوتبال ما تو فکر شادی بعد از گل هستن به فکر خود گل زدن نیستن.
9- طرف استاتوس گذاشته: امشب میخوام تو بالکن بخوابم. چهارتا پشه کامنت گذاشتن Big Like
10- دختره به باباش میگه مزاحم تلفنی دارم. باباش میگه عکستو بدون آرایش ببینه دیگه مزاحمت نمی شه! باباشو دوست دارم. خیلی فهمیده ست.
11- قرص کامل پشه کش تو اتاقم دود کردم به طوری که اجسام از فاصله 23.5 میلیمتری قابل رویت نیستن، بازم پشه میاد زیر گوشم صدای هلی کوپتر درمیاره! یاد «جان سخت 4» افتادم.
12- با شما دوست بودن سرماخوردگی رو خوب می کنه. الکی مثلا شما شلغمین.
13- اعتراف می کنم تنبلی من و دوستم در حدیـه که وقتی داریم والیبال بازی می کنیم بعد از اولین باری که توپ میفته زمین، بازیمون به فوتبال تبدیل میشه.
14- اینایی که برای تبریک تولد می نویسن HBD، اینا خیلی آدمای مهمی هستند، خیلی وقتشون کمه باید برن جون چند نفرو همزمان نجات بدن.
16- این عذاب وجدان گرفتن ها در روزای آخر تعطیلات کاملا نرمال و از علائم سلامتی دانشجویان و دانش آموزان است.
17- رفتم کله پزی به یارو می گم زبون دارین؟ گفت نه فقط تو داری. ما با آرنجمون حرف می زنیم!