0

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

مجددا سلام و عرض ادب. یادم نمیاد تو جملاتم توهین کرده باشم و یا با تندی با شما صحبت کرده باشم. حتی گفتم من خوب توضیح ندادم که برداشت بدی از نوشته ام نباشه. جای توضیح این مورد اینجا نیست و من هم به سیستم دسترسی ندارم. خواهر عزیز! حتی اگر در تالار کودک هم معرفی میشدید فرقی نداشت. چون این تالار زیر تالار خانه و خانواده است. نمیدونم کجا نوشتم مدیر تالار کودک خانم برخوار هستند. اگر چنین جمله ای گفتم از شما و همه خوانندگان پستم معذرت میخوام. موفق و موید باشید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 8 شهریور 1394  6:17 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar ria1365 farshon parseman_110 aftabm nargesza ehsan007060 fatemehzahra20 darabzade
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با عرض سلام و ادب خدمت مدیر محترم تالار آموزش خانواده 

اول از همه یک خسته نباشید به شما برای مدیریت تالار عرض می کنم .

خدا را شکر تالار سر حال و همیشه به روز می باشد و همچنین زیر تالار ها و مطالب نیز به خوبی انتخاب می شوند ، نظارت مدیر نیز به صورت دائم هست که این هم نکته ی خیلی خوبی هست .

به نظر من اگر در تالار قسمتی مثل مشاوره و یا پرسش و پاسخ ایجاد بشه تا دوستان بتوانند سوالاتی که جنبه ی شخصی نداشته باشه و بیشتر اجتماعی باشد را مطرح کنند تا توسط افراد آگاه جواب داده بشوند میتونه به بهتر شدن تالار کمک کنه .

همچنین لطفا در قسمت پایین آواتارتون هم ذکر کنید مدیر تالار تا دوستان به خصوص افراد تازه وارد بتوانند زود تر از مدیریت شما آگاه بشوند د .

در کل من به تالار و مدیریت شما امتیاز کامل را میدهم البته بدون شک هیچ تالاری در راسخون نیست که عیب نداشته باشد ولی خوب کار های صورت گرفته در این تالار بسیار مفید و جالب بوده و به نظر من مدیریت شما لایق این نمره می باشد .

با تشکر

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
یک شنبه 8 شهریور 1394  7:53 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar ria1365 farshon aftabm nargesza fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام.

خیلی از دوستان فرمودن کاش تو این تالار مسابقه هم برگزار میشد تا تالار جذابیتش بیشتر میشد.و....

به طور مثال  فرمودن اگه مسابقه مثلن در زمینه ی سبک زندگی اسلامی هم برگزار میشد بهتر بود!

بعضی از تالارها مسابقه گذاشتن براش واقعا سخته!حالا اگه دوستان همینطور که پیشنهاد میدادن نحوه یا مواردی هم رو ذکر میکردن تا راهنمایی بشه به نظر خیلی بهتر بود.

اینجوری میتونه یه کمکی هم به اون تالار بشه.به هر حال هرکی یه ایده ایی داره دیگه.

بعضی از بزرگواران هم فرمودن:تالار فعالیت نداره و به چشم نمیخوره؟!!!منظور از اینکه تالار فعایت نداره رو میشه توضیح بدین؟مطلب ارسال نمیشه؟فعالیت کاربران کمه؟کاربرنداره؟؟ممنون.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 9 شهریور 1394  6:27 PM
تشکرات از این پست
salma57 ria1365 farshon parseman_110 nazaninfatemeh aftabm nargesza ravabet_rasekhoon fatemehzahra20 darabzade
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول parseman_110

با عرض سلام و ادب خدمت مدیر محترم تالار آموزش خانواده 

اول از همه یک خسته نباشید به شما برای مدیریت تالار عرض می کنم .

خدا را شکر تالار سر حال و همیشه به روز می باشد و همچنین زیر تالار ها و مطالب نیز به خوبی انتخاب می شوند ، نظارت مدیر نیز به صورت دائم هست که این هم نکته ی خیلی خوبی هست .

به نظر من اگر در تالار قسمتی مثل مشاوره و یا پرسش و پاسخ ایجاد بشه تا دوستان بتوانند سوالاتی که جنبه ی شخصی نداشته باشه و بیشتر اجتماعی باشد را مطرح کنند تا توسط افراد آگاه جواب داده بشوند میتونه به بهتر شدن تالار کمک کنه .

همچنین لطفا در قسمت پایین آواتارتون هم ذکر کنید مدیر تالار تا دوستان به خصوص افراد تازه وارد بتوانند زود تر از مدیریت شما آگاه بشوند د .

در کل من به تالار و مدیریت شما امتیاز کامل را میدهم البته بدون شک هیچ تالاری در راسخون نیست که عیب نداشته باشد ولی خوب کار های صورت گرفته در این تالار بسیار مفید و جالب بوده و به نظر من مدیریت شما لایق این نمره می باشد .

با تشکر

باسلام خدمت مدیرگرامی

اینجانب پستی دررابطه بباجلسه پرسش وپاسخ درست کرده ام.معذرت جواب دادادم

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 10 شهریور 1394  3:47 AM
تشکرات از این پست
borkhar parseman_110 nazaninfatemeh aftabm nargesza ravabet_rasekhoon fatemehzahra20
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام

بنظرمن طرح مسابقه میتونه بصورت رای گیری ازکاربران محترم ومیزان جوابهابصورت پاسخهای بله وخیردرمبحث سبک زندگی باشه یایه موضوعی درموردخانه وخانواده مطرح بشه یاپستی ازکاربران ایجادکننده پست انتخاب بشه ودرموردش مسابقه گذاشته بشه حتمانبایستی مسابقه ای که می گذاریدخلق شده ازذهن خودمون باشه اینطورمواردمیشه ازهمین پستهایی که کاربران درتالارتون می گذارندانتخاب وطرح مسابقه واسشون بریزیدونوع مسابقه هم سلیقه ای است همانطورکه پیشنهاددادم بصورت بلی ،خیریارای گیری یاطرح سوالات تستی ازیک مطلب میتونه باشه همانطورکه قبلاهم شاهدفعالیتهایی درتالارمشارالیهابصورت نظرسنجی بوده ایم امیدوارم باطرح ذره بین هم شاهدارتقای بالاترتالارتون باشیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 10 شهریور 1394  4:29 AM
تشکرات از این پست
borkhar parseman_110 nazaninfatemeh aftabm nargesza ravabet_rasekhoon fatemehzahra20
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول borkhar

نقل قول mhzahraee

آموزش خانواده یکی از واجبترین بخشهاست. فقط هم نباید به آموزشهای مربوط به ازدواج محدود شود بلکه باید آموزشهای همسرداری و فرزندپروری هم داشته باشد. حتی آموزشهایی برای روش انجام فعالیتهای مرتبط با خانواده مثلا انتخاب مدرسه برای فرزندان، مهمانیها و مراسم خانوادگی و غیره. منتهی نباید مثل بعضی از تالارها هر کاربری هر نوشته ای هر جا دید روی این تالار کپی کند، بلکه باید نویسندگان اصلی آن محدود به کارشناسان معتبر و مورد تایید باشند و دیگران بتوانند بصورت مدیریت شده نظر بدهند. یعنی نظرات کاربران پیش از انتشار باید تأیید، ویرایش و در صورت لزوم پاسخگویی شوند.

سلام و عرض ادب.

شما تالار آموزش خانواده رو درست مطالبش رو نخوندین.اگه دیده باشین فقط مختص مطالب ازدواج هم نیست.مطالب گوناگونی درش هست.زیر تالارهای متنوعی داره

بحث اصلیش خانواده هست.ولی نه فقط ازدواج!ما موفقیت و روانشناسی.زندگی اسلامی.ارتباط بین همسران رو هم تو این تالار داریم.

الان شما این موضوعی رو که فرمودین (مسائل مربوط به فرزندان و....)خودش زیر تالار جدا برای خودش داره.البته نه در تالار آموزش خانواده.بلکه یکی از زیر تالارهای خانه و خانواده هست.این جور مطالب رو میتونین اونجا پیدا کنین یا ارسال کنین.فکر کنم مدیر هم داشته باشه .

ممنون از شما-التماس دعا

سه شنبه 10 شهریور 1394  10:36 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 borkhar nazaninfatemeh aftabm farshon nargesza ehsan007060 fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب.

درباره تاپیک پرسش و پاسخ .شرمنده من اون تاپیک رو الان دیدم.

به نظر اینجوری که یه سری پرسش و پاسخ از جاهای دیگه کپی کنیم بیاریم اینجا تا دوستان بخوننش خیلی جالب به نظر نمیاد.

نظر خودم این بودش که یه تاپیکی ایجاد بشه به این شکل که:به طور مثال هم اسمش رو بزاریم حرفهای خودمونی یا گفتگوهای خانوادگی مثل اینکه گاهی خانواده ها میان در کنار هم جمع میشن یه گفتگویی میکنن این تاپیک هم به همین شکل ایجاد بشه.بعد اینجوری میتونیم اجراش کنیم که: دوستان بیان اون سوالاتی که تو ذهنشون هست در مورد مسائل ازدواج یا.مسایلی که مربوط به خانواده هست و....خیلی خودمونی بیانش کنن خیلی راحت مطالب رو بگن و دوستان درموردش بحث کنن.

و درکنارش هم میتونیم مباحثی که دوستان فرموده بودن که درموردش بحث بشه رو هم حتی میتونیم بیاریم تو همین تاپیک و درموردش بحث کنیم.

سه شنبه 10 شهریور 1394  11:22 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh aftabm farshon nargesza ehsan007060 ravabet_rasekhoon fatemehzahra20
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

با سلام وعرض ادب:
تشکر می کنم از مدیر محترم و دیگر عزیزان صاحب نظر

در نوع چینش بعض تالارها و زیر تالارها دقت ریادی نشده علت اصلی هم برمی گرده به سلیقه های متعددی که بعضی دوستان مسئول درزیر تالارها داشتند یعنی برحسب ضرورت و مواردی که پستی ارسال میشده  زیر تالاری را ایجاد می کردند .بنابرین نمی توانیم این چینش هایی که در زیرتالارها می بینیم بگوییم تخصصا ایجاد شده است .

اولین نقد من این است که در تالار آموزش خانواده مواردی از مسائل طلاق(در ویژه ها)را می بینم که شما مدیر محترم آنها را به  زیر تالار طلاق انتقال نداده اید. درحالی که بقول خوتان تالارطلاق مستقل ایجاد شده است؟؟

سه شنبه 10 شهریور 1394  11:40 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar nargesza nazaninfatemeh ehsan007060 ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh fatemehzahra20 haj114
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
با سلام وعرض ادب:
تشکر می کنم از مدیر محترم و دیگر عزیزان صاحب نظر

در نوع چینش بعض تالارها و زیر تالارها دقت ریادی نشده علت اصلی هم برمی گرده به سلیقه های متعددی که بعضی دوستان مسئول درزیر تالارها داشتند یعنی برحسب ضرورت و مواردی که پستی ارسال میشده  زیر تالاری را ایجاد می کردند .بنابرین نمی توانیم این چینش هایی که در زیرتالارها می بینیم بگوییم تخصصا ایجاد شده است .

اولین نقد من این است که در تالار آموزش خانواده مواردی از مسائل طلاق(در ویژه ها)را می بینم که شما مدیر محترم آنها را به  زیر تالار طلاق انتقال نداده اید. درحالی که بقول خوتان تالارطلاق مستقل ایجاد شده است؟؟

سلام و عرض ادب.ممنون از حاج اقا.
حاج آقا درمورد نقدتون که فرمودین:اولا اینکه خودتون اول بحثتون فرمودین خیلی تالارها چینش درستی نداره.یعنی برحسب سلیقه بوده.احتمالا هرکی هرچی به ذهنش خطور کرده آورده اینجا و زده تالار.
الان حاج آقا در مورد همین چینش نادرست خدمتتون بگم:الان همین زیر تالارهای طلاق الان ما یه زیر تالار داریم با عنوان:زن و طلاق تو تالار زن و یه زیر تالاری هم داریم باعنوان اختلافات همسران تو قسمت تالار آموزش خانواده.یعنی 2تا زیر تالارهست ولی هیچ کدوم دردی رو دوا نمیکنه.خیلی مطالب هستن من کلی روشون فکر میکنم نه مربوط به زیر تالار زن و طلاق میشه نه مربوط به اختلافات همسرا ن ولی موضوع کلیشون طلاق هست .همینجورکه خواهر عزیزم نم باران  هم فرمودن .اینجور مطالب یه جورایی سردر گم هستن.من قبلن هم گفتم یه زیر تالار درست و حسابی با این عنوان درست بشه ولی کلی تر که شامل تمام موارد طلاق و اینها بشه.
ودوم اینکه حاج آقا شما که درجریان هستید من یه مدت به خاطر همین مشکل گزینه های مدیریتی که آقای کیانی هم در جریان و پیگیرش بودن نمیتونستم خیلی رو این موارد کار کنم و از گزینه های مدیریتی استفاده کنم..الان چند روزهست مشکل من برطرف شده که آقای کیانی درجریان هستن.

سه شنبه 10 شهریور 1394  1:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza aftabm nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon fatemehzahra20 haj114
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

نقد دوم

با تشکر

پس قاعدتا شما  باید مطالب طلاق که همینک در آموزش خانواده وجود دارند به تالار طلاق ارجاع بدهید تا عنوان ها ی طلاق با هر محتوایی در یک تالار جمع شوند. دوم اینکه تالار اختلاف بین همسران یک عنوان کلی است که عنوان طلاق باید زیر مجموعه آن باشد یعنی عنوان اختلاف همسران با توجه به کلی بودن و مطالب مختلف در این رابطه ، خودش می تواند چند زیر تالار داشته باشد. که این کار با مشورت دیگر عزیزان انجام خواهد گرفت.

توجه: (زمانیکه حقیر در انجمن مشغول بکار شدم این سوال و بی نظمی را در چندین تالار مشاهده کردم که جواب دوستان این بود که نمی خواهند شاخه های زیادی درست بشه چون معمولا دوستان زیر تالارها رامشا هده نمی کنند لذا سعی بر این بوده همون چند تالار در صفحه اصلی باشه تا دیده بشن و کاربر اذیت نشه) که تنها تالاری را که  من اصلاح کردم دین پژوهی بود  چون در اختیار من بود و تا حدودی سر وسامان داد ه شد اگر چه هنوزهم دارای نواقصی می باشد./لذا این مورد که نمی خواهیم تالارهای متعددی داشته باشیم( نظریه دوستان ) به هیچ عنوان من قبول ندارم چون اولا تالارها داری مدیر هستند وتالاری که دارای مدیر است نباید نگران این بود که زیر تالارها زیاد هستند. دوما حجم مطالب بعضی تالار ها انصافا زیاد است و احتیاج به زیر تالار دارد.نبود زبرتالار  به سردرگمی کسی منجر می  شود که دنبال موضوع و عنوان خاصی می گردد.

از شما و دیگر همراهان خواهشمندیم در صورت صلاحدید جواب بدهید.

سوال: چه ارتباطی بین اموزش خانواده و اختلاف بین همسران وجود دارد؟؟

سه شنبه 10 شهریور 1394  2:18 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ehsan007060 ravabet_rasekhoon borkhar alirezaHmzezadh farshon fatemehzahra20
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

بنظرم بعضی تالارها خیلی عالی میشه اگر به سمت تعاملی شدن یشتر پیش بره! قطعا تالار آموزش خانواده هم یکی از همین تاالارهاست که این طرفیتو داره!

مثلا اگر بخشی ایجاد بشه که اعضا بیان مشکلاتی که در خانه و خانواده پیش میاد مطرح کنن و سایرین هم با استفاده از نظرات و تجارب شخصی خودشون  مشاوره بدن و کمک کنن، خیلی جذاب میشه!

سه شنبه 10 شهریور 1394  3:53 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 borkhar farshon fatemehzahra20
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول aftabm

نقد دوم

سلام حاج آقا

بنظرم اینقدر رابطه مستقیمی وجود داره بین این دو موضوع که هیشکی نتونه منکرش بشه!

قطعا بسیاری از مشکلاتی و اختلافاتی  که در زندگی مشترک خصوصا در بین زوجین جوان پیش میاد به دلیل عدم آگاهی و یاد نداشتن مهارت های زندگی  در بخش های مختلف آن است!

سه شنبه 10 شهریور 1394  4:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 borkhar farshon fatemehzahra20 haj114
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب. خسته نباشید خدمت مدیران محترم تالارها مخصوصا مدیر تالار آموزش خانواده. در مورد نقد دوم حاج آقا باید بگم که اختلافات بین همسران، از قدیم به عنوان نمک زندگی معروف بوده و البته همه خانواده ها باهاش کم و بیش درگیرند. پس بی ربط نیست که اختلافات و راه حل کنار گذاشتن اختلافات هم در این تالار گنجانده شده.

سه شنبه 10 شهریور 1394  4:27 PM
تشکرات از این پست
borkhar ehsan007060 farshon fatemehzahra20
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام

بنظرم بعضی تالارها خیلی عالی میشه اگر به سمت تعاملی شدن یشتر پیش بره! قطعا تالار آموزش خانواده هم یکی از همین تاالارهاست که این طرفیتو داره!

مثلا اگر بخشی ایجاد بشه که اعضا بیان مشکلاتی که در خانه و خانواده پیش میاد مطرح کنن و سایرین هم با استفاده از نظرات و تجارب شخصی خودشون  مشاوره بدن و کمک کنن، خیلی جذاب میشه!

سلام آقا احسان. با حرف شما کاملا موافقم. در این رابطه قبل از خواندن پست شما میخواستم پیشنهاد بدم که دیدم شما نوشتین. پیشنهادم این بود گهگاه در مورد مسائل موجود در خانواده سوال یا موضوعی مطرح بشه و از کاربران بخواهید که نظرشون رو در مورد اون موضوع بگن. مثال عرض میکنم: به جای اینکه مطلبی طولانی در مورد مضرات ماهواره، شبکه های اجتماعی، و یا هر مطلب مورد نیاز خانواده ها تبلیغ بشه، پرسشی در مورد اون موضوع مطرح کنید و از کاربران بخواهید دیدگاه خود در موردش بگن. یا به سوال پاسخ بدن. مثلا سوال این باشه؛ به نظر شما ماهواره چه تاثیری در روابط بین زوجین میگذاره؟ اصلا اثر داره یا نه، و مشابه این موضوعات که با طرح سوالی ساده میشه بحثی جالب به راه انداخت.

سه شنبه 10 شهریور 1394  4:42 PM
تشکرات از این پست
borkhar farshon fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

نقد دوم

با تشکر

پس قاعدتا شما  باید مطالب طلاق که همینک در آموزش خانواده وجود دارند به تالار طلاق ارجاع بدهید تا عنوان ها ی طلاق با هر محتوایی در یک تالار جمع شوند. دوم اینکه تالار اختلاف بین همسران یک عنوان کلی است که عنوان طلاق باید زیر مجموعه آن باشد یعنی عنوان اختلاف همسران با توجه به کلی بودن و مطالب مختلف در این رابطه ، خودش می تواند چند زیر تالار داشته باشد. که این کار با مشورت دیگر عزیزان انجام خواهد گرفت.

توجه: (زمانیکه حقیر در انجمن مشغول بکار شدم این سوال و بی نظمی را در چندین تالار مشاهده کردم که جواب دوستان این بود که نمی خواهند شاخه های زیادی درست بشه چون معمولا دوستان زیر تالارها رامشا هده نمی کنند لذا سعی بر این بوده همون چند تالار در صفحه اصلی باشه تا دیده بشن و کاربر اذیت نشه) که تنها تالاری را که  من اصلاح کردم دین پژوهی بود  چون در اختیار من بود و تا حدودی سر وسامان داد ه شد اگر چه هنوزهم دارای نواقصی می باشد./لذا این مورد که نمی خواهیم تالارهای متعددی داشته باشیم( نظریه دوستان ) به هیچ عنوان من قبول ندارم چون اولا تالارها داری مدیر هستند وتالاری که دارای مدیر است نباید نگران این بود که زیر تالارها زیاد هستند. دوما حجم مطالب بعضی تالار ها انصافا زیاد است و احتیاج به زیر تالار دارد.نبود زبرتالار  به سردرگمی کسی منجر می  شود که دنبال موضوع و عنوان خاصی می گردد.

بله حاج آقا حرفتون درسته. من هم میگم باید خیلی از تالارها چینششون درست بشه.الان بله ما اگه بیاییم و زیر تالار اختلاف بین همسران رو خودش رو به چند زیر تالار تقسیم کنیم مثل طلاق و...خیلی بهتره.

والبته در کنارش اون زیر تالار زن و طلاق هم در تالار زن برداشته بشه و همه ی مطالب یه جا جمع بشن.زیر تالارها زیاد میشن ولی حداقل مطالب چینششون بهتر میشه.

سه شنبه 10 شهریور 1394  4:57 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon fatemehzahra20
دسترسی سریع به انجمن ها