0

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

همراهان راسخونی و کاربران گرامی :

نظرات و پیشنهادات وانتقادهای سازنده و نکات مهم و نقاط قوت و ضعف (تالار آموزش خانواده)را در این تاپیک ارسال نمایید.

نکات:

1-از مدیر محترم این تالار تقاضامندیم در صورت لزوم به نقد دوستان  پاسخ بدهند.

2- امتیاز دادن به تالار مشروط به مشارکت در نقد و بررسی تالار می باشد.

3-امتیازبه تالار بدون مشارکت در نقد و بررسی حذف خواهد شد.

4-کاربران عزیز جهت امتیاز دادن به تالار مورد نظر  به این تاپیک مراجعه فرمائید.

5- جهت اطلاعات بیشتر از طرح مذکور به اینجا مراجعه فرمائید.

شنبه 7 شهریور 1394  7:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 alirezaHmzezadh rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar zahra_53 farshon farnaz_s adam55 sadeghfafi amirhossein1392 omiddeymi1368 mobile_tablet nargesza ria1365 ehsan007060 shayesteh2000 zinab84 ali_kamali fatemehzahra20 lovermohamad haj114 darabzade sungift namebaran
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

با سلام.

هدف كلي تشكيل اين تالار در راسخون چه مي باشد؟

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

شنبه 7 شهریور 1394  9:38 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m farnaz_s khodaeem1 ali_81 adam55 amirhossein1392 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza ali_kamali fatemehzahra20 haj114
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

از نظر من اين تالار يكي از واجبترين قسمتهاي يك سايت مي تونه باشه.  چون در اون نكات ريز خانه داري همسر داري و فرزندداري ...اخلاق و رفتار بيان ميشه كه شايد الگوي برخي قرار بگيره.....

من و همسرم از اين تالار بسيار نكات آموخته ايم و از مديريت تالار ممنونيم.

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

شنبه 7 شهریور 1394  9:49 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m farnaz_s khodaeem1 adam55 amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 nargesza ali_kamali fatemehzahra20
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

باسلام و خسته نباشيد

به نظر من يك چنين تالاري بايد در راسخون و جود داشته باشد

كه از اين جهت بي بهره نيستيم ولي اين تالار بين تالار ها خيلي كم فعاليت مي كند و كمتر بين ديگر تالار ها ديده شده است

يه چندتا سوال داشتم

1)به فعاليت هاي قبلي خود در تالار چه نمره اي از 20 ميدهيد

2)به نظرشما برنامه هاي آينده ي تالارتون مي تونه به بهتر شدن اين تالار كمك كنه؟

3)اصلا وظيفه ي اين تالار چيست آيا فرهنگ سازي در بين خانواده هاست يا چيز ديگه اي؟

4)به نظرتون از مديريتتون راضي هستيد؟ يا ابيد روي آن بيشتر وقت بزاريد؟

5)آيا تابه حال به كاربران مشاوره داده ايد؟

6)....؟؟

با آرزوي موفقيت براي مدير گرامي خواهر گرامي برخوار

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

شنبه 7 شهریور 1394  9:49 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m farnaz_s khodaeem1 farshon adam55 amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 nargesza ali_kamali fatemehzahra20
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

با سلام و خسته نباشید.

دوستان عزیز عنایت داشته باشید منظور از این طرح صرف سوال کردن شما از مدیر تالار مذکور نمی باشد.تا مدیر بخواهند تک تک سوالات شما را پاسخ بدهند منظور نقد تالار است که در ضمن این نقد شاید سوال و جوابی هم پیش بیایید که در این صورت اگر لازم باشد مدیر پاسخ می دهد.این نکته را توجه داشته باشید که نقاط ضعف و مثبت از دیدگاه شما عزیزان راهنمایی است برای مدیر تالار و قصد ما هم کمک به مدیر تالار است تا مدیر بتواند با همکاری شما عزیزان نتیجه ی مثبتی جهت رونق تالار بیندیشد.

با تشکر

شنبه 7 شهریور 1394  10:43 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m farshon farnaz_s khodaeem1 alirezaHmzezadh ali_81 adam55 amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 ehsan007060 nargesza ali_kamali fatemehzahra20 darabzade
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

به نام خدا

تالار خانواده یکی از و به نظرمن مهمترین تالار انجمن های راسخون می باشد . با توجه به اینکه رکن بزرگ جامعه بشری و جایی که رشد هر انسانی ار آغاز تولدش در آنجا شکل می گیرد خانواده است . پس در راسخون نیز این تالار از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است .

این تالار جای فعالیت زیاد دارد چون هر زیر تالار آن خود یک تالار بزرگ است و هر قسمتی از آن میتواند مدیری جداگانه داشته باشد فعالیت در آن هم کار هر کسی نیست .

در حال حاضر سرکار خانم برخوار در این حوزه فعالیت دارن و مدیری با احترام فعال  و توانمندی هستند ولی به نظر من راسخون باید چند نفر دیگر را نیز در این حوزه فعال کنند .

در برخی تالارها با زیر تالارهاش ر مدیری جداگانه دارد  ( که خیلی هم نیاز به فعالیت آنچنانی نداره) ولی به این تالار که باید به آن اهمیت بیشتری داده شودتوجه نشده و  متاسفانه مظلوم واقع شده .

البته من توانایی و تخصص و دانش فعالیت در این حوزه را ندارم ولی امیدوارم کسانی که در خود فعالیت در این تالار و مدیریت زیرتالارهای آن را دارند حتما اقدام کنند .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 7 شهریور 1394  11:25 AM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m ravabet_rasekhoon farnaz_s khodaeem1 alirezaHmzezadh ali_81 adam55 amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 nazaninfatemeh nargesza ali_kamali fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام و عرض ادب.

اول اینکه تشکر میکنم از مسئولین محترم.زحمت کشیدین .خسته نباشین.

از دوستان بزرگواری هم که در این طرح شرکت کردن تشکر میکنم.

و خوشحال و همچنین ناراحتم که تالار آموزش خانواده شد موش آزمایشگاهی.

دوستان بزرگوار همینطور که حاج آقا فرمودن:این طرح بشه بیشتر انتقاد و پیشنهاد و.....اگه صرفا فقط سوال کردن بشه تقریبا میشه طرح مدیر پاسخگو.یا صندلی داغ.و یه جوری تکراری.

من حدودا از فروردین ماه 94 مدیریت تالار رو بر عهده گرفتم.البته جز علایقم بود ولی بیشتر پیشنهاد خانواده بود.

سعی کردم در این مدت تالار  به یه جاهایی برسه.ولی نمیدونم چقدر موفق بودم.برنامه هایی داشتم و دارم برای این تالار.

تالار آموزش خانواده مشتمل شده از زیر تالار های(قبل ازدواج-بعد ازدواج-ارتباطات همسران واختلافات همسران-موفقیت و روانشناسی.-سبک زندگی اسلامی.

حالا دوستان بزرگوار نقد هاشون.پیشنهاداتشون و.......بفرمایند در خدمتشون هستم.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 7 شهریور 1394  11:35 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon farshon farnaz_s khodaeem1 alirezaHmzezadh adam55 zahra_53 amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 nazaninfatemeh shayesteh2000 nargesza ali_kamali fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول ahmadfarm

با سلام.

هدف كلي تشكيل اين تالار در راسخون چه مي باشد؟

سلام.

والا هدفشونمیدونم!اینو باید از کسی که این تالار رو راه اندازی کرد بپرسین.

من تا عضو راسخون شدم این تالار بوده و هست.

ولی به نظر من اگه .اگه مطالب مفیدی درش گنجانده بشه قطعا میتونه کمکی به خانواده ها بشه.چون مسئله ی خانواده هم خیلی مهمه و مقام معظم رهبری هم خیلی رو این امر تاکید داشتن.

شنبه 7 شهریور 1394  11:50 AM
تشکرات از این پست
farshon farnaz_s khodaeem1 rasekhoon_m amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 nazaninfatemeh ahmadfarm nargesza ali_kamali fatemehzahra20
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وخداقوت خدمت مدیرمحترم تالارآموزش خانواده

تالارخوبی داریدیه پیشنهادی داشتم:

پیشنهادمی شودازاستادویاصاحب نظری که درزمینه روانشناسی وامورخانواده تبحردارداستفاده شودتحت عنوان مصاحبه ویاگزارش ازفلان شخصیت تاتالارتون پربارکه هست پربارترشود.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 7 شهریور 1394  11:53 AM
تشکرات از این پست
borkhar farnaz_s khodaeem1 rasekhoon_m adam55 omiddeymi1368 ria1365 nazaninfatemeh ehsan007060 nargesza fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول alirezaHmzezadh

باسلام و خسته نباشيد

به نظر من يك چنين تالاري بايد در راسخون و جود داشته باشد

كه از اين جهت بي بهره نيستيم ولي اين تالار بين تالار ها خيلي كم فعاليت مي كند و كمتر بين ديگر تالار ها ديده شده است

يه چندتا سوال داشتم

1)به فعاليت هاي قبلي خود در تالار چه نمره اي از 20 ميدهيد:این رو دوستان بزرگوار باید جواب بدن.سعی کردم تالار بهتر از قبل بشه و نمیدنم چقدر تونستم.نمیگم تالار هیچ عیب و نقصی نداره ها.نه.خودمم دوست داشتم برنامه های متنوع تری تو تالار برگزار بشه ولی خوب تا حالا که نشده.ان شاءالله تونستم در آینده.نشد مدیر بعدی.

2)به نظرشما برنامه هاي آينده ي تالارتون مي تونه به بهتر شدن اين تالار كمك كنه؟حتمن.چون هرچی برنامه های متنوع تری تو تالارها انجام بشه کاربران بیشتر جذب تالار میشن.

3)اصلا وظيفه ي اين تالار چيست آيا فرهنگ سازي در بين خانواده هاست يا چيز ديگه اي؟هرکی خوب بایه دیدی نگاه میکنه.سعی شده تمام مسائل مربوط به خانواده ها باشه.

من خودم بیشترین سعیم این بوده مطالبی رو ارسال کنم که بیشتر مشکلات زمان فعلی خانواده ها رو بگه.مثلن همین شبکه های اجتماعی , خانواده ها.

4)به نظرتون از مديريتتون راضي هستيد؟ يا ابيد روي آن بيشتر وقت بزاريد؟راضی که نه.راستش خودمم دوست داشتم بیشتر وقت داشته باشم.ولی فکر نکنم بیشر از این بتونم.

ولی خیلی مواقع هست من میام راسخون تمام وقتم برای تالار اموزش خانواده میره.همین.یعنی فرصت نمیشه جاهای دیگه راسخون رو برم.

5)آيا تابه حال به كاربران مشاوره داده ايد؟نه.من که مشاور نیستم.ولی دوستان اگه راهنمایی خواستن در خدمتشون بوده و هستم.

6)....؟؟

با آرزوي موفقيت براي مدير گرامي خواهر گرامي برخوار.خیلی ممنون.تشکر.

تالار کم دیده میشه؟ فعالیتش کمه؟ نمیدونم شاید این نظر شماس.ولی تا جاییکه من یادمه تالار زمانی هم که مدیر نداشت تقریبا فعال بود.

دوستان زیادی بودن و هستن که تو تالار فعالیت دارن.

شنبه 7 شهریور 1394  12:06 PM
تشکرات از این پست
farnaz_s khodaeem1 rasekhoon_m alirezaHmzezadh adam55 amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 nazaninfatemeh nargesza ali_kamali fatemehzahra20
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام وخداقوت خدمت مدیرمحترم تالارآموزش خانواده

تالارخوبی داریدیه پیشنهادی داشتم:

پیشنهادمی شودازاستادویاصاحب نظری که درزمینه روانشناسی وامورخانواده تبحردارداستفاده شودتحت عنوان مصاحبه ویاگزارش ازفلان شخصیت تاتالارتون پربارکه هست پربارترشود.باتشکر

سلام.خیلی ممنون.تشکر.

چشم .پیشنهاد خوبی بود.ان شاءالله بودیم اجراش میکنیم.

شنبه 7 شهریور 1394  12:16 PM
تشکرات از این پست
farshon farnaz_s rasekhoon_m adam55 amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 nazaninfatemeh nargesza ali_kamali fatemehzahra20
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7586

با سلام و عرض ادب

جا داره در ابتدا از زحمات مدیر عزیز تالار خانواده تشکر کنم.

براشون آرزوی موفقیت و سربلندی در تمامی مراحل زندگیشون رو دارم.

از نظر من این تالار مطالب پر محتوا و آموزنده بسیار زیادی داره.

فقط یه پیشنهاد داشتم اونم اینکه تو تالار یه بحثی ارائه بشه

تحت عنوان در وضع کنونی جامعه چیکار کنیم که بتونیم شادی رو به خانواده ها برگردونیم ...

البته امیدوارم ناراحت نشین این فقط یه پیشنهاد بود.

موفق و موید باشید ...

☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆

☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆

ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 7 شهریور 1394  12:39 PM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m adam55 amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 farshon nazaninfatemeh nargesza ali_kamali fatemehzahra20 darabzade
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

آموزش خانواده یکی از واجبترین بخشهاست. فقط هم نباید به آموزشهای مربوط به ازدواج محدود شود بلکه باید آموزشهای همسرداری و فرزندپروری هم داشته باشد. حتی آموزشهایی برای روش انجام فعالیتهای مرتبط با خانواده مثلا انتخاب مدرسه برای فرزندان، مهمانیها و مراسم خانوادگی و غیره. منتهی نباید مثل بعضی از تالارها هر کاربری هر نوشته ای هر جا دید روی این تالار کپی کند، بلکه باید نویسندگان اصلی آن محدود به کارشناسان معتبر و مورد تایید باشند و دیگران بتوانند بصورت مدیریت شده نظر بدهند. یعنی نظرات کاربران پیش از انتشار باید تأیید، ویرایش و در صورت لزوم پاسخگویی شوند.

شنبه 7 شهریور 1394  1:02 PM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m adam55 amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 farshon ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh nargesza ali_kamali fatemehzahra20 darabzade
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

با سلام مجدد

برداشت بنده این بود که مدیریت زیر تالارهای کودک و نوجوان و ... هم با سرکار خانم برخوار میباشد در صورتیکه ایشان اعلام کرده اند تالار آموزش خانواده مشتمل شده از زیر تالار های(قبل ازدواج-بعد ازدواج-ارتباطات همسران واختلافات همسران-موفقیت و روانشناسی.-سبک زندگی اسلامی.

زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش اعلام  سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده است . ولی سرکار خانم salma 57 بجای مسئول مربوطه جواب داده بودند که تالار کودک هم با تالار خانواده  می باشد . به نظر من اگر تالار کودک هم با تالار خانواده میباشد که پس باید مدیر تالار،  خانم برخوار باشند و اگر چننین نیست باید مشخص شود .

این آدرس صفحه http://rasekhoon.net/forum/thread/1069593/page2/

و این هم نقل قول درج شده در صفحه

سوال اینجانب  zahra_53

با سلام و احترام ، بنده در ماههای فروردین و اردیبهشت در تالار کودک فعالیت داشتم ولی اعلام نشده است .

برخوار میباشد چون زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده

پاسخ از طرف سرکار خانم salma 57:

سلام و عرض ادب

ببخشید من پاسخ میدم.

تالار کودک زیر مجموعه تالار خانه و خانواده هست و نام شما در تالار خانواده ثبت شده.

کاربران هر تالار از تالار اصلی به صورت یکجا معرفی شدند .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 7 شهریور 1394  5:21 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 omiddeymi1368 ria1365 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar nargesza ali_kamali fatemehzahra20 adam55
taha25
taha25
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1411

با سلام و تشکر از مدیر محترم تالار خانواده

وجود این تالار و فعال بودن این تالار به جهت اینکه رکن جامعه اسلامی را مورد بررسی قرار میدهد مهم و قابل توجه است

و با توجه به حجم زیاد  زیر مجموعه های مجود این تالار ممکن است مدیریت تمام قسمتهای ان سخت باشد

ولی پشهناد بنده در مورد این تالار این است که

1- ساماندهی مطالب با توجه به مکانسیم موجود سایت می تواند بهتر از این صورت گیرد

2- بحثهای کلیسه ای که در همه جای فضای مجازی وجود دارد باید کم باشد

3- این تالار راهنمای نیازهای تربیتی خانواده ها در حد امکان و نیز مشاور خوب بودن برای خانواده ها باید باشد که این امر کمک تمام اعضاو متخصصین این امر را می طلبد

4- تالارکودک و نوجوان میتواند محلی برای فرهنگ دهی اسلامی به این عزیزان با استفاده از روشهای جذب کننده و مسابقات باشد

در مجموع از تلاش مجموع دست اندکاران و فعالین این تالار تشکر و قدر دانی را دارم

به نظر بنده با توجه به مجموع ملاحظات موجود در این تالار نمره این تالار را می تواند عدد 14 در نظر گرفت

"دسترسی سریع"برای حسینیان عزیزراسخونی:

۩۞۩ منتظر حضور گرم شما در هیت حسینی راسخون هستیم ۩۞۩

شنبه 7 شهریور 1394  5:47 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar nargesza ali_kamali fatemehzahra20 adam55
دسترسی سریع به انجمن ها