سلام آقای ایمانی.ممنون.تشکر.مورد اول رو که فرمودین.مباحثی که پیشنهاد دادین فکر کنم همش رو بشه تو اون تاپیکی که قبلن عرض کردم که ان شاءالله قراره ایجاد بشه (بحث و گفتگو) در موردش صحبت و بحث و گفتگو کرد.البته اینجوری که من متوجه شدم.اگه چیزی دیگه ایی مد نظرتون بوده باز بفرمایین در خدمتتون هستم.
مورد بعدی رو که هم فرمودین درباره ی اجرای مسابقه بود.چشم ان شاءالله سعی خواهم کرد.
نظر سنجی ها رو هم چشم بیشترش میکنیم.من قبلن هم عرض کردم خدمتتون شما میتونین در مورد همین نظرسنجی ها موارد ی رو که مربوط به تالار آموزش خانواده میشه رو خودتون تاپیکش رو ایجاد کنین ما هم کمک میکنیم.
استفاده از نظرات صاحبنظران رو هم نمیدونم....؟؟
البته یه چیزی رو هم عرض کنم خدمتتون اجرای چنین برنامه هایی به مشارکت دوستان هم نیاز داره واقعا.اگه فقط و فقط ایجاد بشه فکر نکنم خیلی جالب باشه.
ممنون از پیگیریهای خوبتان
فقط در مورد استفاده از کارشناسان حالا شاید بعضی دوستان بگن وقتی بخش مشاوره هست و میشه خصوصی مشاوره گرفت چرا بصورت علنی !!!
من میگم کلا مسایل خیلی خصوصی رو که نه ولی وقتی من جوون یه سوال دارم میتونم از همین بخش تالار خانواده استفاده کنم
برای کارشناسانشم میتونین تو تالار یه فراخوان بدیم دوستانی که روانشناسی میخونن و خوندن یا علوم تربیتی بیان کمک کنن تو این تالار چون از کاربرا مطمنا هستند دوستانی که تو این رشته تحصیل کردند و میکنن.
نکته دوم در مورد نظرسنجی باید عرض کنم وقتی روی یک پستی امضای روابط عمومی یا انجمن ها باشه مشارکت زیاد میشه شما میتونید با کمک این مسولان ارشد وبا همکاریشون ابین ایده هاروپیش ببرین منم با توجه به بضاعتم در خدمت شما و تالار وزین خانواده هستم
قطعا اگه این مسابقات با برچسب معتبر یعنی همکاری سایر بخش ها تهیه بشه مشارکت بالا خواهد بود چون تو این مدتی که بعنوان کاربر در این سایت هستم این موضوع رو بطور ملموس حس کردم
یا با همکاری سایر تالارهایی که از نظر محتوایی و اهداف به تالار شما نزدیکن این بحث هارو بزازین
من نمونه میگم :
مثلا با همکاری تالار تلفن همراه و تبلت میتونین یه بحث وگفتگو بزاریم در مورد
تلفن همراه و مشکلات خانواده ها
اسیب های تلفن همراه در خانواده ها
نقش فناوری های جدید در طلاق زوجین
چرایی گرایش افراد خانواده به تلفن و موبایل و کمرنگترشدن روابط فامیلی