*روغن زيتون- ۲ قاشق غذاخوري
*پيازچه خرد شده- يک بسته
*قارچ خرد شده- ۲۰۰ گرم
*تخم مرغ- ۶ عدد
*خامه يا ماست چکيده- نصف پيمانه
*جعفري خرد شده- ۲ قاشق غذاخوري
*نمک و فلفل- به ميزان کافي
*پنير پيتزاي رنده شده- سه چهارم پيمانه
*در يک قاشق روغن زيتون، قارچ ها را کمي تفت دهيد و آب اضافه آن را بگيريد.
*به قارچ، پيازچه اضافه کنيد و هم بزنيد.
*تخم مرغ ها، خامه و جعفري، پنير، نمک و فلفل را خوب هم بزنيد و مواد قارچ را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد.
*باقي مانده روغن را در ماهيتابه نچسب بريزيد و پس از کمي داغ شدن، مواد را در آن بريزيد؛ پس از پخت يک طرف کوکو را برگردانيد تا طرف ديگر آن بپزد.