0

معرفی و بررسی گوشی هوشمند Lead 5 لیگو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

معرفی و بررسی گوشی هوشمند Lead 5 لیگو

لیگو (Leagoo) یکی از کمپانی‌ها و استارت‌آپ‌های چینی موفق است که محصولاتی در ابعاد بازار جهانی تولید می‌کند و آن‌ها را در سراسر دنیا عرضه کرده و به‌فروش می‌رساند. این کمپانی اخیرا موفقیت‌های زیادی را در بازار گوشی‌های هوشمند کسب کرده است. لیگو توانسته است بخش بزرگی از بازار چین، مالزی و جنوب شرق آسیا را به‌خود اختصاص دهد. محصولات این شرکت که از کیفیت ساخت مطلوب، قدرت سخت‌افزاری بالا و برچسب قیمتی مناسب برخوردارند، با گارانتی رسمی و خدمات پس از فروش گسترده توسط شرکت نیک الکترونیک وارد بازار کشور شده‌اند.

Lead 5 یکی از زیباترین محصولات لیگو به‌شمار می‌رود که با بهره‌گیری از نمایشگر ۵ اینچی IPS LCD با زاویه دید عالی، دوربین ۸ مگاپیکسل با لنز ۴ جزئی و بدنه‌ای خوش ساخت با فریم فلزی، سرسخت‌ترین سلایق را هم راضی می‌کند.

قبل از اینکه بخش‌های مختلف این گوشی را مورد بررسی جزیی قرار دهیم به بیان ویژگی‌های اصلی این گوشی می‌پردازیم

مشخصات گوشی هوشمند لید ۵

  • ابعاد و وزن: ۷.۹×۷۱.۲×۱۴۳ میلی‌متر و ۱۴۵ گرم
  • نمایشگر: ۵ اینچIPS LCD  با رزولوشن 854×480
  • پردازنده: مدیاتک MT6582 چهارهسته ای با هسته‌های پردازشی ARM Cortex A7‌و فرکانس کاری ۱.۳ گیگاهرتز
  • پشتیبانی از ۲ سیم‌کارت
  • دوربین پشتی ۸ مگاپیکسل با لنز ۴ تکه
  • حافظه داخلی ۸ گیگابایتی با امکان افزایش از طریق کارت حافظه و رم ۱ گیگابایتی
  • باتری ۲۸۰۰ میلی آمپرساعتی

 

طراحی

لید۵ با بهره‌گیری از نمایشگر ۵ اینچی از نظر اندازه و ضخامت در حد و اندازه استاندارد بسیاری از گوشی‌های محبوب قرار می‌گیرد. بدنه گوشی از پلاستیک باکیفیت ساخته شده که اطراف آن را فریم فلزی با لبه‌های تراش خورده پر کرده است. فریم فلزی دور گوشی توانسته جلوه زیبا و لوکسی را به گوشی ببخشد و آن‌را از بسیاری از گوشی‌های پلاستیکی هم‌رده خود جدا کند.

زمانی که به بالا و پایین لید۵ نگاه می‌کنیم بیشتر از همه طراحی خاص اسندP6 هوآوی در ذهن تداعی می‌شود با این تفاوت که لیگو در گوشی‌هوشمند خود از لبه نیم‌گرد و خمیده‌ی خود، هم در بالا و هم در پایین گوشی استفاده کرده است. دکمه پاور در سمت راست گوشی و دکمه‌های افزایش و کاهش صدا در سمت چپ گوشی و در مکان مناسبی قرار گرفته‌اند. خوشبختانه کلید‌ها هم برآمدگی مناسبی دارند و هم درهنگام فشردن بازخورد مناسبی را به کاربر منتقل می‌کنند.

جک ۳.۵ میلی‌متری و پورت MicroUSB‌ هر دو در بالای گوشی قرارگرفتند. قرارگرفتن پورت MicroUSB در بالای گوشی موجب می‌شود که هنگام شارژ شدن هم بتوانید به راحتی از گوشی خود استفاده کنید اما اگر جک صوتی در پایین گوشی قرار می‌گرفت، گوش دادن به موسیقی هنگام کار با گوشی ساده‌تر می‌شد. با این حال قرار گرفتن جک صوتی و پورت شارژ در یک محل ایده بهتری است.

لنز دوربین اصلی گوشی در بالا و وسط گوشی و به‌صورت بیرون زده بوده و فلاش LED‌نیز در کنار آن قرار گرفته است. البته ظاهر فلش نشان می‌دهد که با فلاش پرنوری مواجه نیستیم که در عمل نیز با فلش نه‌چندان قوی روبه‌رو شدیم. بیرون زدگی دوربین دستگاه‌ نیز با توجه به سنسور به‌کار گرفته شده در آن چندان توجیه مناسبی ندارد. اسپیکر گوشی در پشت و در قسمت پایین قرار گرفته است که به صورت تکی و مونو در آن تعبیه شده است.

قاپ پشتی گوشی که از جنس پلاستیک ساخته شده است به‌دلیل انحنای مناسب خود، به خوش‌دستی گوشی کمک فراوانی کرده است. قاب پشتی به‌کمک گیره‌های زیاد به‌خوبی در جای خود محکم می‌شود و جنس آن به‌صورتی است که اصطکاک مطلوبی با دست برای سُرنخورن گوشی ایجاد می‌کند.

این گوشی از دوسیم‌کارت پشتیبانی می‌کند که هر دو اسلات سیم‌کارت‌ها در بالای باتری و با برداشتن قاب پشتی گوشی قابل استفاده می‌باشند. در کنار اسلات سیم‌کارت‌ها، اسلات مموری کارت قرار دارد که از طریق آن می‌توان تا ۶۴ گیگابایت به حافظه گوشی اضافه کرد. باتری ۲۸۰۰ میلی آمپر ساعتی این گوشی هم با رنگ سبز زیبا به‌سادگی قابل تعویض می‌باشد. تنها نکته‌ای که چندان در هنگام تعویض باتری خوشایند نیست، آن است که باتری در محل خود لق و آزاد است و به‌راحتی در صورت برداشتن قاب پشتی گوشی، از جای خود بیرون می‌آید.

کمپانی لیگو ترجیح داده است برخلاف بسیاری از شرکت‌ها از کلیدهای لمسی جدا در نوار پایین اندروید استفاده کند. در حاشیه پایینی گوشی سه دکمه لمسی آشنای اندروید دیده می‌شود که برخلاف آنچه در برخی گوشی‌های سامسونگ دیده می‌شود فاقد پس‌زمینه نوری است.

ضخامت حاشیه‌های بالا، پایین و اطراف گوشی مناسب انتخاب شده که همین عامل در کنار وزن ۱۴۵ گرمی و انحنای مناسب در اطراف، موجب شده است که از نظر ما Lead 5 گوشی زیبا، باریک، خوش‌دست و سبک جلوه نماید. با این حال لبه‌های تیز و صاف در اطراف و برآمدگی فریم فلزی موجب شده است کمی از خوش‌دستی گوشی کاسته شود. بی شک در رنج قیمتی که لید۵ به‌فروش می‌رسد، این نکات می‌تواند این گوشی‌هوشمند را از هم‌رده‌های خود کاملا متمایز سازد.

نمایشگر

لیگو برای گوشی‌ میان‌رده خود از نمایشگر ۵ اینچی IPS LCD با رزولوشن  854×480 استفاده کرده است. با اینکه رزولوشن نمایشگر لید۵ می‌توانست بهتر از این ( لااقل HD) باشد تا فاصله پیکسل‌های گوشی به‌چشم نیاید اما بهره‌گیری از پنل IPS‌ بسیاری از کم وکاستی‌های رزولوشن پایین نمایشگر این گوشی را پوشانده است. استفاده از پنل IPS باعث شده است که نمایشگر لید ۵ از زاویه دید عالی و دقت بالای نمایش رنگ‌ها بهره‌مند باشد.

 یکی از غیر منتظره‌ترین نکاتی که در هنگام کار با این گوشی به‌آن برخوردیم روشنایی بالای نمایشگر این گوشی بود که در کمتر گوشی هوشمند میان رده‌ای می‌توان این ویژگی مهم و مفید را یافت. به‌دلیل همین روشنایی بالا و کم‌بودن فاصله میان نمایشگر تا شیشه ضد خش، کارکردن با لید ۵ در زیر نور مستقیم آفتاب به‌راحتی هر‌چه تمام‌تر امکان‌پذیر است و از این بابت کاربر هیچ نگرانی نخواهد داشت.  بدون شک استفاده از پنل  با رزولوشن بالاتر می‌توانست خصوصیات خوب نمایشگر لید ۵ را تکمیل کند اما با این حال نمایشگر لید ۵ یکی از نقاط قوت این هوشمند چینی به‌شمار می‌رود.

مشخصات فنی و عملکرد

تراشه چهار هسته‌ای MT6582 مدیاتک یکی از پرکاربرد‌ترین SOC‌های به‌کار گرفته شده در گوشی‌های پایین‌رده بازار به‌شمار می‌رود که به‌دلیل استفاده از چهار هسته‌ پردازشی فوق کم‌مصرف ARM Cortex A7 با فرکانس کاری ۱.۳ گیگاهرتز به‌همراه پردازنده گرافیکی ARM Mali-400MP مصرف توان بهینه و بسیار کمی دارد. لید۵ لیگو نیز به همین تراشه در کنار یک گیگابایت رم و ۸ گیگابایت حافظه داخلی مجهز است.

در مدت زمان طولانی که با این گوشی کار کردیم متوجه تاخیر زیاد یا هنگ در آن نشدیم و بیشتر منو‌ها، صفحات و اپلیکیشن‌ها به روانی اجرا شدند. بدون شک چیپ پردازشی MT6582 مدیاتک با بهترین‌های بازار فاصله زیادی دارد اما این چیپ قادر است از پس اکثر برنامه‌ها و بازی‌های تولید شده برای اندروید برآید. ما برای تست بیشتر بر روی این گوشی بازی آسفالت ۸ را نصب و اجرا کردیم که خوشبختانه لید۵ از پس اجرای روان و بدون درسر این بازی سرافراز بیرون آمد در حالی که در پشت گوشی حرارت زیادی حس نکردیم و بدنه گوشی همچنان دمای مطلوبی داشت.

یکی از نکاتی که مدیاتک در این گوشی به منظور کاهش مصرف انرژی در نظر گرفته است به خاموش شدن موقت هسته‌‌های بیکار باز می‌گردد. در تست‌هایی که بر روی این گوشی صورت دادیم متوجه شدیم که زمانی که بار چندانی روی پردازنده نیست، هسته‌های بیکار به حالت Sleep‌ می‌روند که این امر موجب کاهش هر چه بیشتر مصرف انرژی می‌شود. اگر به تصویر بالا، بخش چپ آن دقت کنید متوجه می‌شوید که دو هسته‌ی سوم و چهارم برای کاهش مصرف انرژی به حالت خاموش رفته‌اند.

با اینکه مجموعه سخت‌افزاری در نظر گرفته شده برای لید۵ جزو بهترین‌ها نیست اما این گوشی توانایی انجام بسیاری از خواسته‌های شما را با سرعت مناسب دارد. بدون شک اگر به گوشی برای انجام کارهای چند وظیفه‌ای زیاد و بازی‌های گرافیکی سنگین نیاز دارید باید به انتخابی پر هزینه‌تر بیندیشید.

در ادامه بنچمارک‌های استاندارد خود را روی  لید۵ اجرا کردیم تا ببینیم بعد از امتیازات کسب شده توسط این گوشی در تست‌های مختلف، وضعیت آن در بین دیگر رقبا چگونه است.


AnTuTu
 اولین بنچمارک و معروف‌تری تست دستگاه‌های اندرویدی مربوط به AnTuTu می‌شود که تمامی قسمت‌های مختلف دستگاه از جمله پردازنده، پردازنده گرافیکی، رم و فضای ذخیره‌سازی را مورد بررسی قرار داده و یک امتیاز نهایی را به عنوان برایند امتیازات جزئی در اختیار شما قرار می‌دهد.

 


Basemark OS II
 در این بنچمارک که بر عملکرد پردازنده متمرکز است توان پردازشی تراشه دستگاه در حالت‌های کار با یک هسته یا چند هسته مورد بررسی قرار می‌گیرد. ضمن اینکه امتیاز مجموع عملکرد نیز به شما ارئه می‌شود.

3D Mark: IceStorm

 این بنچمارک در واقع یکی از مهمترین تست‌ها در کامپیوترهای شخصی به شما می‌رود که در دنیای موبایل نیز به تازگی از ان استفاده می‌کنند و براساس امتیازات به دست آمده قدرت گرافیکی دستگاه را می‌سنجند.

Vellamo
 یکی از بنچمارک‌هایی است که عملکردی مشابهAnTuTu دارد و ضمن بررسی قدرت فنی کل دستگاه، توانایی سیستم را در وبگردی و اجرای کدهای جاوا اسکریپت نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 Sunspider
بنچمارک Sunspider برای ارزیابی توانایی دستگاه در وبگردی و اجرای کدها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در بنچمارک Sunspider امتیاز پایین‌ترنشانه برتری است.

دوربین

کمپانی‌های مطرح در زمینه تولید گوشی‌های هوشمند همواره تلاش دارند تا در زمینه دوربین محصولات خود  از جدید‌ترین تکنولوژی‌های روز استفاده کنند. لیگو نیز برای لید ۵ خود از دوربین اصلی ۸ مگا پیکسلی با لنز ۴ تکه و دیافراگم f 2.8 و برای دوربین جلوی دستگاه‌ از سنسور ۳.۲ مگاپیکسلی بهره برده است. کیفیت‌ عکس‌های گرفته شده با گوشی نسبتا مناسب است هرچند که جزییات و رنگ‌ها آنچنان که باید و شاید به‌خوبی نشان داده نمی‌شود. رابط کاربری گوشی بسیار ساده طراحی شده و امکانات چندانی ندارد. دوربین لید ۵ قادر به فوکوس اتوماتیک و همچنین شکار عکس‌ها در حالت HDR‌ است.

لید ۵ در شرایط نوری مناسب و در طول روز قادر به شکار عکس‌های مناسبی است اما با کاهش نور و در محیط‌های بسته عکس‌های ثبت‌شده چندان چنگی به‌دل نمی‌زند. با همه این‌ها لید ۵ در میان هم‌رده‌های خود از دوربین شایسته‌ای برخوردار است که به کمک رابط کاربری ساده و روان، به کاربر امکان ثبت لحظه‌ها را با سرعت مناسب و کیفیت خوب می‌دهد.

در لید ۵ امکان استفاده از افکت‌های متنوع، تگ‌گذاری جغرافیایی و HDR فراهم شده است و از آنجایی که خیلی از تنظیمات برای سهولت عکاسی در حالت پیش‌فرض مخفی هستند، ولی می‌توانید از قابلیت‌هایی چون کنترل ISO، نوردهی، تعادل رنگ سفید و تنظیمات دیگر بهره ببرید. همچنین می‌توانید برای عکاسی از دستورات صوتی استفاده کنید یا دوربین را در حالتی تنظیم کنید که به لبخند افراد برای گرفتن عکس نیاز باشد.

شما قادرید با دوربین لید ۵ ویدیوهایی با کیفیت Full HD و با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه بگیرید. ویدیوهای ضبط شده از کیفیت قابل قبولی برخوردارند و ما در تست‌ها متوجه پرش‌های ناگهانی در ویدیوها نشدیم که به واسطه توان خوب پردازنده پردازش تصویر این گوشی است. در ذیل می‌توانید چند نمونه از عکس‌های گرفته شده با لید۵ را مشاهده کنید.

 

 

باتری

لیگو سوپرایز دیگری نیز برای کاربران گوشی خود دارد. این کمپانی، Lead 5 را به یک باتری 2۸00 میلی آمپر ساعتی مجهز کرده است که با توجه به پردازنده و نمایشگر بهینه این گوشی انتظار زمان شارژدهی طولانی از آن منطقی و قابل قبول به‌نظر می‌رسد. در کاتولوگ این محصول به این موضوع اشاره شده است که باتری ۲۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی، آن را برای ۱۶ ساعت مکالمه مداوم، ۳۰۰ ساعت زمان آماده به‌کار و ۲۵ ساعت پخش مداوم موزیک همراهی می‌کند.

 ما طبق معمول یک ویدئوی HD را بر روی این گوشی با میزان روشنایی 50 درصد نمایشگر به نمایش درآوردیم تا تست استاندارد خود برای باتری را انجام داده باشیم. شبکه‌های WiFi نیز خاموش بود و دستگاهی که در اختیار ما قرار داشت توانست رکورد ۷ ساعت و سی دقیقه را به نام خود ثبت کند که به نظر امتیاز نسبتا خوبی به شمار می‌رود. در تست مخصوص باتری AnTuTu نیز این گوشی موفق به کسب امتیاز متوسط ۵۵۰۷ گردید.

در حالت استفاده عادی از این گوشی می‌توانید دو روز متوالی روی باتری آن حساب باز کنید اما در استفاده زیاد باید در پایان روز گوشی خود را به شارژر متصل کنید. همچنین به کمک حالت Power Saving Mode در نظر گرفته شده، گوشی برای مدت زمان بیشتری دوام می‌آورد.
 

نرم‌افزار و رابط کاربری

سیستم عامل لید۵ اندروید 4.4.۲ کیت‌کت است که در کنار تم‌های اختصاصی لیگو، ترکیبی جالب به‌نظر می‌رسد. در نگاه اول طراحی این رابط بسیار ساده و شبیه به اندروید خالص به‌نظر می‌رسد ولی کمی که جلوتر می‌رویم متوجه تغییرات و امکاناتی اضافه‌ای که لیگو در رابط کاربری گوشی‌های خود نسبت اندروید خالص داده است می‌شویم. باید به این نکته اشاره کنیم که لید ۵ نیز همانند تعدادی از کمپانی‌های چینی از جمله هوآوی، کشوی اپلیکیشن‌ها را از رابط کاربری خود حذف کرده و همانند سیستم‌عامل iOS، اپلیکیشن‌ها در صفحات اصلی گوشی قرار داده می‌شوند و دیگر خبری از صفحات اپلیکیشن نیست.

تمامی برنامه‌های پیش‌فرض گوگل بر روی این گوشی نصب شده است و می‌توانید با یک حساب کاربری گوگل از آن‌ها به سادگی استفاده نمایید. لیگو در این گوشی ویژگی‌های نسبتا متنوعی نظیر امکان زمان‌بندی برای خاموش و روشن شدن خودکار گوشی، حالت Visitor Mode برای مخفی کردن اطلاعات گوشی در برابر غریبه‌ها، گرفتن اسکرین‌شات با لمس سه‌انگشتی و عوض کردن سریع تم‌ها با لمس دو انگشتی قرار داده است.

با همه این‌ها زمانی که وارد تنظیمات یا دیگر صفحات رابط کاربری می‌شوید با رنگ غالب خاکستری، مشکی و سفید مواجه می‌شوید که خیلی ابتدایی و فاقد جذابیت به‌چشم می‌آید. به جز پوسته ظاهری صفحات اصلی و آیکن‌های اصلی، مابقی رابط کاربری رنگ‌بندی خسته‌کننده‌ و یکنواختی دارد که بدون شک نیاز است تا لیگو برای تنوع دادن به رابط کاربری خود زمان بیشتری را صرف کند. با اینکه طراحی فلت و مینیمال و علی‌الخصوص طراحی مدرن گوگل به اکثر برنامه‌ها و رابط‌های کاربری راه پیدا کرده است، در رابط کاربری که لیگو برای لید ۵ تدارک دیده است هنوز سبک جدید طراحی مدرن دیده نمی‌شود.

از دیگر امکانات نرم‌افزاری لید ۵ می‌توان به موارد ذیل اشاره داشت:

قابلیت تعویض پوسته کاربری

شما می‌توانید از طریق برنامه Theme ظاهر رابط کاربری گوشی و آیکن‌ها را عوض کنید. هر چند که این تغییرات فقط در نمای آیکن‌ها، صفحه قفل و والپیپرها خود را نشان می‌دهد و مابقی رابط کاربری تغییر چندانی نمی‌کند.

 

LEAGOO Xender

لیگو برای انتقال ساده اطلاعات اپلیکیشن چند پلتفرم مخصوص تهیه کرده است که قابلیت انتقال انواع تصویر، فایل و صدا را بین پلت‌فرم‌های مختلف و حتی بین گوشی و کامپیوتر مهیا می‌سازد. برای استفاده لازم است که Xender  بر روی گوشی فرستنده و گیرنده نصب شده باشد و بقیه کارها به‌سادگی صورت می‌گیرد. این برنامه هم بر روی Play Store  و هم بر روی iTunes قابل دانلود است.

بیدارباش حرکتی (Wake Gesture)

به کمک ویژگی خاص حرکتی لید ۵ با نام Wake Gesture‌می‌توان هنگامی که گوشی در حالت Sleep قرار دارد با دوبار ضربه زدن به نمایشگر یا کشیدن انگشت بر روی نمایشگر به شکل از پیش تعیین شده‌ای و بدون نیاز به انجام کار دیگر، برنامه مورد نظر را اجرا کرد. برای مثال اگر بخواهید گوشی را بدون فشردن کلید پاور و لمس آیکن دوربین سریعا برای عکس‌برداری آماده کنید فقط لازم است هنگامی که گوشی در حالت خاموش یا Sleep قرار دارد حرف "C"‌را روی گوشی با انگشتان خود لمس کنید تا دوربین گوشی آماده‌ به‌کار شود. با استفاده از این ویژگی مفید لید ۵ می‌توان دوربین، مرورگر، پلیر موزیک، تنظیمات، تماس‌ها، نقشه و مسیریاب، تقویم و...... را با سرعت هر چه تمام‌تر اجرا کرد.

دستورات حرکتی

با فعال کردن بخش Gesture در منوی تنظیمات لید ۵ می‌توان بدون لمس نمایشگر و فقط از طریق حرکات اشاره‌ای میان پیج‌های گوشی حرکت کرد یا در میان عکس‌ها جابجا شد. این ویژگی در لید ۵ به‌خوبی و با خطای کمی کار می‌کند. هر چند نمی‌توان استفاده از دستورات حرکتی را ایده کاربردی و مزیت عمده به‌شمار آورد اما می‌تواند شما را برای دقایقی سرگرم کند.

ارتباطات

لید۵ از نظر ارتباطی یک دستگاه نسبتا کامل به شمار می‌رود و به پشتیبانی از شبکه‌های نسل دوم، سوم، بلوتوث نسخه 4، سیستم ناوبری GPS و WiFi مجهز شده است. در کنار این امکانات می‌توانید از hotspot  برای برقراری ارتباط بی سیم با دیگر دستگاه‌ها نیز استفاده کنید.

یکی از تکنولوژی‌های ارتباطی جالبی که در لید۵ مورد استفاده قرارگرفته و تا کنون کمتر با آن برخور داشتیم HotKnot نام دارد. این تکنولوژی‌ که توسط چینی‌ّها به‌عنوان رقیب برای NFC‌مطرح شده است، بدون نیاز به هیچ آنتن یا چیپ اضافه‌ای و فقط از طریق نزدیک کردن نمایشگر دو گوشی مجهز به این تکنولوژی قادر به ارسال و دریافت داده است. این ارتباط از طریق میدان خازنی ایجاد شده میان دو تاچ پنل گوشی‌ها ایجاد شده و داده از این طریق رد و بدل می‌شود. هر چند سرعت انتقال اطلاعات در این نوع از ارتباط نزدیک از تکنولوژی NFC پایین‌تر است اما به‌دلیل عدم نیاز به آنتن و چیپ ساده‌تر از NFC‌پیاده سازی می‌شود.

اسپیکر و کیفیت صدا
همانطور که در طول مطلب اشاره کردیم، اسپیکر مونوی لید ۵ در پشت گوشی جا سازی شده است. کیفیت صدای اسپیکر به‌اندازه کافی بلند است و صدای نسبتا شفافی دارد با این حال کیفیت صدای خروجی در ولوم‌های بالا آنچنان قابل توجه نیست.
صدای خروجی و کیفیت هدفون‌ها نیز برای گوشی با رنج قیمتی لید ۵ مطلوب است و از این نظر با آن‌ها مشکلی نخواهید داشت.

برای انجام یک مکالمه بدون دردسر نیز، اسپیگر گوشی و میکروفون لید ۵، مکالمه مطلوبی را برای شما رقم می‌زنند هر چند که فقدان میکروفون دوم برای حذف نویز و صداهای اضافه که در بسیاری از گوشی‌های امروزی یافت می‌شود جلب توجه می‌کند.

 

 

نتیجه‌گیری

لید ۵ با آنکه در رنج قیمتی گوشی‌های رده پایین قرار می‌گیرد اما از نظر مشخصات فنی یک پله بالاتر از این گوشی‌ها است. نمایشگر۵ اینچی IPS این گوشی با زاویه دید عالی و روشنایی بالا قادر است به‌تنهایی عامل بزرگی در جذب مشتریان به سمت خود باشد. بدون شک استفاده از چنین پنلی با رزولوشن بالاتر می‌توانست به این ویژگی مثبت از لید ۵ تکامل ببخشد.

لیگو در زمینه طراحی لید ۵ علاوه بر استفاده از فریم فلزی زیبا که به جنبه لوکس بودن گوشی کمک شایانی کرده است، به‌کارگیری خمیدگی در لبه‌ها و قاب پشتی گوشی، ارگونومی و خوش‌دستی مطلوبی را برای این محصول به ارمغان آورده است. همچنین نمی‌توان منکر نقش وزن ۱۴۵ گرمی این محصول در خوش‌دستی آن شد.

پردازنده چهارهسته‌ای کم‌مصرف مدیاتک، رم ۱ گیگابایت، حافظه داخلی ۸ گیگابایت و امکان افزایش حافظه داخلی با Micro SD تا سقف ۶۴ گیگابایت قادر است تجربه نسبتا روانی را از کار با نسخه ۴.۴.۲ سیستم‌عامل اندروید به شما هدیه کند.

رابط کاربری لید ۵ با آنکه به اندروید خالص نزدیک است اما از امکانات متنوعی از جمله قابلیت تعویض تم‌ها، پشتیبانی از دستورات اشاره‌ای، فروشگاه اپلیکیشن اختصاصی، اپلیکیشن انتقال اطلاعات چند انگشتی و.. برخوردار است. لیگو تلاش کرده تا با ساده نگاه داشتن رابط کاربری و پرهیز از شلوغ کردن آن، روانی و سرعت بالای اندروید خالص را در گوشی خود حفظ کند ولی تا حدودی از ایجاد جذابیت و استفاده از رنگ‌بندی مناسب در منوها و بسیاری از صفحات رابط کاربری غافل شده است.

دوربین ۸ مگاپیکسلی لید ۵ بسیاری از نیازهای شما را برطرف می‌سازد هرچند که این دوربین در حد و اندازه بهترین ۸ مگاپیکسلی‌های بازار نیست. امکان فیلمبرداری Full HD و دیگر امکانات رابط کاربری این محصول قادر است نظر شما را به سوی خود جلب کند.

 

نزدیک‌ترین رقیب لید ۵، گوشی Honor 3C lite‌ از هوآوی است که به حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت ونمایشگر HD مجهز است و شما مجبورید برای خرید آن هزینه زیادتری پرداخت کنید.

در کل لید ۵ را می‌توان با توجه به هزینه‌ای که برای خرید آن پرداخت می‌کنید یک خرید با ارزش نامید که علاوه بر ظاهر زیبا و لوکس از بیشتر امکانات روز دنیا برخوردار است و قادر است به کمک باتری ۲۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی خود زمان زیادی شما را همراهی کند.

 

اطلاعات فنی: 

- مشخصات کلی
ابعاد 143.4x71.2x7.9 میلی‌متر
وزن 145 گرم
تعداد سیم کارت موبایل دو
- پردازنده
چیپ ست Media Tek MT6582
پردازنده مرکزی Quad-core Cortex-A7
فرکانس پردازنده مرکزی 1.3 گیگاهرتز
- صفحه نمایش
اندازه صفحه نمایش اصلی 5.0 اینچ
رزولوشن صفحه نمایش اصلی 854x480
تکنولوژی صفحه نمایش IPS
تراکم پیکسلی ‎196 PPI
سایر قابلیت‌ها صفحه لمسی خازنی با قابلیت دریافت چند لمس همزمان
- حافظه
حافظه RAM 1 گیگا بایت
قابلیت نصب کارت حافظه 1
نوع کارت حافظه (Micro SD card (T-FLASH card
توضیحات کارت حاقظه قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه ‌ی micro SD تا 32 گیگابایت
حافظه داخلی موبایل 8 گیگابایت
- شبکه‌های ارتباطی
باند شبکه 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G 1
باند شبکه 3G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
توضیحات 3G HSDPA+ , 42.2 Mbps; HSUPA+, 11.5 Mbps, Support WIFI AP
GPRS 1
WAP 1
EDGE 1
WiFi 1
GPS 1
توضیحات GPS GPS, A-GPS
بلوتوث 1
نسخه بلوتوث نسخه‌ی 4.0 همراه با A2DP و EDR
USB 1
نسخه USB 2.0 Micro USB
- دوربین
دوربین 1
کیفیت دوربین 8.0 مگاپیکسل همراه با Flash LED
قابلیت فیلم برداری 1
دوربین مکالمه ویدئویی 1
توضیحات دوربین مکالمه ویدئویی دوربین دوم با کیفیت 3.2 مگاپیکسل
- صدا
فیش 3.5 میلیمتری صدا 1
نوع زنگ MP3 , WAV
- تماس‌ها
دفترچه تلفن 1
توضیحات دفترچه تلفن تعداد بی‌نهایت ورودی و فیلد به همراه تصویر برای دفترچه تلفن
اطلاعات تماس ها 1
مشخصات اطلاعات تماس ها تعداد بی‌نهایت رکورد برای اطلاعات تماس‌ها
- امکانات نرم افزاری
سیستم عامل Android
نسخه سیستم عامل 4.4.2
SMS 1
MMS 1
ایمیل 1
مرورگر وب HTML5
پخش موسیقی 1
فرمت موسیقی AAC, AMR, eAAC+, MP3. WMA, WAV
پخش ویدئو 1
بازی دارد; با قابلیت دانلود
سایر قابلیت‌ها

رابط کاربری Leagoo Os: رابط کاربری و لانچر اختصاصی لیگو علاوه بر دارابودن از تم‌های مختلف، امکانات و قابلیت‌های متعددی با خود به‌همراه دارد. البته امکان بازگشت به لانچر گوگل نیز وجود دارد.

پشتیبانی ازVisitor Mode: با فعال کردن این حالت دسترسی به بخش‌های مختلف گوشی مثل سابقه تماس‌ها، پیامک‌ها، عکس‌ها و... محدود می‌شود تا فقط کاربر اصلی گوشی به این موارد دسترسی داشته باشد.

لمس سه انگشتی: با لمس سه‌انگشتی امکان تهیه اسکرین‌شات در سریع‌ترین زمان فراهم است

لمس دو انگشتی: به‌کمک لمس دوانگشتی در هوم پیج می‌توان در میان تم‌های گوشی در کمترین زمان جابجا شد

فروشگاه لیگو (Leagoo Market): می‌توان بسیاری از برنامه‌های مورد نیاز خود را از فروشکاه اپلیکیشن لیگو دریافت کرد.

LEAGOO Xender: لیگو برای انتقال ساده اطلاعات اپلیکیشن چند پلتفرم مخصوص تهیه کرده است که قابلیت انتقال انواع تصویر، فایل و صدا را بین پلت‌فرم‌های مختلف و حتی بین گوشی و کامپیوتر مهیا می‌سازد. 

- سایر مشخصات
جک هندزفری Jack 3,5 mm
نوع باتری li-polymer
ظرفیت باتری 2800 میلی‌آمپر ساعت
اقلام همراه گوشی شارژر، هندزفری، دفترچه راهنما
سایر قابلیت‌ها

پشتیبانی از 2D Air Gesture: از طریق حرکت‌های اشاره‌ای و بدون لمس وظایف مختلفی مثل جابجایی در صفحات و... انجام می‌شود.

پشتیبانی از Wake Gusture: زمانی که گوشی در حالت Sleep  قرار دارد و نمایشگر خاموش است، می‌توان با دو دفعه ضربه به نمایشگر گوشی را بیدار کرد یا با رسم علامتی معین و از پیش‌تعیین شده‌ای بر روی نمایشگر، اپلیکیشن‌ها و برنامه‌ّ‌های گوشی را در کمترین زمان و بدون فشار کلید پاور اجرا کرد.

پشتیبانی از HotKnot: این تکنولوژی‌ که به‌عنوان رقیب برای NFC‌مطرح شده است، بدون نیاز به هیچ آنتن یا چیپ اضافه‌ای و فقط از طریق نزدیک کردن نمایشگر دو گوشی مجهز به این تکنولوژی قادر به ارسال و دریافت داده است.

 

 

نقاط قوت:

  • ظاهر مناسب و ارگونومی مطلوب
  • نمایشگر با زاویه دید عالی و روشنایی بالا
  • پردازنده کم مصرف
  • امکانات مناسب نرم‌افزاری
  • شارژدهی بالای باتری
  • پشتیبانی از دو سیم‌کارت

 

نقاط ضعف

  • رابط کاربری نه‌چندان جذاب
  • رزولوشن پایین نمایشگر

 

قیمت: 

329,000 تومان

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 15 شهریور 1394  9:04 PM
تشکرات از این پست
ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها