0

آنچلوتي: بايد بازي با آرسنال را ببريم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

آنچلوتي، مربي چلسي انتظار کريسمسي خاص دارد، چرا که تيمش دوشنبه با آرسنال در ورزشگاه امارات ديدار خواهد کرد. او گفته البته برد در اين ديدار بي‌معني است اگر آنها در ديدار دو روز بعد به بولتون ببازند.

تیم آنچلوتی در دو دیدار اخیر در ورزشگاه امارات به راحتی پیروز شده، اما این لزوما امتیازی برای آنها در دیدار دوشنبه نیست: «نمی‌دانم این به سود ماست یا نه. آرسنال مهارت‌ها و توانایی‌های ما را خیلی عالی می‌شناسد و ما هم از توانایی‌ها و مهارت‌های آنها آگاهیم.

روشن است که می‌خواهیم تلاش کنیم همان نمایش را مقابل آنها داشته باشیم و به همان نتایج برسیم.

آرسنال توانایی فوق‌العاده‌ای برای انجام بازی فوق‌العاده دارد. آنها شاید در دفاع مشکل داشته باشند و ما باید از توانایی خود در یافتن فضای لازم برای ایجاد موقعیت در خط دفاعی آنها استفاده کنیم.»

چلسی اخیرا دوران سختی داشته و مربی مشتاق است اوضاع را سامان بخشد: «این به روشنی دیدار مهمی است، چون هر دو تیم در نبرد برای قهرمانی هستند. آرسنال، من‌سیتی و تاتنهام فرصت و مهارت نبرد برای قهرمانی تا انتها را دارند. به نظرم این رقابت متوازن خواهد بود چون بسیاری از تیم‌ها امکان قهرمانی دارند، نه تنها چلسی و من‌یونایتد.»

چلسی دو روز بعد از بازی در خانه آرسنال میزبان بولتون است: «نمی‌خواهم بگویم دیدار با آرسنال مهم‌تر از بازی با بولتون است، بلکه اهمیت این دو یکسان است. ما باید نهایت تلاش خود را انجام دهیم تا سه امتیاز هر دو بازی را بگیریم. دوره بسیار مهمی است. به نظرم از این 15 روز به خوبی برای تمرین استفاده کرده‌ایم و من مطمئن هستم که تیمم از دوران سخت خود رهایی یافته است. منچستریونایتد نتایجی رویایی می‌گیرد. آنها یک باخت هم نداشته‌اند و می‌توانند مداوم نتیجه بگیرند. ما نمی‌خواهیم فاصله‌مان با آنها افزایش یابد و مهم است که نتیجه خوبی بگیریم.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 4 دی 1389  3:21 PM
تشکرات از این پست
beheshtepenhaneman
beheshtepenhaneman
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 147
دوشنبه 6 دی 1389  1:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها