0

نقاشیان: باید روی این رنگ‌های ایرانی مانور داد

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

نقاشیان: باید روی این رنگ‌های ایرانی مانور داد

سعید نقاشیان معتقد است فضای رنگ‌های ایرانی و اسلامی مثل عقیق و فیروزه آنقدر غنا دارد که هیچ احتیاجی به وام گرفتن از هنر غربی نیست و باید روی رنگ‌های ایرانی مانور داد.

به گزارش خبرگزاری مهر آئین گشایش دهمین نمایشگاه انفرادی آثار نقاشی‌خط محمد سعید نقاشیان روز جمعه، سوم دی با حضور سید کاظم موسوی بجنوردی رئیس مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی، حامد شفیق مدیرعامل موسسه کتاب شهر ایران و جمعی از هنرمندان در نگارخانه "رایزن" برگزار شد.

سعید نقاشیان در این مراسم گفت: تاکنون در 45 نمایشگاه خط معلی و نقاشی‌خط حضور داشتم که این دوره دهمین دوره نمایشگاه آثار نقاشی‌خط انفرادی من بود که سعی کردم در آثار این دوره به تجربه خاصی از نظر فرم و نگارش برسم.

وی افزود: در اغلب آثار من نشان‌های اسلامی مانند اسماءالحسنی و اسامی ائمه معصوم علیهم السلام به ویژه ابا عبدالله الحسین (ع) دیده می‌شود که انتخاب این اسامی به دلیل علاقه قلبی شدید من است و استفاده از فیروزه نیشابور و عقیق سرخ نمادی در این آثارنشان از ارتباط میان آسمان و زمین و ملک و ملکوت است.

این هنرمند خوشنویس در ادامه تصریح کرد: تلفیق نگین‌های عقیق و فیروزه که در فضای خالی آثار جلوه گر شده و ورق طلا، مس و خراش روی آنها دو تکنیک خاص من در این تابلوها است.

وی در ادامه گفت: در این آثار فضاسازی‌ها مختص خودم است. تذهیب‌ها هیچ ارتباطی با مکاتب قدیم مثل مکتب صفویه و قاجاریه ندارد و ناشی ازخلاقیت خود من است. همچنین اهمیت این آثار در استفاده از رنگ‌های اسلامی و ایرانی است.

نقاشیان درباره عدم استفاده‌اش از رنگ‌های مدرن در این آثار یادآور شد: فضای رنگ‌های ایرانی و اسلامی مثل عقیق و فیروزه آنقدر غنا دارد که هیچ احتیاجی به وام گرفتن از هنر غربی نیست و باید روی این رنگ‌های ایرانی مانور داد.

این نمایشگاه از روز جمعه سوم تا دوشنبه ششم دی ماه همه روزه از ساعت 16 تا 20 در نگارخانه رایزن واقع در خیابان شهید باهنر (نیاوران) کاشانک، نبش پور ابتهاج، نگارخانه رایزن برپا و بازدید برای عموم آزاد است.

شنبه 4 دی 1389  3:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها