محسن بنگر : گزينش بازيکنان تيم ملي از شش ماه قبل معلوم بود
محسن بنگر : گزينش بازيکنان تيم ملي از شش ماه قبل معلوم بود
وقتي سرمربي تيم فهرست نهايي بازيکنان دعوت شده به تيم ملي را رسانه اي کرد نامي از محسن بنگر مدافع سخت کوش سپاهان که يکي از ارکان خط دفاعي زردپوشان در ليگ برتر است را به ميان نياورد
|
|
|
اما بنگر با تعصب به پیراهن تیمش در بازی اخیر سپاهان در لیگ پر قدرت و با تمام وجود بازی کرد و یک گل هم زد تا عدم دعوت شدنش به اردوی تیم ملی را به بوته نقد مردم و کارشناسان فوتبال بگذارد
گفتگو با بنگر:
بنگر از گل جنجالی خودش به فولاد آغاز می کند و می گوید: من در آفساید نبودم و نمی دانم فولادی ها به چی اعتراض می کردند.
بنگر گفت: بازی، بازی خیلی جاندار وخوبی از سوی هر دو تیم بود موقعیتهای گلزنی ما بیشتر بود که تبدیل به گل نمیشد ولی فولاد خوزستان از اندک موقعیتشان نهایت استفاده را بردند و خوشحالم که این بازی مهیج در نهایت با برد سپاهان به اتمام رسید
بنگر وقتی در هفته 18 لیگ در برابر راه اهن شهرری در دقیقه 73 مسابقه به بازی فراخوانده شد بعد از ده ثانیه گل تساوی تیمش را با ضربه سرمحکم به توردروازه چسباند . وی در مصاف با فولاد خوزستان نیز شوت حاج صفی را تکمیل کرد و به گل نشاند فرشته نجات سپاهان و قلعه نویی باشداما وی این گفته را رد کرد و اظهار داشت من زحمات دیگر بازیکنان را ارج نهادم و گل زدم و فرشته نجات نیستم
مدافع سپاهان دیگر صحبتی پیرامون نفرات دعوت شده به تیم ملی ندارد و می گوید:
گذشته ها گذشته بازیکنان به تیم ملی دعوت شدند و حرص وجوش خوردن ما نیز فایده ای ندارد . نفرات اعزامی به جام ملتهای اسیا از شش ماه پیش معلوم بودند چه کسانی هستند . دعوت از ما نیز در اردوهای کوتاه مدت و مقطعی فقط برای دلخوشی بود
کسی از من حمایت وپشتیبانی نکرد . خود مردم بهترین کارشناسان فوتبال هستند و قضاوتهایشان را به فال نیک می گیرم
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
تشکرات از این پست