0

نمایش صفحه مرگ !

adam55
adam55
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 678

نمایش صفحه مرگ !

سلام ،مدتیه ویندوزم بعد از بلندتر شدن صدای فن ، وارد یه صفحه آبی رنگ میشه که تماما کدنویسی هست و اصلا متوجه این نوشته ها نمیشم که چه پیغامی رو میرسونن و هیچ چاره ای ندارم جز اینکه ریست سخت افزاری کنم ،گاهی هم بلافاصله بعد از ریست کردن سیستم و بالا اومدن ویندوز مجددا همون اتفاق رخ میده ، باید چکار کنم؟ چه مشکلی پیش اومده؟ از راهنماییتون ممنونم
دوشنبه 9 شهریور 1394  4:43 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:نمایش صفحه مرگ !

نقل قول adam55
سلام ،مدتیه ویندوزم بعد از بلندتر شدن صدای فن ، وارد یه صفحه آبی رنگ میشه که تماما کدنویسی هست و اصلا متوجه این نوشته ها نمیشم که چه پیغامی رو میرسونن و هیچ چاره ای ندارم جز اینکه ریست سخت افزاری کنم ،گاهی هم بلافاصله بعد از ریست کردن سیستم و بالا اومدن ویندوز مجددا همون اتفاق رخ میده ، باید چکار کنم؟ چه مشکلی پیش اومده؟ از راهنماییتون ممنونم

با عرض سلام وادب
چون اشاره به فن کردید به اختمال زیاد فن دستگاه شما به درستی کار نمی کند به همین دلیل موجب داغ شدن قطعات سیستمتان می شود و سبب بروز این مشکل .
شما می توانید از طریق برنامه های مختلف سرعت فن و همچنین دمای قطعات را ببینید .
بهترین راه حل هم سرویس کردن فن ها می باشد .
موفق باشید
که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 30 شهریور 1394  2:17 PM
تشکرات از این پست
adam55
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 678

پاسخ به:نمایش صفحه مرگ !

نقل قول parseman_110

نقل قول adam55

با عرض سلام وادب
چون اشاره به فن کردید به اختمال زیاد فن دستگاه شما به درستی کار نمی کند به همین دلیل موجب داغ شدن قطعات سیستمتان می شود و سبب بروز این مشکل .
شما می توانید از طریق برنامه های مختلف سرعت فن و همچنین دمای قطعات را ببینید .
بهترین راه حل هم سرویس کردن فن ها می باشد .
موفق باشید

سلام و تشکر از پاسخگویی شما

شاید ، نمیدونم ، راهنمایی خوبی بود حتما چک میکنم

لطف کردید 

سه شنبه 31 شهریور 1394  1:04 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها