0

"جانی دپ"در نقش قاتل فراری:میزان فروش فیلم در گیشه برایم اهمیتی ندارد

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

«جانی دپ» در نشست مطبوعاتی فیلم جنایی «توده سیاه» در جشنواره تورنتو گفت: میزان فروش فیلم در گیشه برایم اهمیتی ندارد.

فیلم سینمایی «توده سیاه» به کارگردانی «اسکات کوپر» (سازنده فیلم «قلب دیوانه»)، با بازی متفاوت «جانی دپ» روز گذشته در جشنواره فیلم تورنتو به نمایش درآمد.

فیلمنامه این پروژه را نیز شخص«کوپر» نوشته و داستان آن درباره یکی از اربابان گروه‌های جنایتکار بوستون به نام «ویتی بولگر» (با بازی جانی دپ) است . او یکی از چهره های در دست تعقیب فهرست 10 نفره اف بی آی بوده است که به مدت یک دهه در حال فرار بوده و در نهایت در سال 2011 دستگیر شد.پیش از این «بری لوینسون» قرار بود این فیلم را کارگردانی کند.

«جانی دپ» در نشست مطبوعاتی این فیلم که روز گذشته در جشنواره فیلم تورنتو برگزار شد، گفت: برای بازی در نقش «ویتی بولگر»، خیلی تلاش کردم که از نزدیک با او ملاقات داشته باشم. اول از همه کاری که کردم با «جک کارنی»، وکیل «بولگر» تماس گرفتم و از او خواستم تا ترتیب ملاقاتم با «بولگر» را بدهد، می‌خواستم که حرف‌های او را بشنونم. دقیقا نمی‌دانستم که قرار است از صحبت‌های او چه چیزی عایدم شود، فقط می‌خواستم فرصت مطالعه رفتار او را داشته باشم.

وی افزود: یک هفته پس از آنکه درخواست ملاقات کردم، پیامی از جانب آقای «کارنی» دریافت کردم که عنوان کرده بود که «بولگر» با کمال احترام درخواست من را رد کرده است چون او به کتابی که قرار بود فیلم براساس آن ساخته شود هیچ علاقه‌ای نداشت.

«دپ» در ادامه در جواب به این سؤال که از بازی خود در این نقش راضی است یا خیر؟ تأکید کرد: شما (به عنوان بازیگر) هر نقش و هر شخصیتی را که بازی کنید زمانی‌که احساس کنید توانسته‌اید به خوبی و در حدی که نیاز است از پس آن نقش برآیید، یک موفقیت محسوب می‌شود. اگر احساس کنید که دینتان را به کارگردان، خودتان و نویسنده ادا کردیده‌اید، آنوقت است که احساس موفقیت می‌کنید. این برای من موفقیت محسوب می‌شود. فروش در گیشه هم بحث دیگری است که خیلی ربطی به من ندارد.

بنا بر این گزارش، «دپ» پس از فیلم «توده سیاه» در دنباله فیلم‌های «دزدان دریای کارائیب» و «آلیس در سرزمین عجایب» محصول کمپانی «والت دیزنی» دیده خواهد شد.

منبع:فارس

سه شنبه 24 شهریور 1394  2:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها