دست پیچ نان لواش با ماهی☆♥️
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه (فقط قسمت دم) ۵ عدد
سیر ۱ عدد
تره فرنگی ۱ عدد
ماست (خامه ای) ۲ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر (خامه ای) ۲ قاشق سوپ خوری
ماهی (تن یا کیلکا) ۱ قوطی
نان (لواش) ۳ عدد
کره ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
۱- ابتدا تخم مرغها را آبپز کرده و به همراه پیازچه، سیر و ترهفرنگی نگینی خرد کنید. ماست، نمک، فلفل و پنیرخامهای را با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تا یکدست شوند و همراه با تنماهی در مواد بالا بریزید.
۲- نمک و فلفل را اندازه کرده، کمی هم زده و نیمساعت مواد را استراحت دهید.نانلواش را در سطح صافی گذاشته و خمیر دور آن را با چاقو ببرید.
۳- کره آبشده را روی نان بکشید و مواد را روی نان ریخته و نان را رول کنید. رولت را در فویل پیچیده و نیمساعت کنار بگذارید، سپس با چاقو برش رولتی بدهید و فویل را باز کنید.
سایر نکات
1) نان لواش بعد از خریداری حتماً باید در کیسه پلاستیکی باشد که خشک نشود.
2) برای زیبایی رولت میتوانید وقتی مواد را به هم زدید در آخر کار تخممرغ و تنماهی را مخلوط کنید.
3)اگر دوست داشتید روی نانها را با ماست خامه ای بپوشانید.
4)این رول با تن ماهی لذیذ تر میشود.