اگر دلتان یک شام ساده و سبک میخواهد حتماً مسما ترش جهرمی ها را امتحان کنید. غذایی راحت و بیدردسر و البته بسیار خوشمزه و لذیذ.
مجله آشپزی مثبت - هلنا مصفا: اگر دلتان یک شام ساده و سبک میخواهد حتماً مسما ترش جهرمیها را امتحان کنید. غذایی راحت و بیدردسر و البته بسیار خوشمزه و لذیذ. جهرمیهای قدیمی این غذا را در اجاق و روی صافیهای قدیمی درست میکردند؛ اما حالا که اجاق نیست میتوانید این غذا را روی گاز درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای 2 نفر
-
3 عدد بادمجان قلمی
-
2 عدد گوجهفرنگی
-
1 عدد پیاز
-
به میزان لازم سیب ترش و آلو
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
1. بادمجانها را پوست بکنید و از طول برش بدهید، سپس آنها را در آبنمک بخوابانید. بعد از 10 دقیقه بادمجانها را از آبنمک دربیاورید و بگذارید آبش خشک شود.
2. حالا گوجهها و پیاز را حلقهحلقه کنید و در تابه بدون روغن آنها را با بادمجانها کباب کنید.
3. بادمجانها را بعد از کباب کردن درون ظرفی بچینید، سپس گوجه، پیاز، سیب ترش و آلو را روی آ نها بریزید و باکمی روغنزیتون و نمک و فلفل بگذارید 20 دقیقه روی حرارت کم بماند.
نکته
سیب ترش را نگینی خردکنید. آلو را هم میتوانید رنده یا خردکنید و بعد روی بادمجانها بریزید.
نکته
بعد از کباب کردن بادمجان و گوجه و پیاز می توانید بدون پخت آن را سرو کنید. جهرمی های قدیمی این غذا را بعد از کباب کردن سرو می کردند.