0

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

با عرض سلام و خسته نباشید.

تالار آموزش خانواده جزو تالارهای خوبه راسخون هست و من خودم به شخصه توش زیاد فعالیت دارم.

چه خوب که این طرح دوباره راه افتاده تا بنده سوالی که توی ذهنم داشتم رو از مدیر مترم تالار سوال کنم.

چرا زیر تالاری برای طرح مسائل مربوط به طلاق ایجاد نکرده اید؟ من گاهی مطالبی در این خصوص میخوام بذارم اما سردرگم میمونم و به ناچار در قسمت اختلافات بین همسران میگذارم.

اما بازم میدونم اون زیر تالار مناسب مسائل مربوط به طلاق نیست.

ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید.

روز خوش.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 7 شهریور 1394  5:57 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 farshon fazli1184r132 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar nargesza fatemehzahra20
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

باسلام و تشکر بابت اجرای چنین طرحی.

نقطات قوت این تالار در فعالیت مستمر مدیر تالار (خانم برخوار) و همچنین اعلام به موقع کاربران برتر و اجرای نظرسنجی هایی در جهت ارتقای کیفیت تالار است.

به نظر بنده تنها نقطه ی ضعف تالار در عدم اجرای مسابقاتی همانند "سبک زندگی اسلامی و ایرانی" است. امروزه کاربران در فضای مجازی کمتر مطالعه می کنند و بیشتر به فکر کسب امتیاز هستند. می توان با اجرای مسابقاتی کاربر را برای بدست آوردن امتیاز ملزم به مطالعه ی مطالبی مفید کرد.

باز هم از خانم برخوار به جهت فعالیت و تأمین محتوای تالار تشکر می کنم.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

شنبه 7 شهریور 1394  6:03 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 farshon fazli1184r132 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar nargesza fatemehzahra20
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول zahra_53

با سلام مجدد

برداشت بنده این بود که مدیریت زیر تالارهای کودک و نوجوان و ... هم با سرکار خانم برخوار میباشد در صورتیکه ایشان اعلام کرده اند تالار آموزش خانواده مشتمل شده از زیر تالار های(قبل ازدواج-بعد ازدواج-ارتباطات همسران واختلافات همسران-موفقیت و روانشناسی.-سبک زندگی اسلامی.

زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش اعلام  سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده است . ولی سرکار خانم salma 57 بجای مسئول مربوطه جواب داده بودند که تالار کودک هم با تالار خانواده  می باشد . به نظر من اگر تالار کودک هم با تالار خانواده میباشد که پس باید مدیر تالار،  خانم برخوار باشند و اگر چننین نیست باید مشخص شود .

این هم نقل قول درج شده در صفحه

سوال اینجانب  zahra_53

با سلام و احترام ، بنده در ماههای فروردین و اردیبهشت در تالار کودک فعالیت داشتم ولی اعلام نشده است .

برخوار میباشد چون زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده

پاسخ از طرف سرکار خانم salma 57:

سلام و عرض ادب

ببخشید من پاسخ میدم.

تالار کودک زیر مجموعه تالار خانه و خانواده هست و نام شما در تالار خانواده ثبت شده.

کاربران هر تالار از تالار اصلی به صورت یکجا معرفی شدند .

سلام و عرض ادب.
گویا زمانی که من پاسخ سوال شما رو دادم به طور کامل متوجه منظور من نشدید و هنوز شبهه براتون باقی مونده. به این آدرس مراجعه کنید.
http://rasekhoon.net/forum/show/211/
تالار خانه و خانواده مشتمل بر چند تالار دیگر هست. از جمله آموزش خانواده، زن، نوجوان، کودک، آشپزی و نکات خانه داری و مشاوره خرید. در معرفی کاربران برتر سه ماهه اول سال تمام کاربران فعال در این تالارها حتی اگر در چند تالار این گروه برتر بودند فقط یک بار با عنوان کاربران برتر تالار خانه و خانواده معرفی شدند. در مورد همه تالارهای انجمن وضع همینگونه بود. شما عنوان تالار اصلی با نام خانه و خانواده که یک تالار اصلی هست رو با زیرمجموعه اش با نام آموزش خانواده اشتباه گرفتین. امیدوارم این دفعه خوب منظورم رو رسونده باشم. نام تالارهای اصلی روی نوارهای آبی رنگ صفحه اصلی انجمن مشخص است.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 8 شهریور 1394  1:47 AM
تشکرات از این پست
fazli1184r132 ravabet_rasekhoon ria1365 nazaninfatemeh borkhar ehsan007060 nargesza fatemehzahra20 darabzade
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

نقل قول salma57

نقل قول zahra_53

با سلام مجدد

برداشت بنده این بود که مدیریت زیر تالارهای کودک و نوجوان و ... هم با سرکار خانم برخوار میباشد در صورتیکه ایشان اعلام کرده اند تالار آموزش خانواده مشتمل شده از زیر تالار های(قبل ازدواج-بعد ازدواج-ارتباطات همسران واختلافات همسران-موفقیت و روانشناسی.-سبک زندگی اسلامی.

زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش اعلام  سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده است . ولی سرکار خانم salma 57 بجای مسئول مربوطه جواب داده بودند که تالار کودک هم با تالار خانواده  می باشد . به نظر من اگر تالار کودک هم با تالار خانواده میباشد که پس باید مدیر تالار،  خانم برخوار باشند و اگر چننین نیست باید مشخص شود .

این هم نقل قول درج شده در صفحه

سوال اینجانب  zahra_53

با سلام و احترام ، بنده در ماههای فروردین و اردیبهشت در تالار کودک فعالیت داشتم ولی اعلام نشده است .

برخوار میباشد چون زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده

سلام و عرض ادب

ببخشید من پاسخ میدم.

تالار کودک زیر مجموعه تالار خانه و خانواده هست و نام شما در تالار خانواده ثبت شده.

سلام و عرض ادب.
گویا زمانی که من پاسخ سوال شما رو دادم به طور کامل متوجه منظور من نشدید و هنوز شبهه براتون باقی مونده. به این آدرس مراجعه کنید.
http://rasekhoon.net/forum/show/211/
تالار خانه و خانواده مشتمل بر چند تالار دیگر هست. از جمله آموزش خانواده، زن، نوجوان، کودک، آشپزی و نکات خانه داری و مشاوره خرید. در معرفی کاربران برتر سه ماهه اول سال تمام کاربران فعال در این تالارها حتی اگر در چند تالار این گروه برتر بودند فقط یک بار با عنوان کاربران برتر تالار خانه و خانواده معرفی شدند. در مورد همه تالارهای انجمن وضع همینگونه بود. شما عنوان تالار اصلی با نام خانه و خانواده که یک تالار اصلی هست رو با زیرمجموعه اش با نام آموزش خانواده اشتباه گرفتین. امیدوارم این دفعه خوب منظورم رو رسونده باشم. نام تالارهای اصلی روی نوارهای آبی رنگ صفحه اصلی انجمن مشخص است.

با سلام و احترام

وقتی خانم برخوار اعلام میکنن مدیر فلان تالار هستن پس زیرتالارهای کودک و نوجوان و ... مدیر ندارن بنابراین در تالارهایی که من فعالیت داشته ام مثل تالار کودک که  مدیر نداشته باید کسی جوابگو باشه .

اینقدر هم بی اطلاع و خنگ نیستم میدونم نام تالارهای اصلی روی نوار آبی صفحه اصلی انجمن هست ولی تالارهای زیادی هست در همین نوار آبی که خودش چندین زیر تالار داره که هرزیرتالارهایی هم خودش مدیر جداگانه داره مثلا تالار دین پژوهی زیرتالارهایی به اسم قرآن کریم ، اسلام شناسی ، مهدویت ، حجاب و عفاف و ... داره مهدویت مدیرش یه نفره حجاب و عفاف هم فرد دیگه و ... پس خانه و خانواده هم چندین زیر تالار داره که همه را خانم برخوار مدیرش نیستن و ایشون نفرمودن من مدیر تالار کودک هم هستم .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 8 شهریور 1394  9:56 AM
تشکرات از این پست
ria1365 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar nargesza fatemehzahra20
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول zahra_53

نقل قول salma57

با سلام و احترام

وقتی خانم برخوار اعلام میکنن مدیر فلان تالار هستن پس زیرتالارهای کودک و نوجوان و ... مدیر ندارن بنابراین در تالارهایی که من فعالیت داشته ام مثل تالار کودک که  مدیر نداشته باید کسی جوابگو باشه . 

سلام

تالارهایی که فعلا مدیر ندارند توسط خود مسولان ارشد سایت و حاج اقا منتظمی نظارت و بررسی میشوند و‌قطعا در چهارماهه اعلام نفرات این مسله ذکر میشه شما اگر در تالاری حتی سه پستم بزارین از چشم مسولان  سایت دور نخاهد ماند حالا ممکنه کاستی های زیادی باشه که قطعا هست انشالله با همکاری ما کاربران و همکاری مسولان شاهد پیشرفت های اساسی باشیم.

موفق باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 8 شهریور 1394  10:40 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar farshon nargesza fatemehzahra20
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1893

نقل قول zahra_53

با سلام مجدد

این آدرس صفحه http://rasekhoon.net/forum/thread/1069593/page2/

و این هم نقل قول درج شده در صفحه

سوال اینجانب  zahra_53

سلام و عرض ادب

ببخشید من پاسخ میدم.

با سلام و خسته نباشید

مدیر تالار کودک بنده هستم

من کاربرای 3 ماهه بهار را بدلیل مشکلاتی که برای بنده بوجود آمد نتوانستم اعلام کنم  امید است که با یاری خداوند این امر در 3 ماهه دوم محقق شود ..

و دوم اینکه کاربرایی که انتخاب می شوند بر اساس میزان فعالیت و کیفیت محتوای پستهای ارسالی انتخاب  می شوند که 3 نفر بیشتر هم نمی شود انتخاب و اعلام کرد بطور مثال شاید پستهای شما به تعداد پستهای 3 نفر انتخابی نباشد تا جزو اون 3 نفر باشید

امیدوارم منظورم رو بخوبی رسانده باشم

موفق باشید

یک شنبه 8 شهریور 1394  12:12 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar zahra_53 nargesza fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول farnaz_s

با سلام و عرض ادب

جا داره در ابتدا از زحمات مدیر عزیز تالار خانواده تشکر کنم.

براشون آرزوی موفقیت و سربلندی در تمامی مراحل زندگیشون رو دارم.

از نظر من این تالار مطالب پر محتوا و آموزنده بسیار زیادی داره.

فقط یه پیشنهاد داشتم اونم اینکه تو تالار یه بحثی ارائه بشه

تحت عنوان در وضع کنونی جامعه چیکار کنیم که بتونیم شادی رو به خانواده ها برگردونیم ...

البته امیدوارم ناراحت نشین این فقط یه پیشنهاد بود.

موفق و موید باشید ...

سلام آجی.خیلی ممنون.تشگر.لطف دارین.آجی اگه قسمت صفحه ی اصلی تالار آموزش خانواده رو ببینین یه نظر سنجی گذاشتم که دوستان بیان و مباحث پیشنهادی خودشون رو که دوست دارن در موردش تو تالار خانواده بحث بشه رو بگن.ان شاءالله این برنامه قراره با کمک دوستان در آینده برگزاربشه.البته با همکاری دوستان.چشم ان شاءالله رو این موضوع هم بحث خواهیم کرد.

التماس دعا

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 8 شهریور 1394  3:26 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 nazaninfatemeh nargesza fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

سلام عرض میکنم خدمت دوستان بزرگوار.

من یه نکته ایی رو خدمت دوستان عرض کنم:همینطور که تو پست اول هم گفتم.بنده مدیر تالار(آموزش خانواده) هستم که زیر تالارهای این تالار عبارتند از:

زیر تالار :قبل ازازدواج-بعد از زدواج-اختلافات همسران-ارتباطات همسران-موفقیت و روانشناسی-سبک زندگی اسلامی-تستهای روانشناسی-

بقیه تالارها مثل زن-نوجوان.کودک و همچنین آموزش خانواده همه جز تالار خانه و خانواده هستن.که هر کدوم زیر تالارهای جدا و مدیر ی جدا برای خودش داره.

به طور مثال تالار زن هم که قبلن مدیریتش دسته خودم بود هم جز تالار خانه و خانواده هست.و مثل تالار آموزش خانواده جز زیر تالارهای خانه و خانواده هستش.

یک شنبه 8 شهریور 1394  3:45 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 ravabet_rasekhoon ehsan007060 nazaninfatemeh nargesza fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول taha25

با سلام و تشکر از مدیر محترم تالار خانواده

وجود این تالار و فعال بودن این تالار به جهت اینکه رکن جامعه اسلامی را مورد بررسی قرار میدهد مهم و قابل توجه است

و با توجه به حجم زیاد  زیر مجموعه های مجود این تالار ممکن است مدیریت تمام قسمتهای ان سخت باشد

ولی پشهناد بنده در مورد این تالار این است که

1- ساماندهی مطالب با توجه به مکانسیم موجود سایت می تواند بهتر از این صورت گیرد.سلام به شما.ببخشید درست متوجه نشدم.یعنی چه جوری باشه؟الان چه جوریه؟میتونین پیشنهاد بدین.

2- بحثهای کلیسه ای که در همه جای فضای مجازی وجود دارد باید کم باشد:

شرمنده چه بحثهایی؟؟میشه یه کم واضحتر توضیح بدین؟ولی بنده تا جاییکه امکان داره سعی کردم چنین مطالبی نباشه.تکراری و...

همشم اینجوری نبوده .شما تالار رو نگاه کنین ما مطالب آموزنده ی زیادی داریم .که من خودم خیلی ازش استفاده میکنم.

3- این تالار راهنمای نیازهای تربیتی خانواده ها در حد امکان و نیز مشاور خوب بودن برای خانواده ها باید باشد که این امر کمک تمام اعضاو متخصصین این امر را می طلبدبله حرفتون درست.ولی تاجاییکه امکان داشته ما سعی کردیم مطالب مفید و به درد بخورباشه.خوب دوستان هر کدوم تو این قسمت مهارت دارن همکاری کنن.من که نمیدونم تخصص هر کی چی هست! دوستان اگه بیان بگن ما تو فلان قسمت تخصص داریم فکر نکنم ازشون استقبال نشه.

4- تالارکودک و نوجوان میتواند محلی برای فرهنگ دهی اسلامی به این عزیزان با استفاده از روشهای جذب کننده و مسابقات باشد:شرمنده من قبلن هم گفتم تالار کودک و نوجوان مدیریتش دست من نیست.این دو تالار از تالار آموزش خانواده جدا هستن و هرکدوم تالار ومدیری جداگانه دارند.

در مجموع از تلاش مجموع دست اندکاران و فعالین این تالار تشکر و قدر دانی را دارم

به نظر بنده با توجه به مجموع ملاحظات موجود در این تالار نمره این تالار را می تواند عدد 14 در نظر گرفت

خیلی ممنون ازشما.تشکر نمره ی قبولی رو دادینcheeky

یک شنبه 8 شهریور 1394  4:01 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 taha25 ravabet_rasekhoon ehsan007060 nazaninfatemeh nargesza fatemehzahra20 darabzade
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

تالار آموزش خانواده جزو تالارهای خوبه راسخون هست و من خودم به شخصه توش زیاد فعالیت دارم.

چه خوب که این طرح دوباره راه افتاده تا بنده سوالی که توی ذهنم داشتم رو از مدیر مترم تالار سوال کنم.

چرا زیر تالاری برای طرح مسائل مربوط به طلاق ایجاد نکرده اید؟ من گاهی مطالبی در این خصوص میخوام بذارم اما سردرگم میمونم و به ناچار در قسمت اختلافات بین همسران میگذارم.

اما بازم میدونم اون زیر تالار مناسب مسائل مربوط به طلاق نیست.

ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید.

روز خوش.

سلام آجی نم باران.تشکر.خواهش میکنم.وتشکر از شما که همیشه یار و همراه همیشگی این تالار بوده اید.

آجی مسائل مربوط به طلاق یه زیر تالاری هست تو تالار زن .اگه یه وقت مربوط به زیر تالار اختلاف همسران نمیشه میتونین مطالب رو ببرین اونجا.

البته من خودمم آجی تو فکر ش بودم یا اینکه اسم زیر تالار اختلافات همسران برداشته بشه جاش یه چیزی دیگه گذاشته بشه که شامل تمام این موارد باشه و کلی ترباشه.یا اینکه زیر تالار طلاق رو به مسئولین بگیم از تالار زن انتقال بدن تالار آموزش خانواده (مثل ارتباطات همسران)چون بیشتر مربوط میشه به قسمت خانواده تا زن.

یک شنبه 8 شهریور 1394  4:10 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 ravabet_rasekhoon namebaran nazaninfatemeh farshon nargesza fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول mhzahraee

آموزش خانواده یکی از واجبترین بخشهاست. فقط هم نباید به آموزشهای مربوط به ازدواج محدود شود بلکه باید آموزشهای همسرداری و فرزندپروری هم داشته باشد. حتی آموزشهایی برای روش انجام فعالیتهای مرتبط با خانواده مثلا انتخاب مدرسه برای فرزندان، مهمانیها و مراسم خانوادگی و غیره. منتهی نباید مثل بعضی از تالارها هر کاربری هر نوشته ای هر جا دید روی این تالار کپی کند، بلکه باید نویسندگان اصلی آن محدود به کارشناسان معتبر و مورد تایید باشند و دیگران بتوانند بصورت مدیریت شده نظر بدهند. یعنی نظرات کاربران پیش از انتشار باید تأیید، ویرایش و در صورت لزوم پاسخگویی شوند.

سلام و عرض ادب.

شما تالار آموزش خانواده رو درست مطالبش رو نخوندین.اگه دیده باشین فقط مختص مطالب ازدواج هم نیست.مطالب گوناگونی درش هست.زیر تالارهای متنوعی داره

بحث اصلیش خانواده هست.ولی نه فقط ازدواج!ما موفقیت و روانشناسی.زندگی اسلامی.ارتباط بین همسران رو هم تو این تالار داریم.

الان شما این موضوعی رو که فرمودین (مسائل مربوط به فرزندان و....)خودش زیر تالار جدا برای خودش داره.البته نه در تالار آموزش خانواده.بلکه یکی از زیر تالارهای خانه و خانواده هست.این جور مطالب رو میتونین اونجا پیدا کنین یا ارسال کنین.فکر کنم مدیر هم داشته باشه .

ممنون از شما-التماس دعا

یک شنبه 8 شهریور 1394  4:18 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh farshon nargesza fatemehzahra20 darabzade
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

باسلام و تشکر بابت اجرای چنین طرحی.

نقطات قوت این تالار در فعالیت مستمر مدیر تالار (خانم برخوار) و همچنین اعلام به موقع کاربران برتر و اجرای نظرسنجی هایی در جهت ارتقای کیفیت تالار است.

به نظر بنده تنها نقطه ی ضعف تالار در عدم اجرای مسابقاتی همانند "سبک زندگی اسلامی و ایرانی" است. امروزه کاربران در فضای مجازی کمتر مطالعه می کنند و بیشتر به فکر کسب امتیاز هستند. می توان با اجرای مسابقاتی کاربر را برای بدست آوردن امتیاز ملزم به مطالعه ی مطالبی مفید کرد.

باز هم از خانم برخوار به جهت فعالیت و تأمین محتوای تالار تشکر می کنم.

سلام آقای خداپرست.خیلی ممنون.

مسابقه؟؟نمیدونم والا.ممنون که پیشنهادشو دادین.ولی چه جوری؟چه شکلی؟

یک شنبه 8 شهریور 1394  4:21 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh farshon nargesza amirhossein1392 fatemehzahra20 darabzade
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

نقل قول mehrgan59

با سلام و خسته نباشید

من کاربرای 3 ماهه بهار را بدلیل مشکلاتی که برای بنده بوجود آمد نتوانستم اعلام کنم  امید است که با یاری خداوند این امر در 3 ماهه دوم محقق شود ..

و دوم اینکه کاربرایی که انتخاب می شوند بر اساس میزان فعالیت و کیفیت محتوای پستهای ارسالی انتخاب  می شوند که 3 نفر بیشتر هم نمی شود انتخاب و اعلام کرد بطور مثال شاید پستهای شما به تعداد پستهای 3 نفر انتخابی نباشد تا جزو اون 3 نفر باشید

موفق باشید

با سلام و احترام

بنده متوجه بودم که مدیر تالار کودک سرکار خانم برخوار نیستند ولی خانم سلما تالار کودک را نیز جزو تالارهای تحت مدیریت خانم برخوار میپنداشتند .

انشاالله در همه مراحل زندگی از جمله امور مدیریتی خود موفق و سربلند باشید .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 8 شهریور 1394  4:38 PM
تشکرات از این پست
borkhar ravabet_rasekhoon mehrgan59 nazaninfatemeh nargesza fatemehzahra20 darabzade
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول zahra_53

نقل قول mehrgan59

با سلام و خسته نباشید

موفق باشید

با سلام و احترام

بنده متوجه بودم که مدیر تالار کودک سرکار خانم برخوار نیستند ولی خانم سلما تالار کودک را نیز جزو تالارهای تحت مدیریت خانم برخوار میپنداشتند .

انشاالله در همه مراحل زندگی از جمله امور مدیریتی خود موفق و سربلند باشید .

سلام.و تشکر ازشما.ممنون که یار , همراه همیشگی این تالار بودید.

نه نه .خانوم سلما هم فرمودن: تالار کودک جز تالار خانه و خانواده هستش.که تالار کودک هم مثل تالار آموزش خانواده که بنده مدیریت آن را به عهده دارم از زیر تالارهای خانه و خانواده هستش.

یک شنبه 8 شهریور 1394  4:46 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 nazaninfatemeh nargesza fatemehzahra20 darabzade
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

با سلام و خسته نباشید.

دوستان عزیز عنایت داشته باشید منظور از این طرح صرف سوال کردن شما از مدیر تالار مذکور نمی باشد.تا مدیر بخواهند تک تک سوالات شما را پاسخ بدهند منظور نقد تالار است که در ضمن این نقد شاید سوال و جوابی هم پیش بیایید که در این صورت اگر لازم باشد مدیر پاسخ می دهد.این نکته را توجه داشته باشید که نقاط ضعف و مثبت از دیدگاه شما عزیزان راهنمایی است برای مدیر تالار و قصد ما هم کمک به مدیر تالار است تا مدیر بتواند با همکاری شما عزیزان نتیجه ی مثبتی جهت رونق تالار بیندیشد.

با تشکر

یک شنبه 8 شهریور 1394  5:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 nazaninfatemeh nargesza fatemehzahra20 darabzade
دسترسی سریع به انجمن ها