0

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

تالار خانواده یکی از و به نظرمن مهمترین تالار انجمن های راسخون می باشد . با توجه به اینکه رکن بزرگ جامعه بشری و جایی که رشد هر انسانی ار آغاز تولدش در آنجا شکل می گیرد خانواده است . پس در راسخون نیز این تالار از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است

پنج شنبه 12 شهریور 1394  9:32 AM
تشکرات از این پست
nargesza ravabet_rasekhoon ehsan007060 farshon borkhar darabzade welkinah
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام

به نظر من هم این تالار یعنی تالاری با این عنوان و البته موارد درونش جزء ملزومات هر سایتیه. مخصوص سایت های پر بیننده و پر کاربر و در اصطلاح معروف.

چون خانه و خانواده جز اساسی ترین موضوعاتیه که هر فردی با اون روبرو میشه. خانواده اولین مکانیه که هر فردی در اون قرار می گیره. بنا به ماهیت اونجا شخصیتش شکل می گیره. شخصیتی که کمتر با موارد دیگه بیرونی دچار تغییر می شه. چون اولین بوده.

فردی که مدیریت چنین تالاری رو برعهده می گیره باید بتونه از پس تمام قسمت هاش بربیاد.
خانواده یعنی یک جمع که از دو نفر شروع میشه و با ورود فرزندان تعداد بیشتر میشه. چیزی که می تونه نشونه یک خانواده باشه اتحاد و همدلی و البته یکدلی اعضای اون خانواده هست. اگه هر کدوم خودخواهانه رفتار کنن و حرف حرف خودشون باشه که دیگه خانواده نیست. تو خانواده هرکسی وظیفه ای داره. پدر و مادر وظیفه اداره خانه و خانواده و تربیت فرزندان و برآورده کردن نیازهاشون تا جایی که صحیح باشه رو دارن و فرزندان هم وظیفه اطاعت از پدر و مادر و احترام به اونها و وظایف دیگه که دارن. تو خانواده اگه همه با هم مشورت کنن و رازشون رو به هم بگن می تونن بیشتر و بهتر به هم کمک کنن. چون محرمی بهتر پیدا نمی کنن.
مدیریت محترم حتماً با افراد باتجربه مشورت کنن و از تجربه و راهنمایی های اون ها استفاده کنن.

خدای نکرده قصد جسارت نداشتم فقط یادآوری کردم اول برای خودم و بعد برای مدیریت این تالار.

پنج شنبه 12 شهریور 1394  10:47 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 farshon borkhar darabzade welkinah
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام به همگی

یه پیشنهادی داشتم.به نظر من اگه تو تالار اموزش خانواده به مسائل مذهبی و دینی بیشتر از اینی که هست پرداخته بشه بهتره.همونجور که از اسم تالار هم پیداس ،چه بهتره که حالا که قراره اموزشی داده بشه این اموزش ها مسائل مذهبی و دینی تو خانواده باشه که تو این دوره و زمونه خیلی کمبودش احساس میشه.یه پست خوبی کاربر محترم ahmadfarm چندروزیه دارن توش مطلب میزارن به اسم پرورش فرزندان مهدوی.به نظرم خیلی پست خوبیه و از اینجور مطالب بیشتر باشه بهتره

اجی برخوار عزیزم ان شاءالله همیشه موفق باشین

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 12 شهریور 1394  11:14 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 farshon ravabet_rasekhoon borkhar welkinah
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 678

به نام خدا

سلام

آقا ما یه هفته است این تالار رو زیر و رو کردیم نقصی پیدا نکردیم هر مطلبی هم که به ذهنمون خطور کرد (!) اینجا پیدا میشد ، این مدیر کارش درسته  بهشون خسته نباشید میگم ، فقط گویا دست تنهاست :)

امیدواریم سنگینی وظایفی رو که ایشون تقبل کردن رو با دیگران تقسیم کنند ، ان شاء الله

عاجزانه یه درخواست از همه عزیزان دارم ، آقا اختصار نویسی رو رعایت کنید لااقل پستای بلند رو تکه تکه کنید angry

اما چندتا پیشنهاد به این تالار ارزشمند

طرح نقد و نقادی از سریال های سیمای جمهوری اسلامی رو پیشنهاد میدم ( وارد بحث رسانه های دیگه نخواهیم شد ) که تلویزیون و سریال از زندگی ما جدایی ناپذیره و چه مایل باشیم چه نباشیم رو خانواده ما ( همسران ما ، والدین ما و فرزندان ما) اثرگذار هست ، پس سریالا رو میتونیم نقد کنیم که هر چیزی نشون میدن پیامش چی میتونه باشه و حتی با تحلیل و تفکر و مشورت همین دوستان انجمنی دامنه این پیام ها و آموزه هارو گسترده تر کنیم / هرساله ما با مناسبت های مختلف و همچنین در طول سال شاهد پخش سریال های متفاوت هستیم حالا یکی قوی تر و یکی ضعیف تر که هرکدوم پیام های خاص خودشون رو دارن ( حتی باید مانع از ورود خیلی پیام های نامتعارف شد)

به عنوان مثال : خیلی خوبه که بدونیم و متوجه باشیم که خلق جدید و رویه اخلاقی احیانا نامتعارف عضو خانواده ما از کجا نشأت گرفته؟ که  اگه از تلویزیون و سریالی بوده از کدوم شخصیت سریال؟ ، در این صورت با تحلیلی که از سریال ها و شخصیت ها داشتیم و داریم میتونیم پاسخ و بازخورد مناسب داشته باشیم

البته تشویقی ها برای این کار فراموش نشه :)

پیشنهاد دیگه اینکه یه پست ثابت بالای صفحه انجمن باشه مثل این اعلان ها که بالاتر از همه پست ها و ثابت هستن ، که بتونیم اونجا مشخصات و راه های ارتباطی با مشاوران و متخصصان این امر که امروزه خیلی گسترده و به نسبت راحت دارن خدمت میکنن و به  مراجعین مشاوره و راهکار میدن رو پیدا کنیم ، کارشناسانی مثل آقای شهاب مرادی که از خیلی وقت پیش این کار رو شروع کردن

البته درج مشخصات و معرفی این افراد هم توسط خود کاربران و کمک مسئولان راسخون ممکن خواهد بود و روز به روز هم کاملتر خواهد شد با اینکار یه بانک اطلاعاتی خوب تشکیل میشه

مورد دیگه هم میتونه استفاده از قدرت دریافت مطالب دوستان انجمنی ما باشه ما خیلی وقتا هست کتابی رو میخونیم اما شاید به کل مطلب و مقصود نویسنده نرسیم 

الحمدلله کتاب های حیطه خانواده هم پرشمارن میتونیم با معرفی کتاب ها و فصل هایی از اون کتاب از قدرت تجزیه و تحیلیل دوستانمون استفاده کنیم حتی اگه کتاب در دسترس همه نیست میتونیم با اسکن ، صفحاتی از کتاب رو که مد نظر داریم در اختیار دوستان قرار بدیم البته نباید فراموش کنیم که این کار نظارت کارشناس رو هم میطلبه

این مورد کپی پیست های بی نتیجه رو از بین میبره و قوه تفکر رو هم تقویت میکنه : )

آرزوی توفیق و سربلندی دارم براتون

پنج شنبه 12 شهریور 1394  1:34 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 farshon ravabet_rasekhoon borkhar welkinah
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

بسم رب الشهدا.

عرض سلام و احترام.

تالار خانواده یکی از تالارهای بسیار مهم هستش که در یک بازه زمانی که مدیر نداشت رو به سکوت و خلوتی رفته بود خدا رو شکر که با مدیریت خانم برخوار و با تدبیر ایشان رو به پیشرفت و تکامل رفته است.

برای چنین تالارهایی با این عنوانین جای زیر تالار های مشاوره توسط روانشناسان و همچنین کارگاه های آموزشی و زیر تالار فرزند خالی هستش و از مدیریت محترم تالار خواهشمندم به این موضوعات توجه نمایند.

همچنین مطالب فرزند به صورت پراکنده در بین زیر تالارهای دیگر هستش فقط باید جمع آوری و بعد از ساخت زیر تالار فرزند به آن انتقال داده شود و همچنین در زیر تالار فرزند می توان کارگاه های فلسفی فرزندو تربیت فرزند در نگاه فیلسوفان با حضور دوستانی که فلسفه خوندند برگزار نمود.

برای تالار و مدیریت محترمش موفقبت و سربلندی خواستاریم.

برای مشاوره می توانند از مشاوران سایت کمک بگیریند و یک روز در هفته با هماهنگی با مشاور خانواده راسخون و دعوت به تالار کارگاه های آموزشی با حضور کاربران دیگر برگزار نمایند

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

پنج شنبه 12 شهریور 1394  2:06 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 farshon ravabet_rasekhoon salma57 borkhar adam55 welkinah
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول nazaninfatemeh

سلام به همگی

یه پیشنهادی داشتم.به نظر من اگه تو تالار اموزش خانواده به مسائل مذهبی و دینی بیشتر از اینی که هست پرداخته بشه بهتره.همونجور که از اسم تالار هم پیداس ،چه بهتره که حالا که قراره اموزشی داده بشه این اموزش ها مسائل مذهبی و دینی تو خانواده باشه که تو این دوره و زمونه خیلی کمبودش احساس میشه.یه پست خوبی کاربر محترم ahmadfarm چندروزیه دارن توش مطلب میزارن به اسم پرورش فرزندان مهدوی.به نظرم خیلی پست خوبیه و از اینجور مطالب بیشتر باشه بهتره

سلام آجی.ممنون.تالار یه قسمتی داره با عنوان زندگی اسلامی.اینجور مطالب رو میتونین اون قسمت پیدا کنین.البته این رو هم بگم مطالبش کم هست و خیلی هم ازش استقبال نمیشه چشم سعی میکنم این قسمت هم درست بشه. 

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 17 شهریور 1394  12:35 PM
تشکرات از این پست
adam55 haj114 sayyed13737373 darabzade welkinah ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول adam55

به نام خدا

سلام

آقا ما یه هفته است این تالار رو زیر و رو کردیم نقصی پیدا نکردیم هر مطلبی هم که به ذهنمون خطور کرد (!) اینجا پیدا میشد ، این مدیر کارش درسته  بهشون خسته نباشید میگم ، فقط گویا دست تنهاست :)

امیدواریم سنگینی وظایفی رو که ایشون تقبل کردن رو با دیگران تقسیم کنند ، ان شاء الله

عاجزانه یه درخواست از همه عزیزان دارم ، آقا اختصار نویسی رو رعایت کنید لااقل پستای بلند رو تکه تکه کنید angry

سلام و عرض ادب.ممنون.لطف دارین شما.

والا من حرفی هم ندارم تمام تالار رو مدیریتشو بدم به کسی که تجربه اش بیشتره.

در مورد پیشنهاداتتون.مورد اول بحث و گفتگو درباره ی سریالهای تلوزیون و....چشم ان شاءالله تو مباحث قرارش میدیم.

مورد بعدی هم که فرموده بودین:راهای ارتباطی با کارشناسان محترم رو هم تو یه قسمت ثابت بزارین هم ان شاءالله با مسئولین صحبت خواهم کرد دراین مورد 

امکانش بود حتمن این کار رو انجام خواهم داد.مورد خوبی رو بهش اشاره کردین.تشکر.

سه شنبه 17 شهریور 1394  12:50 PM
تشکرات از این پست
adam55 sayyed13737373 darabzade welkinah ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

بسم رب الشهدا.

عرض سلام و احترام.

تالار خانواده یکی از تالارهای بسیار مهم هستش که در یک بازه زمانی که مدیر نداشت رو به سکوت و خلوتی رفته بود خدا رو شکر که با مدیریت خانم برخوار و با تدبیر ایشان رو به پیشرفت و تکامل رفته است.

برای چنین تالارهایی با این عنوانین جای زیر تالار های مشاوره توسط روانشناسان و همچنین کارگاه های آموزشی و زیر تالار فرزند خالی هستش و از مدیریت محترم تالار خواهشمندم به این موضوعات توجه نمایند.

همچنین مطالب فرزند به صورت پراکنده در بین زیر تالارهای دیگر هستش فقط باید جمع آوری و بعد از ساخت زیر تالار فرزند به آن انتقال داده شود و همچنین در زیر تالار فرزند می توان کارگاه های فلسفی فرزندو تربیت فرزند در نگاه فیلسوفان با حضور دوستانی که فلسفه خوندند برگزار نمود.

برای تالار و مدیریت محترمش موفقبت و سربلندی خواستاریم.

برای مشاوره می توانند از مشاوران سایت کمک بگیریند و یک روز در هفته با هماهنگی با مشاور خانواده راسخون و دعوت به تالار کارگاه های آموزشی با حضور کاربران دیگر برگزار نمایند

سلام و عرض ادب.ممنون از شما.لطف دارین.

بله در مورد مشاوره و کارشناس؛دوستان خیلی زیاد رو این مطلب تاکید داشتند و نظر خیلی از کاربران بزرگوار بودش.ان شاءالله باحاج آقا در این مورد حتمن صحبت خواهم کرد.

در مورد مطالب مربوط به فرزندان هم والا چی بگم وقتی کل چینش سایت مشکل داشته باشه چه میشود کرد.الان مطالب مربوط به فرزندان .تعلیم و تربیتش و...خودش تالار جدا برا خودش داره.

اصلن کاری به این تالار نداره.من گفتمم به حاج آقا شما اگه بیاین اون قسمت زیر تالار ارتباطات همسران رو به زیر تالارهای مختلف تقسیم کنید یه قسمتشم بشه ارتباط با فرزندان خیلی بهتره.

چون مسائل فرزندان هم یه جورایی به بحث آموزش خانواده مربوط میشه.اینجور مشکلات مربوط به خوده سایت میشه به نظرم آقاسید

سه شنبه 17 شهریور 1394  12:59 PM
تشکرات از این پست
adam55 sayyed13737373 welkinah ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

تالار خانواده همانطور هم که از اسمش پیداست از حساسیت بالایی برخوردار هست چرا که با شبکه های اجتماعی موبایلی وشبکه های تلویزیونی غربی نظر شبکه هایی که سریال ترکیه را پخش می کنند همه بنا بر تخریسب نهاد خانواده در میان ما ایرانیان شده اند .لذا تالار خانواده راسخون می تواند با هجمه حمله های دشمن که نام آن جنگ نرم هست با این تهدیدات وتخریبات مبارزه کند

سپاس از آجی برخوار که با مدیریتی که در چندماهه اخیر داشتند در اداره این تالار به خوبی بر آمده اند وان شالله تالار خانواده راسخون با آموزش های خانواده با این تهدیدات به نوبه ی خود هرچند کم مبارزه خواهد کرد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 17 شهریور 1394  1:07 PM
تشکرات از این پست
borkhar haj114 welkinah ravabet_rasekhoon
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 678

نقل قول borkhar
نقل قول adam55

مجددا سلام

خیلی ممنونم که به نظرات اهمیت میدید و جواب دادید

اما اصلا منظورم این نبود که شما مدیریت رو واگذار کنید :)

در کار شما نقصی ندیدم که همچین چیزی بگم / ببخشید اگه خوب پیامم رو نرسوندم

موفق باشید

سه شنبه 17 شهریور 1394  9:14 PM
تشکرات از این پست
borkhar welkinah ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول adam55

نقل قول borkhar
نقل قول adam55

مجددا سلام

خیلی ممنونم که به نظرات اهمیت میدید و جواب دادید

اما اصلا منظورم این نبود که شما مدیریت رو واگذار کنید :)

در کار شما نقصی ندیدم که همچین چیزی بگم / ببخشید اگه خوب پیامم رو نرسوندم

موفق باشید

سلام.خواهش میکنم. وظیفه اس.

متوجه منظورتون شدم.شما فرمودین وظایف رو تقسیم کنین من گفتم من حتی برای پیشرفت هرچه بیشتر تالار حاضرم مدیریت رو بدم به افراد با تجربه تر.

خواهش میکنم.نظر لطف شماس.

چهارشنبه 18 شهریور 1394  10:25 AM
تشکرات از این پست
welkinah ravabet_rasekhoon adam55
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

با سلام و ارادت

به نظر بنده

تالاری است که مطالب و موضوعات کاربردی و متنوع خوبی رو در خود گنجانده

اما مطالب جنبه کیفی ندارند

مطالب تالارهای دیگر ،هرطور که باشند(کمیت)،تفاوت چندانی نداره

اما خانواده فرق داره

امیدوارم که تلاش های موثرتری در این زمینه صورت بگیره

باتشکر

چهارشنبه 18 شهریور 1394  12:07 PM
تشکرات از این پست
borkhar darabzade welkinah
haj114
haj114
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

تالار خانواده همانطور هم که از اسمش پیداست از حساسیت بالایی برخوردار هست چرا که با شبکه های اجتماعی موبایلی وشبکه های تلویزیونی غربی نظر شبکه هایی که سریال ترکیه را پخش می کنند همه بنا بر تخریسب نهاد خانواده در میان ما ایرانیان شده اند .

دوست گرامی ،به موضوع بسیار خوبی اشاره نمودند.و نشان از اهمیت بالای تالار می باشد.

چهارشنبه 18 شهریور 1394  12:10 PM
تشکرات از این پست
borkhar darabzade welkinah
haj114
haj114
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

نقل قول nazaninfatemeh

سلام به همگی

سلام آجی.ممنون.تالار یه قسمتی داره با عنوان زندگی اسلامی.اینجور مطالب رو میتونین اون قسمت پیدا کنین.البته این رو هم بگم مطالبش کم هست و خیلی هم ازش استقبال نمیشه چشم سعی میکنم این قسمت هم درست بشه. 

جای بسی تاسف داره

چهارشنبه 18 شهریور 1394  12:13 PM
تشکرات از این پست
borkhar darabzade welkinah ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول haj114

با سلام و ارادت

به نظر بنده

تالاری است که مطالب و موضوعات کاربردی و متنوع خوبی رو در خود گنجانده

اما مطالب جنبه کیفی ندارند

مطالب تالارهای دیگر ،هرطور که باشند(کمیت)،تفاوت چندانی نداره

اما خانواده فرق داره

امیدوارم که تلاش های موثرتری در این زمینه صورت بگیره

باتشکر

سلام و عرض ادب.

بله اینی که فرمودین یکی از تالار های مهم هستش و باید بیشتر بهش توجه بشه جای شکی وجود نداره.قطعا همینجوره

ان شاءالله.اگه مطالب جنبه ی کیفی نداره به خوده کاربران بزرگوار برمیگرده.مطالبی که تو تالارها ارسال میشه رو مدیر میتونه درش نظارت داشته باشه ولی به هیچ عنوان نمیتونه مثلن فلان مطلب رو که جنبه ی کیفی نداره رو حذف یا غیر فعال کنه.(نظرات و مطالب دوستان متفاوته و به همه باید احترام گذاشت)وهمچنین ممکنه خیلی از مطالب روش نظرات متفاوتی باشه.ممکنه یه مطلب برای شما هیچ کاربردی نداشته باشه یا اصلن جالب نباشه و لی برای من یا دیگری جذابیت داشته باشه به این نکته هم باید توجه داشته باشین.

چشم.ان شاءالله.تشکر

اگه پیشنهادی رو این موضوع دارین بفرمایین.ممنون

چهارشنبه 18 شهریور 1394  12:22 PM
تشکرات از این پست
haj114 darabzade welkinah ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها