0

آیا فرقه شیطان پرستی به ما آسیب میرساند؟

 
monajat12
monajat12
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 18
محل سکونت : سمنان

آیا فرقه شیطان پرستی به ما آسیب میرساند؟

آیا فرقه شیطان پرستی به ما آسیب میرساند؟

یا ابالفضل العباس(علیه السلام)

چهارشنبه 11 شهریور 1394  12:45 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
loga13th
loga13th
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 526
محل سکونت : یزد

پاسخ به:آیا فرقه شیطان پرستی به ما آسیب میرساند؟

علل آسیب پذیری نوجوانان
۱-تکالیف مربوط به رشد
تکالیف مربوط به رشد به مراحل مختلف زندگی انسان از بدو تولد و خصوصیات و نیازهای خاص هر مرحله اشاره دارد. به نظر اریکسون(۱۹۵۰) انسان در هر یک از مراحل رشد با یک بحران روانی-اجتماعی رو برو ست. در صورتی که فرد این بحرانها را حل کند، این امکان را می یابد که با مسائل بزرگتر روانی درگیر شود و سلامت روان خود را تأمین کند و در غیر این صورت، سلامت روان او به خطر می افتد.
۲-چگونگی رابطه با والدین
روش فرزند داری والدین و نحوه برقراری رابطه با فرزندان، ممکن است در آسیب پذیری آنها اثر زیادی داشته باشد. زیرا این رابطه اساس ارزیابی همه روابط میان فردی است.والدین با شش روش عمده به افزایش آسیب پذیری فرزندان کمک می کنند و بر تصمیم گیری آنان در پیوستن به شیطان پرستی تأثیر می گذارند.
۱-دو زندگی موازی: در همه خانواده هایی که در برابر شیطان پرستی آسیب پذیر هستند، والدین برای خود سبکی از زندگی به وجود می آورند که با سبک زندگی فرزندان موازی است.آنهابه فکر علایق و فعالیتهای خود هستند و توجهی به علایق و فعالیتهای فرزندان ندارند. اعضای این خانواده ها هیچ وجه مشترکی  ندارند.کودکان در این خانوده ها بدون راهنمایی یا نظارت والدین، رها می شوند تتا علایق و فعالیتهایشان را خود تعریف کنند.
۲-تفسیر غلط: بعضی از والدین قالب ارجاعی  والدین عادی را ندارند، و بنابراین نمی توانند مشکلات را خوب ببینند.این والدین برای ارزیابی رفتار فرزندان خود، هیچ ملاک معینی ندارند.در نتیجه رفتارهای منحرفانه فرزند خود را نمی بینند.

۳-اشتباه در پرداختن به نیازها : برخی از والدین فقط به نیازهای مادی فرزندان توجه دارند و برای نیازهای هیجانی و عاطفی آنها، به اندازه کافی وقت و تلاش اختصاص نمی دهند.
۴-انکار مشکلات : برخی از والدین پرمشغله آنقدر درگیر مشکلات خود هستند که وقتی مشکلات خانودگی پیش می آید، آنها را انکار می کنند.این والدین با شنیدن خبر درگیر شدن فرزندان در شیطان پرستی دچار اضطراب شدیدی می شوند، و احساس می کنند باید از این خبر دور باشند.در ضمن برخی از والدین، موفقیت در فرزندپروری را با احساس کفایت و لیاقت یکسان می دانند. به همین دلیل با شنیدن این خبر احساس می کنند کفایتشان در فرزند پروری مورد تردید قرار گرفته است.
۵-اولویت دادن به آزادی و غفلت ازمسئولیت: گاهی والدین، به جای پذیرش مسئولیت فرزند خود، از رفتار آنان به بهانه آزادی بیان دفاع می کنند و ناآگاهانه فرزندان خود را به ادامه فعالیت خود تشویق می کنند.
۶-مشکلات هیجانی والدین: گاهی والدین، خود دارای مشکلات هیجانی هستند و نمی توانند با آن کنار بیایند. این والدین مشکلات خود را تحریف، انکار و یا در بهترین حالت تحمل می کتتد. فرزندان نیز یاد می گیرند که با مشکلات خود مانند والدینشان برخورد کنند. و گاهی والدین برای فرزندان مجموعه قوانینی تعیین می کنند که ماهیت آنها موقتی است و خود به آنها عمل نمی کنند.

وقتی ترکیب ویژگیهای منفی فرزندداری در طول سالیان ادامه می یابد، نوجوانان در برابر شیطان پرستی آسیب پذیر می شوند. زیرا شیطان پرستی باعث آزاد شدن از استرس وتنشی می شود که شیوه فرزندداری فوق ایجاد می کند.
والدینی که مسئولیت شخصی خود را بر عهده می گیرند، از سخت گیری زیاد خودداری می کنند، درباره مسائل جنسی با نوجوانان حرف می زنند، واز ایجاد احساس گناه به شیوه غلط کمک نمی گیرند، نوجوانان را در مقابل آثار منفی شیطان پرستی بیمه می کنند.

چند راه حل
بهترین سنگر دفاعی در برابر شیطان پرستی این است که فرزندان با والدین قوی، عادل، و منسجم خود رابطه طولانی داشته باشند.

در فرزندداری چند عنصر وجود دارد که در رشد کودک نقش بسیار مهمی ایفا می کند: والدین باید با آموزش استقلال به کودکان خود، این احساس را در آنها به وجود آورند که بر دنیای خود کنترل دارند.

به کودک در خانه آزادی دهند، امابه شیوه ای صحیح برای آنها محدودیت تعیین کنند.

با آنها حرف بزنند و در هنگام حرف زدن، قواعد دستوری، تلفظ و جمله بندی را به صورت صحیح به کار برند.

رفتارهای بد آنها را با تنبیه مناسب و رفتارهای خوبشان را با پاداش مناسب پاسخ دهند.

به رفتارهای یکسان فرزندان، با واکنشهای منسجم پاسخ دهند. پیامهای متضاد به فرزندان خود ندهند.

از فرزندان خود بدون دلیل معتبر تعریف و تمجدید نکنند.

هنگامی که کودکان از والدین راهنمایی می خواهند زندگی خود را با فرزندان خود مقایسه نکنند در عوض با آنها همدردی کنند.

مهارتهای تفکر انتقادی را به  آنها آموزش دهند.

والدین الگوی فرزندان محسوب می شوند بنابراین سعی کنند الگوی مؤثری باشند.
تعلیمات مذهبی در سالم بارآوردن کودکان ونوجوانان،بسیار مهم است.اما تعلیم مذهبی که با استفاده از زور و ترس انجام شود، پیامدهای خطرناکی خواهد داشت. وظیفه ما این است که بر آثار تعلیم وتربیت مذهبی،که به کودکان می دهیم، به دقت نظارت داشته باشیم.
والدین، معلمان، روحانیون و متخصصان بهداشت روانی وظیفه دارند که در مقابل شیطان پرستی نگرش عینی پیش بگیرند.چراکه ممکن است با نوجوانی برخورد کنند که درباره شیطان پرستی کنجکاو باشد یا در آن زمینه فعالیت داشته باشد و اولین جلسه ملاقات با او بسیار تعیین کننده است ؛ یا از علاقه او به شیطان پرستی کاسته می شود و یا علاقه او به شیطان پرستی را افزایش می دهد. بنابراین لازم است اطلاعات صحیح و محکم روانشناختی  در اختیار داشته باشند.

من ار درمان نمی گیرم ز طب جان جدا باشد

چه زیبا باشد آن دردی که درمانش خدا باشد

چهارشنبه 11 شهریور 1394  1:09 PM
تشکرات از این پست
monajat12
monajat12
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 18
محل سکونت : سمنان

پاسخ به:آیا فرقه شیطان پرستی به ما آسیب میرساند؟

برادر یا خواهر گرامی من سوالم چیز دیگری بود ؟

یا ابالفضل العباس(علیه السلام)

چهارشنبه 11 شهریور 1394  1:49 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها