به علاقه مندان توصیه میکنیم که خود مناظره را گوش کنند و خود نیز قضاوت کنند.
بسم الله الرحمن الرحیم
در فضای اینترنت (مسنجر پالتاک) اتاقی تحت عنوان صدای اهل سنت مشغول به رواج عقاید وهابیت می باشد.
چندی پیش ایشان ادعا نمودند که روافض(شیعیان 12 امامی) اعتقاد دارند که قرآن تحریف شده است!!!
اما ایشان همواره از مناظره و مباحث علمی گریزان هستند؛
و به شیعیان میکروفنی جهت دفاع از عقاید خود را نمیدهند و بر ادعاهای واهی خود دلیل عقلانی و منطقی ندارند.
چندی پیش وقتی یکی از شیعیان معمولی (تحصیلات حوزوی و دینی نداشته است) با نماینده این روم موفق به مناظره در همین موضوع شد.
که به شدت عقاید ایشان را به چالش کشیده و نماینده ایشان نمیتواند از روایات خودشان مبنی بر تحریف قران دفاعی کند.
مدیران این روم به دفعات قبل از شروع مناظره در موضوع مداخله کردند و به قول خودشان می خواستند از وی اعتراف بگیرند!!!!!
و حرف وی را قطع و فقط می خواستند به قول خودشان اعتراف بگیرند!!!!!!
او می گوید که اقرار کن که هرکس قائل به تحریف باشد، کافر است!!
اما این بی سواد ها گویی قرآن را نخوانده اند!!!!
يُحَرِّفُونَ الکَلِمَ عَن مَوَاضِعِهِ( سوره مائده آيه 41)
يعني معني آيه را از آنچيزي که نشان مي دهد بر مي گردانند . نه اينکه قرآن را تحريف مي کنند.
پس با این حرف واهی ایشان ، خدا هم کافر است!!!!!!!
اما بسیار جالب است که قبل و در حین مناظره وهابیان ادعا کردند که فایل صوتی مناظره را در سایتشان قرار خواهند داد!!!! که پس از گذشت روزها، خبری از این کار نشد.
و اما مدیرانی که در ابتدا می گفتند:
اعتراف کن تا مناظره شروع بشه...
احسان (طرف مقابل شیعه) با کی میخای مناظره کنی؟...
همین مدیران گفتند که گفت وگوی پیرامون موضوع تحریف قرآن ، مناظره نبوده!!! و یک بحث غیر علمی بوده است!!!
پاسخ شیعه درباره عقیده تحریف قرآن و اعتراف برخی از علمای سنی را بینید:
اعتقاد به تحريف اعتقاد شيعه نيست و در نظر شيعه هيچ جايگاهي ندارد . وحتي بسياري از علماي اهل تسنن به اين مطلب اعتراف کرده اند:
شيخ محمد أبوزهره :
القرآن بإجماع المسلمين هو حجة الإسلام الأولي و هو مصدر له ، و هو سجل شريعته ، و هو الذي يشتمل علي كلها و قد حفظه الله تعلي الي يوم الدين كما وعد سبحانه اذ قال : «انا نحن نزلنا الذكر و إنا له لحافظون» و إن إخواننا الامامية علي اختلاف منازعهم يرونه كما يراه كل مؤمنين .
الامام الصادق ، محمد ابوزهره ، ص296 .
برادران شيعه ما با وجود اختلاف در مذهب با ما قرآن را همانطور مي بينند که باقي مسلمانان مي بينند
دکتر محمد عبدالله دراز :
و مهما يكن من أمر فإن هذا المصحف هو الوحيد المتداول في العالم الاسلامي ، بما فيه فرق الشيعة ، و منذ ثلاثة عشر قرناً من الزمان
مدخل إلي القرآن الكريم ، ص40_39
هرچه هم که باشد پس اين قرآن همان قرآن پخش در همه عالم است که شيعه هم دربين آنهاست (يعني شيعه هم اين قرآن را قبول دارد )ودر مدت 13 قرن
شيخ رحمة الله الهندي :
القرآن المجيد عند جمهور علماء الشيعة الامامية الاثني عشرية محفوظ من التغيير و التبديل، و من قال منهم بوقوع النقصان فيه، فقوله مردود غير مقبول عندهم .
اظهار الحق ، تعليق الدكتور أحمد حجازي ، ص431 .
قرآن مجيد نزد مشهور علماي شيعه از تحريف وتغيير حفظ شده است وکسي که بگويد که در قرآن نقصي وارد شده است قول وي قبول نيست
شيخ محمد الغزالي :
سمعت من هؤلاء يقول في مجلس علم : إنّ للشيعة قرآنا آخر يزيد و ينقص عن قرآننال المعروف فقلت له : أين هذا القرآن ؟ و لماذا لم يطّلع الإنس و الجن علي نسخة منه خلال هذا الدهر الطويل ؟ لماذا يساق هذا الافتراء...
دفاع عن العقيدة والشريعة ، ص 253 ، 264 طبع مصر عام 1975 الطبعة الرابعة .
شنيدم از ايشان که در جلسه علمي مي گفتند شيعه قرآن ديگري دارد که از قرآن ما مطالبي کمتر وبيشتر دارد .پس گفتم اين قرآن کجاست؟ وچرا هيچ يک از انسانها يا اجنه در اين مدت طولاني يک نسخه از آن را پيدا نکرده است؟ چرا اين تهمت را مي زنيد ؟
نظرعلماي شيعه ــ قديماً و حديثاًٌ ــ درباره تحريف قرآن چيست ؟
شيخ صدوق (متوفاي380هـ ) در شرح باب حاديعشر ، ص93 ميگويد :
اعتقادنا أنّ القرآن الذي أنزله الله علي نبيّه هو ما بين الدفتين و هو ما في ايدي الناس ...
قرآني كه خدا بر پيغمبرش نازل كرده همين قرآن در اختيار مردم است ...
شيخ مفيد (متوفاي413هـ ) در كتاب اوائل المقالات ، ص54 تا56 ميگويد :
قد قال جماعة من اهل الإمامية أنّه لمينقص من كلمة و لا من آية و لا من سورة و لكن حذف ما كان مثبتاً في مصحف اميرالمؤمنين من تأويله و تفسير معانيه علي حقيقة تنزيله
هيچ كلمه و آيه و سورهاي از قرآن كم نشده است ؛ بله ، ما معتقديم آنچه كه در قرآن اميرالمؤمنين بوده حذف شده كه عبارت بودند از مطالبي كه حضرت حقيقت تأويل و تفسير آيات را بيان فرموده بود كه مربوط به خود آيات نميشد .
سيد مرتضي همين تعبير را دارد . شيخ طوسي در كتاب تبيان ، ج1، ص4 صراحت دارد بر اينكه اين قرآن موجود در ميان مسلمين همان قرآن منزَل بر رسول خدا صلي الله عليه و آله است . علامه حلّي در قرن هفتم و هشتم در كتاب أجوبة المسائل المعنائيه ، ص121، مسأله13 ميگويد :
لا تأويل و لا تأخير و لا تقديم فيه و أنّه لميزد و لمينقص و نعوذ بالله من أمّة تعتقد مثل ذلك.
... پناه ميبريم از أمتي كه معتقد به تحريف قرآن باشد .
مرحوم آقاي خوئي در كتاب البيان ، ص295 ميفرمايد :
إنّ حديث تحريف القرآن حديث خُرافة و خيانة .
داستان تحريف قرآن داستاني خرافي و خيالي است و حقيقت ندارد .
مرحوم امام رضوان الله تعالي عليه در تهذيب الأصول ، ج2 ، ص165 ميفرمايد : « كتاب منزَل بر رسول خدا همان كتابي است كه در اختيار مردم است و هيچ عاقلي نظر و توجه نميكند به روايتي كه مربوط به تحريف قرآن ». يعني تحريف قرآن عقيده مجانين و ديوانهها است و توجه به اين روايت از صاحبان عقول قابل قبول نيست ؛ اين عقيده و سخنان بزرگان شيعه.
منبع سایت فاروق: