طرز تهیه ترشی تربچه + خواص تربچه
در این مطلب طرز تهیه ترشی تربچه را آموزش می دهیم. درست کردن ترشی تربچه بسیار ساده است و تنها پس گذشت دو روز به طعم مطلوب می رسد.
تهیه ترشی تربچه یکی از سنتهای غذایی کرهای است. راز سلامت و طول عمر مردم آسیایی نیز در مصرف روزانه این سبزی مفید است. تربچه از جمله سبزیجاتی است که به صورت خام مصرف میشود و علاوه بر ریشه این سبزی، نباید از خواص جادویی برگ و تخم این گیاه غافل ماند. همان طور که قبلا اشاره شد بهترین زمان برای مصرف ترشی تربچه دو روز پس از تهیه این ترشی میباشد. بهتر است این ترشی را به مقدار کم تهیه نمایید و تازه به تازه مصرف شود.
مدت زمان لازم برای تهیه ترشی تربچه بین 10 تا 15 دقیقه میباشد.
در رسیپی کرهای این ترشی از 1 پیمانه شکر، 1 پیمانه سرکه، 1 پیمانه آب و نمک استفاده شده است. ما با کمی دخل و تصرف این دستور را به ذائقه ایرانی نزدیک کردهایم.
مواد لازم جهت تهیه ترشی تربچه
تربچه
500 گرم
سرکه سفید
1 پیمانه
نمک
1/2 قاشق چایخوری
آب
1 پیمانه
شکر
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی تربچه
ابتدا تربچهها را شسته و کاملا رطوبت آن را بگیرید.
تربچهها را به صورت حلقهای برش بزنید.
آب، شکر، نمک را به جوش آورید و در آخر سرکه را اضافه نمایید.
در این مرحله شیشه مورد نظر را از تربچه پر کنید و پس از اینکه مخلوط سرکه خنک شد شیشه را تا روی تربچهها با سرکه بپوشانید.
ترشی را پس از خنک شدن به یخچال منتقل نمایید و پس از دو روز در کنار غذاهای گوشتی قابل مصرف خواهد بود.