0

پیچاق قیمه اردبیل

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پیچاق قیمه اردبیل

پیچاق قیمه اردبیل

امروز با یه خورشت خاص و خوشمزه و البته محلی با شما هستیم. غذاهای محلی همیشه جز غذاهای خوشمزه ای هستند که البته دوستای عزیز ساکن اون منطقه هم می تونند با در اختیار گذاشتن تجربیاتشون و نکاتی که داره، ما رو در بهتر پختن این غذاها یاری کنند. با آشپزی خاص همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: 70 دقیقه

مواد لازم جهت 6 نفر
گوشت (راسته یا قلوه گاه گوسفندی) ۵۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
خلال بادام ۱/۴ پیمانه
زعفران (آب شده) ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۶ عدد
كره ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت میدهیم و به همراه 1عدد پیاز و مقداری آب به مدت یك ساعت آب‌پز میكنیم سپس بقیه پیازها را خرد كرده و در كره داغ سرخ كرده و 1سوم آن را برمیداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و كره تفت داده و به آن نمك، زردچوبه و فلفل سیاه می‌افزاییم.
۲- خلال بادام و زعفران را نیز اضافه كرده و حدود 40 دقیقه می‌گذاریم تا غذا بپزد.
۳- در انتها بقیه پیازداغ را اضافه كرده و منتظر می‌مانیم تا آب غذا كم شود.
۴- سپس برای هر نفر یك عدد تخم‌مرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه می‌كنیم.

سایر نکات
1)این غذا جزو غذاهای سنتی اردبیل است.
2)این غذا به صورت تك نفره و برای هر نفر به صورت مجزا سرو می‌شود.
3)پیاز داغ این غذا باید به صورت خلال‌های بسیار نازك و برشته تهیه شود.

چهارشنبه 25 شهریور 1394  9:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:پیچاق قیمه اردبیل

پاسخ به:پیچاق قیمه اردبیل

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 25 شهریور 1394  9:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها