0

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

در مورد تعاملی بودن تالار هم من قبلن هم عرض کردم یه طرحی هست ان شاءالله با موافقت مسئولین حتمن در اینده نزدیک اجراش میکنیم.که هم تعامل بیشتر یشه تو تالارهم جذابیتش بیشتربشه.

به نوعی هم بیان مشکلات باشه.ان شاالله.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 10 شهریور 1394  5:06 PM
تشکرات از این پست
salma57 ehsan007060 farshon ali_kamali ravabet_rasekhoon fatemehzahra20 haj114
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

با سلام حضور تمامی دوستان و خصوصا مدیر محترم تالار خانه و خانواده خواهر برخوار

بنده در ابتدا تشکر می کنم از زحمات خواهر گرامی برای مدیریت تالار بزرگ خانه و خانواده و.... باید به اطلاع عزیزان برسانم مدیریت کاریست سخت دشوار و دشوارتر از آن پذیرش مدیریت هست. اینکه نقائصی در مدیریت بعضی از تالارها وجود دارد قابل انکار نیست و البته همه ما بر این عقیده هستیم که فقط معصومین (ع) هستند که کارشان با توجه به ارتباطی که با خدا دارند و خدائی بودنشان ،بدون نقص و درست است ،بنابراین همینکه فردی شهامت و جسارت این را دارد که مدیریت کاری (تالاری) را بپذیرد باید به ایشان تبریک گفت (اگرچه بعضی مواقع فرد به این نتیجه میرسد که شاید در انتخاب اشتباه کرده است و تغییر روش و مسیر میدهد)،لذا همه ما باید در کنار مدیران محترم تالارها و.... برای بهتر شدن کارها و پربارترشدن برنامه ها تلاش کنیم و از انتقاد مخرب (و اینکه بیرون گود نشسته ایم و میگوئیم لنگش کن) پرهیز نمائیم .بنده از ابتدای هفته مطالب دوستان شرکت کننده در این طرح را مطالعه کردم و احساس کردم آن همدلی و صمیمیت لازم در بین بعضی از اعضاء محترم با مدیران (بنا بدلایل مختلف) وجود ندارد و یا بعضی از مدیران ما تحمل انتقاد دیگران از کارهایمان را نداریم،در نتیجه گاهی با پاسخ های بدون تفکر و نسنجیده موضوع را به یک بحث تبدیل می کنیم که اینگونه موارد خیلی برای یک سایت فرهنگی که هدفش رضای خدا و رضایت خلق خدا از طریق بیان افکار و نظرها در باره موضوعات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی میباشد ،حالب نیست.

لذا ضروریست همه ما با عنایت به دستور خداوند مبنی بر مشورت کردن با دیگران و خواستن نظرات آنها برای بهتر انجام دادن کارها و البته با سعه صدر( تحمل زیاد) باید برای رسیدن به اهداف الهی و اهداف برنامه مورد نظر همت کنیم و همراه با انتقادات سازنده ، پیشنهادات خوبی را که قابل اجرا هستند در قالب نظرات ارائه نمائیم و اگر با فردی یا گروهی اختلافی هم داریم ، نخواهیم در این مجموعه دینی فرهنگی آن را مطرح و یا خدای نکرده  برای ضایع کردن طرف مقابل و انتقام گیری دست به تخریب بزنیم .

بار دیگر از مدیریت خوب خواهر برخوار و همه عزیزان و دوستان خوبم که در این طرح مفید شرکت کرده و می کنند ،خصوصا مدیران محترم سایت جناب حاج آقا منتظمی و جناب کیانی و مدیران عزیز که با راهنمائی خودشان سعی در پربارتر شدن سایت دارند،قدردانی و تشکر می کنم و آروزی توفیق همه عزیزان را از درگاه باریتعالی خواهم داشت.

موفق و سربلند و پایدار باشید.

سه شنبه 10 شهریور 1394  6:09 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 borkhar ria1365 farshon ali_kamali ravabet_rasekhoon fatemehzahra20
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

سوال: چه ارتباطی بین اموزش خانواده و اختلاف بین همسران وجود دارد؟؟

بدون شک باید گفت آموزش خانواده در مراحل مختلف میتواند نقش مستقیم در زندگی افراد و خصوصا خانواده ها و علی الخصوص زوجین(همسران) تازه ازدواج کرده داشته باشد و دارد.متاسفانه با تغییر الگوها و رفتارهائی که این روزها همه ما شاهد آن در جامعه هستیم ،زندگی های خوب و پایدار هم در حال ازبین رفتن است و «طلاق» این ناپسندترین حلال خدا جایگزین آن شده است.

بنابراین اگر خانواده ها همت کنند و قبل از ازدواج مانند سالهای نه چندان دور از همان ابتدای کودکی مسائل زندگی و روش های زندگی مسالمت آمیز و..... را به فرزندان خود آموزش بدهند و در مراحل ازدواج فرزندان با همفکری آنها و دقت در دستورات شرعی و عرفی ،معیارهای ازدواج کردن و نحوه چگونگی زندگی بعد از ازدواج را با خانواده های جدید (خانواده مرد برای زن و خانواده زن برای مرد) بررسی نمایند،دیگر شاهد این آمار طلاق و اختلاف های زیاد بین خانواده ها و همسران نخواهیم بود. ان شاءالله

البته در این مورد مطالب زیاد میتوان بیان کرد که امیدوارم با توجه به پیشنهاد بعضی از عزیزان به مدیر محترم تالار مبنی بر راه اندازی بخشی یا زیر تالاری برای بیان زندگی عزیزان با تحربه و راه حل اختلافاتی که کم و بیش در زندگی همه وجود دارد و البته این روزها بیشتر شده است،بتوانیم کمکی برای دوام و پایداری زندگی و حل مشکلات جزئی که باعث اختلاف در زندگی مشترک خانوادگی میشود،گام برداریم.

سه شنبه 10 شهریور 1394  6:32 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 borkhar ria1365 ali_kamali ravabet_rasekhoon fatemehzahra20
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول salma57

نقل قول ehsan007060

سلام

بنظرم بعضی تالارها خیلی عالی میشه اگر به سمت تعاملی شدن یشتر پیش بره! قطعا تالار آموزش خانواده هم یکی از همین تاالارهاست که این طرفیتو داره!

مثلا اگر بخشی ایجاد بشه که اعضا بیان مشکلاتی که در خانه و خانواده پیش میاد مطرح کنن و سایرین هم با استفاده از نظرات و تجارب شخصی خودشون  مشاوره بدن و کمک کنن، خیلی جذاب میشه!

سلام آقا احسان. با حرف شما کاملا موافقم. در این رابطه قبل از خواندن پست شما میخواستم پیشنهاد بدم که دیدم شما نوشتین. پیشنهادم این بود گهگاه در مورد مسائل موجود در خانواده سوال یا موضوعی مطرح بشه و از کاربران بخواهید که نظرشون رو در مورد اون موضوع بگن. مثال عرض میکنم: به جای اینکه مطلبی طولانی در مورد مضرات ماهواره، شبکه های اجتماعی، و یا هر مطلب مورد نیاز خانواده ها تبلیغ بشه، پرسشی در مورد اون موضوع مطرح کنید و از کاربران بخواهید دیدگاه خود در موردش بگن. یا به سوال پاسخ بدن. مثلا سوال این باشه؛ به نظر شما ماهواره چه تاثیری در روابط بین زوجین میگذاره؟ اصلا اثر داره یا نه، و مشابه این موضوعات که با طرح سوالی ساده میشه بحثی جالب به راه انداخت.

سلام اجی سلما

منم با نظرات شما موفقم

حتی غیر این مواردی که شما گفتی موضوعات و مشکلاتی که تو زندگی مون پیش میاد برا شنیدن و استفاده از تجارب شخصی دیگران مطرح کنیم ...بنظرم جواب های خوب و موثری بگیریم!

سه شنبه 10 شهریور 1394  6:51 PM
تشکرات از این پست
borkhar shirdel2 ria1365 ali_kamali ravabet_rasekhoon fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نظر خودم این بودش که یه تاپیکی ایجاد بشه به این شکل که:به طور مثال هم اسمش رو بزاریم حرفهای خودمونی یا گفتگوهای خانوادگی مثل اینکه گاهی خانواده ها میان در کنار هم جمع میشن یه گفتگویی میکنن این تاپیک هم به همین شکل ایجاد بشه.بعد اینجوری میتونیم اجراش کنیم که: دوستان بیان اون سوالاتی که تو ذهنشون هست در مورد مسائل ازدواج یا.مسایلی که مربوط به خانواده هست و....خیلی خودمونی بیانش کنن خیلی راحت مطالب رو بگن و دوستان درموردش بحث کنن.

و درکنارش هم میتونیم مباحثی که دوستان فرموده بودن که درموردش بحث بشه رو هم حتی میتونیم بیاریم تو همین تاپیک و درموردش بحث کنیم.

درمورد سوال حاج آقا:رابطه ی بین آمورش حانواده و اختلاف همسران:

ریشه ی بخشی از اختلافات و طلاق نداشتن آگاهی درست زوجین هست آموزش خانواده باعث بالا رفتن  سطح آگاهی خانواده میشه و در نتیجه  اختلافات کمتر میشه.

سه شنبه 10 شهریور 1394  7:02 PM
تشکرات از این پست
ria1365 shirdel2 ehsan007060 ali_kamali ravabet_rasekhoon fatemehzahra20 farshon
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

بسم تعالی

یكی از نكات مهم در مدیریت، كه باید به آن توجه شود اهتمام و اهمیت به مسولیت های محوله می باشد ،در محیط خانواده هم كه خود زیر بنایی ساخت جامعه می باشد از این اصل یاد شده است ، برای نمونه اگر والدین توجه به مسولیتی كه در قبال خانواده دارند نداشته باشد بنیاد این خانواده رو به سوی انحطاط و سستی خواهد رفت ، قرآن كریم اهمیت موضوع را این چنین بیان می كند.

(یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْلیكُمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ عَلَیْها مَلائِكَةٌ غِلاظٌ شِدادٌ لا یَعْصُونَ اللَّهَ ما أَمَرَهُمْ وَ یَفْعَلُونَ ما یُۆْمَرُونَ)

(اى كسانى كه ایمان آورده‏اید خود و خانواده خویش را از آتشى كه هیزم آن انسانها و سنگهاست نگه دارید آتشى كه فرشتگانى بر آن گمارده شده كه خشن و سختگیرند و هرگز فرمان خدا را مخالفت نمى‏كنند و آنچه را فرمان داده شده‏ اند (به طور كامل) اجرا مى‏نمایند! )(التحریم:6)

بنده قبلا هم بطور خصوصی تمامی پیشنهادات م رو درباره ایده ها طرح ها و اداره بهتر این تالار به سرکار خانم برخوار گفتم با اجازه ایشون اینجا به اشتراک میزارمچون این تالار تالار مهمی میتونه باشه این ایده ها در صورت عملی شدم میتونه مفید واقع بشه

• برگزاری نشست ها و جلساتی در چرایی تغییر سبک ایرانی اسلامی و تغییر بطرف سبک غربی
  • برگزازی تاپیکهای مشارکتی در مورد مشکلات خانواده ها
  • برگزاری تاپیکهای پیشنهادی در مورد اینکه چه کارکنیم سن ازدواج کمتر بشه یا دلایلی که باعث بشه جوانان بطرف ازدواج ترغیب پیداکنن.
  • ایجاد جلساتی بصورت تاپیک در مورد دلایل زیاد شدن طلاق مخصوصا در سالهای اول زندگی زوجهای جوان
  • برگزاری جلسات اموزشی برای جوانها در مورد نحوه مدیریت یک زندگی در مراحل قبل از ازواج تا زندگی مشترک در این تالار 
  • اجرای مسابقات بهترین ایده ها در مورد راهه های افزایش میل ازدواج جوانان از طریق مشارکت کاربران سایت راسخون
  • برگزاری نظرسنجی در مورد چرایی  کمتر فرزند اوری یا به بیان بهتر دلایل عدم رغبت خانواده ها به تعدد فرزندان
  • اجرای مسابقاتی برای این تالار مثل مسابقه نظر شما در مورد  بهترین تعداد فرزند در این زمان همراه با جایزه

در کنار این پیشنهادات میتوان از نظرات صاحبنظران در زمینه خانواده استفاده کرد:

بطور مثال میتوان تاپیکی طراحی کرد که بسوالات جوانان در زمینه های حانه و خانواده این تالار پاسخ داد

پرسش از شما پاسخ از ما میتونه یکی از ایده های مفید در این زمینه باشه.

در این زمان موارد زیر برای بحث و گفتگو در این تالار میتونه مفید واقع بشه

1. نظر شما در مورد استفاده کودکان از اینترنت و موبایل و تبلت
  2. چگونگی نظارت خانواده ها در مورد کار با اینترنت توسط فرزندان
  3. اگر فرزند شما از شما اینترنت موبایل و تبلت بخواهد شما به فرزند خود چه جوابی خواهید داد.
  4. شما ایا با استفاده فرزندانتان از اینترنت موافقید و شما چ سنی را برای فرزندانتان برای استفاده از این موارد پیشنهادمیکنید.

در پناه حق

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 10 شهریور 1394  9:55 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ehsan007060 ali_kamali borkhar ravabet_rasekhoon fatemehzahra20 farshon
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام

من فقط ميخوام بگم تالار آموزش خانواده تالاري مفيدي ست براي زوجها و فردها ! فقط اگه وقتشو بيشتر كنيد بهتر ميشه wink از آبجي برخوار مدير محترم تالار تشكر ميكنم به خاطر تلاش بسيار فراوان جهت روغن دادن نه ببخشيد رونق دادن به تالار

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 11 شهریور 1394  9:00 AM
تشکرات از این پست
ahmadfarm ali_kamali borkhar ravabet_rasekhoon ehsan007060 ria1365 fatemehzahra20 farshon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

بسم تعالی

بنده قبلا هم بطور خصوصی تمامی پیشنهادات م رو درباره ایده ها طرح ها و اداره بهتر این تالار به سرکار خانم برخوار گفتم با اجازه ایشون اینجا به اشتراک میزارمچون این تالار تالار مهمی میتونه باشه این ایده ها در صورت عملی شدم میتونه مفید واقع بشه

• برگزاری نشست ها و جلساتی در چرایی تغییر سبک ایرانی اسلامی و تغییر بطرف سبک غربی
  • برگزازی تاپیکهای مشارکتی در مورد مشکلات خانواده ها
  • برگزاری تاپیکهای پیشنهادی در مورد اینکه چه کارکنیم سن ازدواج کمتر بشه یا دلایلی که باعث بشه جوانان بطرف ازدواج ترغیب پیداکنن.
  • ایجاد جلساتی بصورت تاپیک در مورد دلایل زیاد شدن طلاق مخصوصا در سالهای اول زندگی زوجهای جوان
  • برگزاری جلسات اموزشی برای جوانها در مورد نحوه مدیریت یک زندگی در مراحل قبل از ازواج تا زندگی مشترک در این تالار 
  • اجرای مسابقات بهترین ایده ها در مورد راهه های افزایش میل ازدواج جوانان از طریق مشارکت کاربران سایت راسخون
  • برگزاری نظرسنجی در مورد چرایی  کمتر فرزند اوری یا به بیان بهتر دلایل عدم رغبت خانواده ها به تعدد فرزندان
  • اجرای مسابقاتی برای این تالار مثل مسابقه نظر شما در مورد  بهترین تعداد فرزند در این زمان همراه با جایزه

در کنار این پیشنهادات میتوان از نظرات صاحبنظران در زمینه خانواده استفاده کرد:

بطور مثال میتوان تاپیکی طراحی کرد که بسوالات جوانان در زمینه های حانه و خانواده این تالار پاسخ داد

پرسش از شما پاسخ از ما میتونه یکی از ایده های مفید در این زمینه باشه.

در این زمان موارد زیر برای بحث و گفتگو در این تالار میتونه مفید واقع بشه

1. نظر شما در مورد استفاده کودکان از اینترنت و موبایل و تبلت
  2. چگونگی نظارت خانواده ها در مورد کار با اینترنت توسط فرزندان
  3. اگر فرزند شما از شما اینترنت موبایل و تبلت بخواهد شما به فرزند خود چه جوابی خواهید داد.
  4. شما ایا با استفاده فرزندانتان از اینترنت موافقید و شما چ سنی را برای فرزندانتان برای استفاده از این موارد پیشنهادمیکنید.

در پناه حق

سلام آقای ایمانی.ممنون.تشکر.مورد اول رو که فرمودین.مباحثی که پیشنهاد دادین فکر کنم همش رو بشه تو اون تاپیکی که قبلن عرض کردم که ان شاءالله قراره ایجاد بشه (بحث و گفتگو) در موردش صحبت و بحث و گفتگو کرد.البته اینجوری که من متوجه شدم.اگه چیزی دیگه ایی مد نظرتون بوده باز بفرمایین در خدمتتون هستم.

مورد بعدی رو که هم فرمودین درباره ی اجرای مسابقه بود.چشم ان شاءالله سعی خواهم کرد.

نظر سنجی ها رو هم چشم بیشترش میکنیم.من قبلن هم عرض کردم خدمتتون شما میتونین در مورد همین نظرسنجی ها موارد ی رو که مربوط به تالار آموزش خانواده میشه رو خودتون تاپیکش رو ایجاد کنین ما هم کمک میکنیم.

استفاده از نظرات صاحبنظران رو هم نمیدونم....؟؟

البته یه چیزی رو هم عرض کنم خدمتتون اجرای چنین برنامه هایی به مشارکت دوستان هم نیاز داره واقعا.اگه فقط و فقط ایجاد بشه فکر نکنم خیلی جالب باشه.

چهارشنبه 11 شهریور 1394  12:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 fatemehzahra20
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

نقد سوم:

درحال حاضر  در آموزش خانواده سه موضوع روانشناسی وجود دارد و یکی هم در تالار زن  (مجموعا چهار مورد) این چهار مورد باید در یک زیر مجموعه کلی ( روانشناسی خانواده) قرار بگیرد تا بتوان موضوعات کاربردی دیگری د را در صفخه اصلی قرار آموزش خانواده قرار بدهیم.

آموزش خانواده 

•  قبل از ازدواج   •  بعد از ازدواج   •  اختلافات بین همسران   •  موفقیت و روانشناسی   •  ارتباطات همسران   •  روانشناسی و سبک زندگی اسلامی   •  تست های روانشناسی 

زن :  

•  حقوق زن   •  روانشناسی و رفتارشناسی زن  

چهارشنبه 11 شهریور 1394  3:10 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 ehsan007060 khodaeem1 fatemehzahra20 farshon haj114
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

نقد سوم:

درحال حاضر  در آموزش خانواده سه موضوع روانشناسی وجود دارد و یکی هم در تالار زن  (مجموعا چهار مورد) این چهار مورد باید در یک زیر مجموعه کلی ( روانشناسی خانواده) قرار بگیرد تا بتوان موضوعات کاربردی دیگری د را در صفخه اصلی قرار آموزش خانواده قرار بدهیم.

آموزش خانواده 

•  قبل از ازدواج   •  بعد از ازدواج   •  اختلافات بین همسران   •  موفقیت و روانشناسی   •  ارتباطات همسران   •  روانشناسی و سبک زندگی اسلامی   •  تست های روانشناسی 

زن :  

سلام حاج آقا خسته نباشین.حاج آقا اگه این موارد دسته من بود الان تغییرش داده بودم.

به این شکل که:کلا تالار خانه و خانواده رو میزاشتم:آموزش خانواده(نوار ابی رنگ)

بعد این قسمت تالار اموزش خانواده رو اسم تالارش رو میزاشتن خانواده یا حالا یه چیزی بهتر.

بعد قسمت تالار آموزش خانواده فعلی رو اینجور تقسیم میکردم که:قسمت قبل از ازدواج و بعد از ازدواج رو میزاشتم زیر تالار؛ زیر تالاری با عنوان ازدواج.

بعد قسمت ارتباطات همسران رو هم چند زیر مجموعه اش میکردم که یکیش شامل:روابط زن و شوهر میشد.

قسمت اختلاف همسران رو هم به چند زیر تالار تقسیم میکردم که یکیش میشد طلاق و...

بعد حاج آقا اون قسمتی هست باعنوان:موفقیت و روانشناسی رو هم میزاشتم :خانواده ی موفق و بعد اینها رو میزاشتم جز زیر تالارهاش.

حتی میشد زیر تالار تعلیم و تربیت رو هم اضاف کرد.

چهارشنبه 11 شهریور 1394  3:22 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 khodaeem1 fatemehzahra20 ehsan007060 farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول borkhar
نقل قول aftabm

نقد سوم:

آموزش خانواده 

زن :  

سلام حاج آقا خسته نباشین.حاج آقا اگه این موارد دسته من بود الان تغییرش داده بودم.

سلام با تشکر

اگر کل تالارخانه و خانواده را تغییر دهیم شامل زیر تالارهای دیگر نمی شود چون آموزش خانواده قاعدتا جزئی از خانواده است

بعد این قسمت تالار اموزش خانواده رو اسم تالارش رو میزاشتن خانواده یا حالا یه چیزی بهتر.

خانواده خودش عنوان کلی است که نمی تواند زیر مجموعه آموزش خانواده باشد.کلمه آموزش خودش دایره خانواده را کمتر می نماید.

بعد قسمت تالار آموزش خانواده فعلی رو اینجور تقسیم میکردم که:قسمت قبل از ازدواج و بعد از ازدواج رو میزاشتم زیر تالار؛ زیر تالاری با عنوان ازدواج.

درتالار آمورش خانواده باید تالاری به نام ازدواج باشد بعد ان را به قسمت های مختلف تقسیم نماییم چون ازدواج زیر مجموعه آموزش خانواده است

بعد قسمت ارتباطات همسران رو هم چند زیر مجموعه اش میکردم که یکیش شامل:روابط زن و شوهر میشد.

قسمت ارتباطات و احتلافات همسران باید در زیر مجموعه فعلی قرار بگیرد علت آن هم واضح است

بعد حاج آقا اون قسمتی هست باعنوان:موفقیت و روانشناسی رو هم میزاشتم :خانواده ی موفق و بعد اینها رو میزاشتم جز زیر تالارهاش.

بحث روانشناسی خانواده یک مبحث کلی است که موفقیت ها و عدم موفقیت ها قاعدتا زیر مجموعه آن باید باشد.

چهارشنبه 11 شهریور 1394  3:48 PM
تشکرات از این پست
salma57 ehsan007060 borkhar khodaeem1 fatemehzahra20 farshon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول borkhar
نقل قول aftabm

نقد سوم:

آموزش خانواده 

زن :  

سلام با تشکر

اگر کل تالارخانه و خانواده را تغییر دهیم شامل زیر تالارهای دیگر نمی شود چون آموزش خانواده قاعدتا جزئی از خانواده است

خانواده خودش عنوان کلی است که نمی تواند زیر مجموعه آموزش خانواده باشد.کلمه آموزش خودش دایره خانواده را کمتر می نماید.

درتالار آمورش خانواده باید تالاری به نام ازدواج باشد بعد ان را به قسمت های مختلف تقسیم نماییم چون ازدواج زیر مجموعه آموزش خانواده است

قسمت ارتباطات و احتلافات همسران باید در زیر مجموعه فعلی قرار بگیرد علت آن هم واضح است

بحث روانشناسی خانواده یک مبحث کلی است که موفقیت ها و عدم موفقیت ها قاعدتا زیر مجموعه آن باید باشد.

حاج آقا اون اولی روکه خدمتتون عرض کردم مثال بودش.بله حرفتون درسته آموزش خانواده باید زیر مجموعه ایی از خانواده باشه.

حاج آقا قسمت ارتباطات و اختلافات رو هم گفتم زیر مجموعه ایی باشه برا آموزش خانواده.البته خودشون باید شاخه بندی بشن و شامل چند زیر تالار.

حتی حاج آقا میتونه اینجوری هم باشه که به جای ارتباطات همسران یه زیر تالار باشه باعنوان ارتباطات در خانواده یا حالا هرچی دیگه که نه تنها شامل ارتباط همسران بشه بلکه بقیه ی ارتباطات رو هم شامل بشه مثل ارتباط با فرزندان یا خانواده های همسر.که این جور مطالب خودش باعث سردرگمی میشه.

ومن مطالبی که یه ذره مربوط بشه به تالار کودک و نوجوان انتقالشون میدم اونجا.

چهارشنبه 11 شهریور 1394  3:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon khodaeem1 fatemehzahra20 ehsan007060 farshon
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول borkhar 

سلام آقای ایمانی.ممنون.تشکر.مورد اول رو که فرمودین.مباحثی که پیشنهاد دادین فکر کنم همش رو بشه تو اون تاپیکی که قبلن عرض کردم که ان شاءالله قراره ایجاد بشه (بحث و گفتگو) در موردش صحبت و بحث و گفتگو کرد.البته اینجوری که من متوجه شدم.اگه چیزی دیگه ایی مد نظرتون بوده باز بفرمایین در خدمتتون هستم.

مورد بعدی رو که هم فرمودین درباره ی اجرای مسابقه بود.چشم ان شاءالله سعی خواهم کرد.

نظر سنجی ها رو هم چشم بیشترش میکنیم.من قبلن هم عرض کردم خدمتتون شما میتونین در مورد همین نظرسنجی ها موارد ی رو که مربوط به تالار آموزش خانواده میشه رو خودتون تاپیکش رو ایجاد کنین ما هم کمک میکنیم.

استفاده از نظرات صاحبنظران رو هم نمیدونم....؟؟

البته یه چیزی رو هم عرض کنم خدمتتون اجرای چنین برنامه هایی به مشارکت دوستان هم نیاز داره واقعا.اگه فقط و فقط ایجاد بشه فکر نکنم خیلی جالب باشه.

ممنون از پیگیریهای خوبتان

فقط در مورد استفاده از کارشناسان حالا شاید بعضی دوستان بگن وقتی بخش مشاوره هست و میشه خصوصی مشاوره گرفت چرا بصورت علنی !!!

من میگم کلا مسایل خیلی خصوصی رو که نه ولی وقتی من جوون یه سوال دارم میتونم از همین بخش تالار خانواده استفاده کنم

برای کارشناسانشم میتونین تو تالار یه فراخوان بدیم دوستانی که روانشناسی میخونن و خوندن یا علوم تربیتی بیان کمک کنن تو این تالار چون از کاربرا مطمنا هستند دوستانی که تو این رشته تحصیل کردند و میکنن.

نکته دوم در مورد نظرسنجی باید عرض کنم وقتی روی یک پستی امضای روابط عمومی یا انجمن ها باشه مشارکت زیاد میشه شما میتونید با کمک این مسولان ارشد و‌با همکاریشون ابین ایده هاروپیش ببرین منم با توجه به بضاعتم در خدمت شما و تالار وزین خانواده هستم 

قطعا اگه این مسابقات با برچسب معتبر یعنی همکاری سایر بخش ها تهیه بشه مشارکت بالا خواهد بود چون تو این مدتی که بعنوان کاربر در این سایت هستم این  موضوع رو بطور ملموس حس کردم

یا با همکاری سایر تالارهایی که از نظر محتوایی و اهداف به تالار شما نزدیکن این بحث هارو بزازین

من نمونه میگم :

مثلا با همکاری تالار تلفن همراه و تبلت میتونین یه بحث و‌گفتگو بزاریم در مورد 

تلفن همراه و مشکلات خانواده ها 

اسیب های تلفن همراه در خانواده ها

نقش فناوری های جدید در طلاق زوجین

چرایی گرایش افراد خانواده به تلفن و موبایل و کمرنگترشدن روابط فامیلی

و در اخر تاپیک های محتوایی و مشارکتی فراموش نشه چون همیشه از بین نظرات و ایده ها نظرات بکر بیرون میاد.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 11 شهریور 1394  5:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 borkhar fatemehzahra20 ehsan007060 farshon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

نقل قول borkhar

نقل قول amirhossein1392

باسلام و تشکر بابت اجرای چنین طرحی.

نقطات قوت این تالار در فعالیت مستمر مدیر تالار (خانم برخوار) و همچنین اعلام به موقع کاربران برتر و اجرای نظرسنجی هایی در جهت ارتقای کیفیت تالار است.

به نظر بنده تنها نقطه ی ضعف تالار در عدم اجرای مسابقاتی همانند "سبک زندگی اسلامی و ایرانی" است. امروزه کاربران در فضای مجازی کمتر مطالعه می کنند و بیشتر به فکر کسب امتیاز هستند. می توان با اجرای مسابقاتی کاربر را برای بدست آوردن امتیاز ملزم به مطالعه ی مطالبی مفید کرد.

باز هم از خانم برخوار به جهت فعالیت و تأمین محتوای تالار تشکر می کنم.

سلام آقای خداپرست.خیلی ممنون.

مسابقه؟؟نمیدونم والا.ممنون که پیشنهادشو دادین.ولی چه جوری؟چه شکلی؟

سلام مجدد.

مثل دوره ی آموزشی نجوم

البته قبول دارم که اجرای این مسابقات سخت است و در بعضی مواقع راسخون با اجرای آن موافقت نمی کند.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

چهارشنبه 11 شهریور 1394  8:50 PM
تشکرات از این پست
borkhar fatemehzahra20 ehsan007060
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

ممنون از پیگیریهای خوبتان

فقط در مورد استفاده از کارشناسان حالا شاید بعضی دوستان بگن وقتی بخش مشاوره هست و میشه خصوصی مشاوره گرفت چرا بصورت علنی !!!

من میگم کلا مسایل خیلی خصوصی رو که نه ولی وقتی من جوون یه سوال دارم میتونم از همین بخش تالار خانواده استفاده کنم

برای کارشناسانشم میتونین تو تالار یه فراخوان بدیم دوستانی که روانشناسی میخونن و خوندن یا علوم تربیتی بیان کمک کنن تو این تالار چون از کاربرا مطمنا هستند دوستانی که تو این رشته تحصیل کردند و میکنن.

نکته دوم در مورد نظرسنجی باید عرض کنم وقتی روی یک پستی امضای روابط عمومی یا انجمن ها باشه مشارکت زیاد میشه شما میتونید با کمک این مسولان ارشد و‌با همکاریشون ابین ایده هاروپیش ببرین منم با توجه به بضاعتم در خدمت شما و تالار وزین خانواده هستم 

قطعا اگه این مسابقات با برچسب معتبر یعنی همکاری سایر بخش ها تهیه بشه مشارکت بالا خواهد بود چون تو این مدتی که بعنوان کاربر در این سایت هستم این  موضوع رو بطور ملموس حس کردم

یا با همکاری سایر تالارهایی که از نظر محتوایی و اهداف به تالار شما نزدیکن این بحث هارو بزازین

من نمونه میگم :

مثلا با همکاری تالار تلفن همراه و تبلت میتونین یه بحث و‌گفتگو بزاریم در مورد 

تلفن همراه و مشکلات خانواده ها 

اسیب های تلفن همراه در خانواده ها

نقش فناوری های جدید در طلاق زوجین

چرایی گرایش افراد خانواده به تلفن و موبایل و کمرنگترشدن روابط فامیلی

و در اخر تاپیک های محتوایی و مشارکتی فراموش نشه چون همیشه از بین نظرات و ایده ها نظرات بکر بیرون میاد.

سلام آقای ایمانی.

ممنون از نظرات واقعا مفیدتون.خودمم با این حرفتون موافقم.اگه یه تاپیکی اینچنینی ایجاد بشه دوستان بیان مشکلاتشون یا مسائلی رو که دیدن یا باهاش در ارتباط بودن رو بیان کنن.شاید مشکل دیگری هم باشه و این بحث و گفتگوها بتونه مثمر ثمر باشه.بیان مسائل خصوصی رو که قطعا نمیشه تو چنین تاپیکی بیان کرد.

در مورد کارشناسان و صاحبنظران یا کسانی که علوم تربیتی خوندن هم فراخوان بدیم هم خیلی نکته ی جالبی بود.البته من تو نظر خودم بود که از دوستان خودم رو که تو این زمینه ها آشنایی دارن رو ازشون استفاده کنم که اینم برام یه کم زمانبر بود چون تا بیارمشون صحبت بشه و عضو راسخون بشن و اوووخیلی طول میکشه.ولی به نظرم پیشنهاد شما خیلی بهتر بودش چشم حتمن این کار رو هم انجام خواهم داد.

در باره ی مسابقات و بحث و گفتگوها هم که فرمودین با همکاری بقیه ی تالارها انجام بشه اینم باز ایده ی جالبی بود فکر کنم اینجوری هم بهتر جواب بده تا تالار به تنهایی بخواد یه طرح اینجوری رو اجرا کنه به هر حال هر تالاری مخاطب خاص خودش رو هم داره و اینجوری مخاطبها هم زیادتر میشن.

بله منم با این حرفتون موافقم که برنامه ها و طرح ها و نظر سنجی ها اگه با امضای مسئولین محترم باشه قطعا مخاطبان بیشتری خواهد داشت که این امر هم مستلزم همکاری و حضور هرچه بیشتر مسئولین تو چنین طرح هایی هست.

خیلی ممنون از شما.

چهارشنبه 11 شهریور 1394  9:06 PM
تشکرات از این پست
fatemehzahra20 ehsan007060 ria1365 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها