طرز تهیه خورش آلو مرغ
مواد اولیه : برای 6 نفر
لپه 100 گرم
آلو (خورشتی) 400 گرم
پیاز (سرخ شده) 4 قاشق سوپخوری
مرغ یك كیلو و نیم
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
شكر (اختیاری) به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا آلوی خشك را شسته و با مقداری آب ولرم خیس كنید .در ظرفی مناسب مقداری روغن را داغ كنید و پیاز را در آن تفت دهید و سپس مرغ را به آن اضافه كرده و خوب سرخ كنیدو سپس ادویه و لپه شسته و خیس خورده را به آن اضافه كرده و خوب تفت دهید تا از خامی در بیایند.الوی خیس كرده را به همراه آب آن به مواد اضافه كرده و زعفران را با مقداری آب جوش آبكرده و به مواد اضافه كنید و با كم كردن حرارت اجازه دهید خوب بپزند.
نكات:
1) سعی كنید هر مقدار آب برای خورش نیاز دارید روی الو بریزید تا آب مزه دار شود.
2) سعی كنید آلوی شما بدون هسته باشد و اگر هسته دار است هسته آن را قبل یا بعد از پخت جدا كنید.