نقل قول borkhar
سلام و خسته نباشید خدمت آقای حمزه زاده.
تشکر میکنم از زحمتهایی که برای این تالار کشیدین و زحمتهایی که میکشین.ان شاءالله موفق باشین.
مورد اول درمورد زیر تالار احکام هستش من نگاه میکردم احکام به طور منظم چیده نشده!یعنی یه جوری قاطی پاتیه.براهمین دسترسی به خیلی از مطالب سخت هستش
اگه قسمت احکام رو با یه چینش منظم تری درست میکردین بهتر بود.مثلن احکام رو بخش بخش میکردین و هر کدوم یه زیر تالار برای خودش میشد به طور مثال احکام نماز,احکام روزه و.....وهر کدوم از مطالب جای خودش قرار میگرفت.
در مورد قسمت احادیث و روایات هم همینطور:قسمت بندی میشد به طور مثال احادیث و روایات مربوط به پیامبر.و....چون خیلی مواقع کاربران میخوان حدیث و روایتی از یه معصوم خاصی پیدا کنن اینجور چینش کار رو براشون سخت میکنه.
مورد بعدی در مورد زیر تالار ایام و مناسبتهای خاص هستش خیلی از مطالبی رو که تو این زیر تالار قرار دادین رو میشه تو تالار معصومین هم گنجاند!یعنی یه جورایی شبیه به تالار معصومین هست فکر کنم اگه موضوع رو عوض کنین یا ....نمی دونم که اینجور مطالب درش قرار نگیره بهتره.
موفق باشید.
باسلام وتشكر بابت قدرداني شما
چينش تالارها بر عهده ي بنده ي حقير نمي باشد بلكه تالار ها و زير تالار ها قبلا توسط طراح سايت تقسيم بندي شده اند و از دست اين حقير هيچ كاري برنمي آيد مگر اينكه با مسئولين سايت هماهنگي شود و موارد درخواستي شما تصحيح گردد كه اين بسته به نظر مسئولين است.
درمورد تالار ايام و مناسبت هاي خاص از اسم تالار معلومه كه هر مناسبتي كه در تقويم درج گشته است را مي توان در اين تالار درج كرد
وقتي يه مناسبتي پيش مياد بنده برنامه اي يا مسابقه اي طراحي مي كنم و در اين تالار قرار مي دهم اين در صورتي است كه برنامه هاي مشابهي در تالار هاي ديگر راسخون ايجاد نشده باشد وپس از ايجاد در مورد اجرا شدن با مديريت انجمن ها هماهنگي مي شود
تشكر بابت نقد ارزشمند شما اميدوارم كه پاسخ هاي بنده شما را قانع كرده باشد