0

تالار اسلام شناسی زیر ذره بین راسخونی ها

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

تالار اسلام شناسی زیر ذره بین راسخونی ها

همراهان راسخونی و کاربران گرامی :

نظرات و پیشنهادات وانتقادهای سازنده و نکات مهم و نقاط قوت و ضعف (اسلام شناسی)را در این تاپیک ارسال نمایید.

نکات:

1-از مدیر محترم این تالار تقاضامندیم در صورت لزوم به نقد دوستان  پاسخ بدهند.

2- امتیاز دادن به تالار مشروط به مشارکت در نقد و بررسی تالار می باشد.

3-امتیازبه تالار بدون مشارکت در نقد و بررسی حذف خواهد شد.

4-کاربران عزیز جهت امتیاز دادن به تالار مورد نظر  به این تاپیک مراجعه فرمائید.

5- جهت اطلاعات بیشتر از طرح مذکور به اینجا مراجعه فرمائید.

شنبه 21 شهریور 1394  9:45 AM
تشکرات از این پست
borkhar mehdi0014 khodaeem1 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh haj114 ehsan007060 sungift omiddeymi1368 ria1365 darabzade shirdel2 zinab84 welkinah namebaran farshon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:تالار اسلام شناسی زیر ذره بین راسخونی ها

سلام و خسته نباشید خدمت آقای حمزه زاده.

تشکر میکنم از زحمتهایی که برای این تالار کشیدین و زحمتهایی که میکشین.ان شاءالله موفق باشین.

مورد اول درمورد زیر تالار احکام هستش من نگاه میکردم احکام به طور منظم چیده نشده!یعنی یه جوری قاطی پاتیه.براهمین دسترسی به خیلی از مطالب سخت هستش 

اگه  قسمت احکام رو با یه چینش منظم تری درست میکردین بهتر بود.مثلن احکام رو بخش بخش میکردین و هر کدوم یه زیر تالار برای خودش میشد به طور مثال احکام نماز,احکام روزه و.....وهر کدوم از مطالب جای خودش قرار میگرفت.

در مورد قسمت احادیث و روایات هم همینطور:قسمت بندی میشد به طور مثال احادیث و روایات مربوط به پیامبر.و....چون خیلی مواقع کاربران میخوان حدیث و روایتی از یه معصوم خاصی پیدا کنن اینجور چینش کار رو براشون سخت میکنه.

مورد بعدی در مورد زیر تالار ایام و مناسبتهای خاص هستش خیلی از مطالبی رو که تو این زیر تالار قرار دادین رو میشه تو تالار معصومین هم گنجاند!یعنی یه جورایی شبیه به تالار معصومین هست فکر کنم اگه موضوع رو عوض کنین یا ....نمی دونم که اینجور مطالب درش قرار نگیره بهتره.

موفق باشید.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 21 شهریور 1394  10:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon khodaeem1 alirezaHmzezadh haj114 ehsan007060 sungift omiddeymi1368 ria1365 darabzade zinab84 shirdel2 welkinah shayesteh2000
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

با  سلام و عرض ارادت

این تالار از بهترین زیرتالارهای قسمت دین پژوهی می باشد

و مباحث بسیار خوبی همچون عرفان های کاذب و شبهات دینی و اخلاق و اعتقادات و... رو شامل میشه

که از طرف خود از تمامی کاربران عزیز که در این زیرتالار تلاش کرده و میکنند تشکر میکنم و آرزوی توفیق بیشتری دارم

شنبه 21 شهریور 1394  11:06 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh borkhar ravabet_rasekhoon ehsan007060 sungift omiddeymi1368 ria1365 darabzade shirdel2 welkinah
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

نقل قول borkhar

تشکر میکنم از زحمتهایی که برای این تالار کشیدین و زحمتهایی که میکشین.ان شاءالله موفق باشین.

مورد اول درمورد زیر تالار احکام هستش من نگاه میکردم احکام به طور منظم چیده نشده!یعنی یه جوری قاطی پاتیه.براهمین دسترسی به خیلی از مطالب سخت هستش 

اگه  قسمت احکام رو با یه چینش منظم تری درست میکردین بهتر بود.مثلن احکام رو بخش بخش میکردین و هر کدوم یه زیر تالار برای خودش میشد به طور مثال احکام نماز,احکام روزه و.....وهر کدوم از مطالب جای خودش قرار میگرفت.

در مورد قسمت احادیث و روایات هم همینطور:قسمت بندی میشد به طور مثال احادیث و روایات مربوط به پیامبر.و....چون خیلی مواقع کاربران میخوان حدیث و روایتی از یه معصوم خاصی پیدا کنن اینجور چینش کار رو براشون سخت میکنه.

مورد بعدی در مورد زیر تالار ایام و مناسبتهای خاص هستش خیلی از مطالبی رو که تو این زیر تالار قرار دادین رو میشه تو تالار معصومین هم گنجاند!یعنی یه جورایی شبیه به تالار معصومین هست فکر کنم اگه موضوع رو عوض کنین یا ....نمی دونم که اینجور مطالب درش قرار نگیره بهتره.

موفق باشید.

باسلام وتشكر بابت قدرداني شما

چينش تالارها بر عهده ي بنده ي حقير نمي باشد بلكه تالار ها و زير تالار ها قبلا توسط طراح سايت تقسيم بندي شده اند و از دست اين حقير هيچ كاري برنمي آيد مگر اينكه با مسئولين سايت هماهنگي شود و موارد درخواستي شما تصحيح گردد كه اين بسته به نظر مسئولين است.

درمورد تالار ايام و مناسبت هاي خاص از اسم تالار معلومه كه هر مناسبتي كه در تقويم درج گشته است را مي توان در اين تالار درج كرد

وقتي يه مناسبتي پيش مياد بنده برنامه اي يا مسابقه اي طراحي مي كنم و در اين تالار قرار مي دهم اين در صورتي است كه برنامه هاي مشابهي در تالار هاي ديگر راسخون ايجاد نشده باشد وپس از ايجاد در مورد اجرا شدن با مديريت انجمن ها هماهنگي مي شود

تشكر بابت نقد ارزشمند شما اميدوارم كه پاسخ هاي بنده شما را قانع كرده باشد

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

شنبه 21 شهریور 1394  11:10 AM
تشکرات از این پست
haj114 borkhar ravabet_rasekhoon sungift omiddeymi1368 ria1365 darabzade shirdel2 welkinah
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

نقل قول haj114

با  سلام و عرض ارادت

و مباحث بسیار خوبی همچون عرفان های کاذب و شبهات دینی و اخلاق و اعتقادات و... رو شامل میشه

که از طرف خود از تمامی کاربران عزیز که در این زیرتالار تلاش کرده و میکنند تشکر میکنم و آرزوی توفیق بیشتری دارم

باسلام و تشكر خدمت شما كاربر گرامي

ممنون شما لطف دارين

مدتيست كه فعاليت شما در تالار كم رنگ گشته منتظر فعاليت روزافزون وهمچنين نقد سازنده شما  هستيم.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

شنبه 21 شهریور 1394  11:12 AM
تشکرات از این پست
haj114 borkhar ravabet_rasekhoon ehsan007060 sungift omiddeymi1368 darabzade shirdel2 welkinah
haj114
haj114
کاربر طلایی1

نقل قول alirezaHmzezadh

نقل قول haj114

با  سلام و عرض ارادت

باسلام و تشكر خدمت شما كاربر گرامي

ممنون شما لطف دارين

مدتيست كه فعاليت شما در تالار كم رنگ گشته منتظر فعاليت روزافزون وهمچنين نقد سازنده شما  هستيم.

چه خوب که مارو به یاد داشتید

بله دیگه فعالیتی ندارم چون در خدمت مقدس سربازی می باشم و الان چندروزی مرخصی داشتم

شنبه 21 شهریور 1394  11:19 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh borkhar ravabet_rasekhoon ehsan007060 sungift omiddeymi1368 darabzade welkinah
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول alirezaHmzezadh

نقل قول borkhar

موفق باشید.

چينش تالارها بر عهده ي بنده ي حقير نمي باشد بلكه تالار ها و زير تالار ها قبلا توسط طراح سايت تقسيم بندي شده اند و از دست اين حقير هيچ كاري برنمي آيد مگر اينكه با مسئولين سايت هماهنگي شود و موارد درخواستي شما تصحيح گردد كه اين بسته به نظر مسئولين است.

درمورد تالار ايام و مناسبت هاي خاص از اسم تالار معلومه كه هر مناسبتي كه در تقويم درج گشته است را مي توان در اين تالار درج كرد

وقتي يه مناسبتي پيش مياد بنده برنامه اي يا مسابقه اي طراحي مي كنم و در اين تالار قرار مي دهم اين در صورتي است كه برنامه هاي مشابهي در تالار هاي ديگر راسخون ايجاد نشده باشد وپس از ايجاد در مورد اجرا شدن با مديريت انجمن ها هماهنگي مي شود

بله در مورد چینش تالارها که میدونم دست شما نیس.ان شاءالله با پیگیری های مسئولین محترم حل میشه

در مورد تالار ایام و مناسبتهای خاص هم بله در جریان هستم که مطالبی رو که مربوط میشه به مناسبتهای خاص درش گنجانده میشه ولی من نگاه میکردم البته این رو هم بگم خیلی از مطلبی که ارسال شده بود درش خوب بودن و مناسب مثل همین دهه ی کرامت و...ولی خیلی از مطالبش با تالار معصومین یکی میشه به طور مثال برای شهادت امام صادق(ع)هم میشه مطلب اینجا گذاشت هم تالار معصومین قسمتی که مربوط میشه به امام صادق(ع)یا حضرت معصومه(س)برای اینجور مطالب که مشترک هستن یه فکری اندیشیده بشه چون فکر کنم اینجوری مطالب پخش میشن.باز خودتون رو این موضوع یه فکری بکنین .

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 21 شهریور 1394  11:30 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 alirezaHmzezadh sungift omiddeymi1368 darabzade shirdel2
haj114
haj114
کاربر طلایی1

یکی از نقاط ضعف راسخون که کاربر بورخار بهش اشاره نمودند در همین تقسیم بندی موضوعاته و این فقط برای اسلام شناسی نیست و اکثرا به همین منوالند.

هم اکنون و در زمان های گذشته ،اسلام و مباحث اون مورد تبلیغات و حملات بیگانگان و دنیاپرستانه جاهل بوده و هست

ودر این تالار جای بحث های بسیار می باشد و میتوان مطالب جالبی ارائه نمود

و با توجه به اسلام گریزی که رخ داده و عقاید مسلمانان رو مورد و سنت های پسندیده مان رو مورد حمله قرار داده باید بیشتر روی مباحث زوم نمود

و کارهای فرهنگی بسیاری رو در این زمینه قرار داد چه در فضای مجازی چون راسخون و دیگر سایت و چه در مساجد و حسینه ها و خیابان ها

از تلاش ها و پیگیری های برادر حمزه زاده هم به نوبه خود تشکر و قدردانی میکنم اجرکم عندالله

*  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
شنبه 21 شهریور 1394  11:37 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon borkhar ehsan007060 alirezaHmzezadh sungift omiddeymi1368 darabzade shirdel2
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول haj114

یکی از نقاط ضعف راسخون که کاربر بورخار بهش اشاره نمودند در همین تقسیم بندی موضوعاته و این فقط برای اسلام شناسی نیست و اکثرا به همین منوالند.

هم اکنون و در زمان های گذشته ،اسلام و مباحث اون مورد تبلیغات و حملات بیگانگان و دنیاپرستانه جاهل بوده و هست

ودر این تالار جای بحث های بسیار می باشد و میتوان مطالب جالبی ارائه نمود

و با توجه به اسلام گریزی که رخ داده و عقاید مسلمانان رو مورد و سنت های پسندیده مان رو مورد حمله قرار داده باید بیشتر روی مباحث زوم نمود

و کارهای فرهنگی بسیاری رو در این زمینه قرار داد چه در فضای مجازی چون راسخون و دیگر سایت و چه در مساجد و حسینه ها و خیابان ها

از تلاش ها و پیگیری های برادر حمزه زاده هم به نوبه خود تشکر و قدردانی میکنم اجرکم عندالله

سلام

بنده هم با شما هم نظرم در مورد تقیسیم بندی موضوعات تالارهای مختلف که ایراداتی داره و باید در اسرع وقت مورد توجه جدی حاج آفا و سایر دوستان سایت قرار بگیره!

با تشکر

شنبه 21 شهریور 1394  1:08 PM
تشکرات از این پست
haj114 alirezaHmzezadh sungift omiddeymi1368 darabzade borkhar shirdel2 ravabet_rasekhoon
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

نقل قول borkhar

بله در مورد چینش تالارها که میدونم دست شما نیس.ان شاءالله با پیگیری های مسئولین محترم حل میشه

در مورد تالار ایام و مناسبتهای خاص هم بله در جریان هستم که مطالبی رو که مربوط میشه به مناسبتهای خاص درش گنجانده میشه ولی من نگاه میکردم البته این رو هم بگم خیلی از مطلبی که ارسال شده بود درش خوب بودن و مناسب مثل همین دهه ی کرامت و...ولی خیلی از مطالبش با تالار معصومین یکی میشه به طور مثال برای شهادت امام صادق(ع)هم میشه مطلب اینجا گذاشت هم تالار معصومین قسمتی که مربوط میشه به امام صادق(ع)یا حضرت معصومه(س)برای اینجور مطالب که مشترک هستن یه فکری اندیشیده بشه چون فکر کنم اینجوری مطالب پخش میشن.باز خودتون رو این موضوع یه فکری بکنین .

سلامي دوباره

ممنون كه به فكر تالارها و مطالب هستيد بنده گفتم اگر در مواقعي  اين موضوع پيش بياد اولويت با تالار هايي است كه رابطه ي نزديكتري دارند ولي وقتي مدير تالار مورد نظر برنامه اي ندارد بنده اين برنامه را در تالار ايام و مناسبت هاي خاص قرار مي دهم.

شنبه 21 شهریور 1394  6:00 PM
تشکرات از این پست
haj114 sungift omiddeymi1368 ehsan007060 darabzade borkhar shirdel2 ravabet_rasekhoon
sungift
sungift
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

سلام و وقت به خیر

تالار اسلام شناسی

ابتدا نقدی بر نام تالار ،اسلام دین است و شامل دو مذهب مهم یعنی شیعه و سنی می باشد و در قسمتی چون احکام تنها احکام شیعیان به چشم میخورد که این دو مذهب رو باید مشخص نمود و همچنین در قسمت هایی چون احادیث.که از سازندگان سایت درخواست اصلاح در این زمینه رو دارم.

شنبه 21 شهریور 1394  6:37 PM
تشکرات از این پست
haj114 omiddeymi1368 ehsan007060 darabzade shirdel2 ravabet_rasekhoon borkhar alirezaHmzezadh
darabzade
darabzade
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 157

سلام

قسمت شبهات از بهترین موضوعاته که میتونه جای بحث ها و تبادل نظرهای خیلی شلوغ و خوبی در این زمینه باشه

این تالار بنا بر اسمی که داره میتوان پیشرفت های خوبی رو در راسخون داشته باشه

و مسلما طرفداران بیشتری هم داشته باشه

مشکل اساسی که بنظرم در تالارهاس کپی پیس کردنه که البته اگه قبلش بخوانیم و کپی پیس کنیم خوبه ،و اینطور بحث جالب میشه

نوابغ چیز جدید بوجود نمیارن بلکه کارها رو به روشهای دیگه اجرا میکنن

یک شنبه 22 شهریور 1394  1:11 PM
تشکرات از این پست
haj114 ravabet_rasekhoon sungift borkhar shirdel2 alirezaHmzezadh
darabzade
darabzade
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 157

نقل قول sungift

سلام و وقت به خیر

تالار اسلام شناسی

ابتدا نقدی بر نام تالار ،اسلام دین است و شامل دو مذهب مهم یعنی شیعه و سنی می باشد و در قسمتی چون احکام تنها احکام شیعیان به چشم میخورد که این دو مذهب رو باید مشخص نمود و همچنین در قسمت هایی چون احادیث.که از سازندگان سایت درخواست اصلاح در این زمینه رو دارم.

سلام موضوع خوبی رو بیان کردی دوست گرامی

اما انگار کسی نمیخواد جواب بده

یک شنبه 22 شهریور 1394  1:16 PM
تشکرات از این پست
haj114 ravabet_rasekhoon sungift borkhar shirdel2 alirezaHmzezadh
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

تالار اسلام شناسی تالاریست که این هفته زیر ذره بین اعضاء محترم قرار خواهد گرفت .اگر چه تعداد تالارها و زیر تالارهای موجود در سایت خیلی زیاد هست و هر یک از کاربران با توجه به سلایق خودشان در تعدادی از تالارها فعالیت دارند اما به نظر بنده تالار اسلام شناسی از تالارهائیست که کمی مظلوم واقع شده و با عنایت به تعداد ده زیر تالار خود مطالب کمتری را نسبت به بعضی از تالارها بخود اختصاص داده است.انتظار بنده این بوده و هست که عزیزان کاربر راسخون با عنایت به اینکه در یک سایت فرهنگی مذهبی فعالیت دارند ،حداقل در یکی از زیر تالارهای اسلام شناسی فعالیت داشته و مطالبی برای آن ارسال نمایند(حتی بصورت کپی مطالب)  تا شاهد این نباشیم که بعضی از تالارها ماهها بدون مطلب بماند.

در عین حال باید از برادر عزیزمان حمزه زاده مدیر تالار اسلام شناسی و شیعه شناسی که مسئولیت این تالارها و زیر تالارها را پذیرفته اند قدردانی کنم زیرا با عنایت به اینکه این تالارها تخصصی است (اگرجه دین رسمی اکثریت ما میباشد) برای نوشتن مطلب در آنها نیاز به تخصص خاص و یا مطالعه و تحقیق دارد لذا در همین جا به کابر عزیز و محترمی که فرموده بودند اکثر مطالب کپی پیست هست ،پاسخ میدهم که بجز اساتید فن و علما و محققین نباید بخود اجازه دهند مطلبی در مورد اسلام شناسی از خودشان بگویند مگر اینکه بگوئیم کاربران در مورد مطالب و یا موارد اظهار نظر نموده و نکات مورد نظر و یا پیشنهادات و انتقادات خودشان را بیان کنند.

البته آن بخشی را که کاربر محترم در ادامه نوشته اند که حداقل مطالب کپی پیست را فرد فرستنده مطالعه و بازنگری کند ،حرفی درست و منطقی و معقول است و علیرغم اینکه بارها این تذکر داده شده باز هم شاهد این بوده و هستیم و خواهیم بود که دوستان کاربر بدون اینکه حتی مطلب کپی پیست انتخابی را که میخواهند ارسال کنند برای یک مرتبه بطور کامل و دقیق بخوانند و بعضی موارد داخل مطلب را که شاید مربوط به این مطلب خاص نیست حذف و یا نکات لازم را اضافه کنند،اقدام به ارسال مطلب می کنند که در این زمینه پیشنهاد می کنم مدیران محترم تالارها و مدیران سایت لازمست دقت بیشتری داشته بر روی مطالب داشته باشند و موارد مشکل دار و مبهم را قبل از قرارگرفتن در معرض عموم اصلاح نمایند(البته کاری سخت و وقت گیر خواهد بود).

بنده در تعدادی از زیر تالارهای این تالار(اسلام شناسی) فعالیت دارم و البته سعی کرده و می کنم تا از بین مطالبی  که مطالعه میکنم مواردی را که بیشتر بدرد کاربران محترم میخورد انتخاب و برای عزیزان ارسال نمایم که نمونه های آن در زیر تالارهای اخلاق،مناسبت ها و... بوده است اما به نظرم میرسد که خیلی از مطالب زیرتالارها نزدیک به هم است و اگر مروری بر مطالب آنها بشود میتوان مطالب مشترک را جدا نمود و یا با مدیریت مناسب مدیر تالار مطالب هربخش را به سمت همان زیر تالار هدایت نمود که این مورد هم نیاز به کار و مراقبت بیشتر مدیر تالار را می طلبد.

در مجموع فعالیت این تالار برای بنده قابل قبول و راضی کننده است و البته انتظار دارم با فعالیت بیشتر روز بروز شاهد تغییر و تحولات برای بهبود روند کار باشم و بتوانم از وقتی که صرف این تالار می کنم حداکثر استفاده را ببرم.

با آرزوی موفقیت و سربلندی مدیر محترم تالار و تمامی عزیزانی و کاربرانی که در این تالار خدمت می کنند و برای زیرتالارها مطلب نوشته و ارسال می نمایند.

یک شنبه 22 شهریور 1394  3:08 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon zinab84 sungift borkhar haj114 alirezaHmzezadh
sungift
sungift
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

سلام

نقاط قوت:

موضوعات متنوعی رو پوشش داده

برخی مباحث بروزه مثل عرفانهای کاذب

برخی قسمتهاش پرباره مثل احادیث

از بارزترین نقاط ضعفش همین پراکندگی موضوعاته که پیدا کردن مطلب خاص خیلی سخته هرچند سرج راسخون رو داریم 

یک شنبه 22 شهریور 1394  3:20 PM
تشکرات از این پست
borkhar shirdel2 haj114 alirezaHmzezadh ehsan007060 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها