ستاره فصل گذشته راه آهن امیدوار است با حضور در ترکیب تیم اکبر میثاقیان سهمی در صعود این تیم به لیگ برتر داشته باشد.
محمد ستاری، هافبک دفاعی فصل گذشته راه آهن که با توجه به شرایط این تیم تصمیم گرفت از جمع شان جدا شود به تیم خونه به خونه بابل منتقل شده و امیدوار است اولین تجربه صعود به لیگ برترش با اکبر میثاقیان رقم بخورد.
او درباره شرایطش در این تیم گفت: در دو دیدار گذشته شرایط خوبی داشتیم اما با توجه به اینکه تازه به لیگ دسته اول آمدیم نیاز به زمان داریم که عملکرد واقعی مان را نشان دهیم. وقتی آقای میثاقیان سرمربی تیم باشد خیال مان راحت است و مطمئنا او باتجربه و شرایط فنی ای که داراست به زودی تیم را به لیگ برخواهد گرداند.
ستاری ادامه داد: بعد از تجربه ای که به همراه راه آهن داشتم با دعوت آقای میثاقیان به این تیم آمدم و دوست داشتم با توجه به صحبت هایی که از ایشان شنیده بودم تجربه جدیدی به من اضافه شود. تمرینات خوبی در خونه به خونه دنبال می کنم و کار کردن با آقای میثاقیان واقعا لذتبخش است و نگرانی بابت ادامه بازی ها نداریم. ما با بدشانسی در هفته گذشته نتوانستیم سه امتیاز را کسب کنیم و حق مان بیشتر از تساوی بود.
هافبک دفاعی فصل گذشته راه آهن درباره بازگشت خود به لیگ برتر گفت: با مساعدت مسوولان تیم و مخصوصا آقای میثاقیان در صورتی که پیشنهاد لیگ برتری داشته باشم می توانم از جمع این تیم جدا شوم اما با شرایطی که طی چند روز گذشته به همراه این تیم داشتم دوست دارم حضورم در لیگ برتر با صعود تیم خونه به خونه اتفاق بیفتد و به این مساله کاملا خوش بین هستم.