طرز تهیه فلافل خوزستانی
مواد اولیه :
ابتدا نخود و عدس شسته شده را داخل آبكش ریخته و آنها را دو بار چرخ میكنیم. هنگام چرخ كردن در بار دوم سیر، سیبزمینی، نمك، فلفل و بیكینگپودر را به آن میافزاییم. سپس به همراه تخممرغ این مواد را به شكل خمیر در میآوریم. بعد مواد را دو تا سه ساعت در یخچال گذاشته سپس خمیر را از یخچال خارج كرده به خوبی ورز میدهیم و گلولههای كوچكی از آن درست میكنیم و در تابه با روغن داغ سرخ مینماییم. توجه داشته باشید كه اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن فلافلها كوتاهتر میشود.
1)فلافل انواع گوناگونی دارد و این نوع بیشتر در خوزستان مورد استفاده قرار میگیرد.
2)حتما و حتما نخود و عدس را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 2بار عوض كنید.
نوش جان