پیچاق قیمه اردبیل
امروز با یه خورشت خاص و خوشمزه و البته محلی با شما هستیم. غذاهای محلی همیشه جز غذاهای خوشمزه ای هستند که البته دوستای عزیز ساکن اون منطقه هم می تونند با در اختیار گذاشتن تجربیاتشون و نکاتی که داره، ما رو در بهتر پختن این غذاها یاری کنند. با آشپزی خاص همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: 70 دقیقه
مواد لازم جهت 6 نفر
گوشت (راسته یا قلوه گاه گوسفندی) ۵۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
خلال بادام ۱/۴ پیمانه
زعفران (آب شده) ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۶ عدد
كره ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت میدهیم و به همراه 1عدد پیاز و مقداری آب به مدت یك ساعت آبپز میكنیم سپس بقیه پیازها را خرد كرده و در كره داغ سرخ كرده و 1سوم آن را برمیداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و كره تفت داده و به آن نمك، زردچوبه و فلفل سیاه میافزاییم.
۲- خلال بادام و زعفران را نیز اضافه كرده و حدود 40 دقیقه میگذاریم تا غذا بپزد.
۳- در انتها بقیه پیازداغ را اضافه كرده و منتظر میمانیم تا آب غذا كم شود.
۴- سپس برای هر نفر یك عدد تخممرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه میكنیم.
سایر نکات
1)این غذا جزو غذاهای سنتی اردبیل است.
2)این غذا به صورت تك نفره و برای هر نفر به صورت مجزا سرو میشود.
3)پیاز داغ این غذا باید به صورت خلالهای بسیار نازك و برشته تهیه شود.