خط تخریب اسلام و ایجاد بدبینی نسبت به مسلمانان مدت هاست که در رسانه های غربی پیگیری می شود و مستندها و برنامه های متعددی در این زمینه ساخته شده است.
شبکه بی بی سی به تازگی مستندی را تهیه و پخش کرده است که محتوا و همچنین سوژه محوری آن بسیار تامل برانگیز است. در مستند "برادر اسلام گرای من" بی بی سی سعی کرده تا با به تصویر کشیدن زندگی و افکار فردی به نام "ریچ" ، ادعاهایی علیه اسلام مطرح نماید.
این بار بی بی سی حمله به اسلام و مسلمانان را از زبان یک انگلیسی زبان داعشی که اتفاقا هم اکنون به عنوان مأمور نگهبانی بی بی سی مشغول به کار است مطرح کرده است.
انتخاب فردی با تفکرات تندروانه که به حمایت از داعش و القاعده و طالبان به صراحت اعتراف می کند به عنوان بازیگر اصلی این مستند، می تواند هدف سازندگان آن را نمایان سازد. هدفی که چنگ زدن به چهره رحمانی اسلام از راه حمایت و تقویت از گروه های تندرو را دنبال میکند.
در تمام مستند، مسلمان هایی به نمایش گذاشته میشوند که از پوششی با رنگ پرچم داعش، یعنی سیاه استفاده می کنند. سیاهنمایی شبکه بی بی سی در حالی صورت گرفته که در دستورات دین اسلام، استفاده از رنگ های شاد و پر انرژی سفارش شده است و حتی گذاشتن ریش خیلی بلند برای جوان ها را مکروه شمردهاند.
تصویر/ صحنه هایی از مستند "برادر اسلام گرای من" که در آن از نمادهای داعش استفاده شده است.
نکته دیگر در این مستند، ادعاهایی است که علیه اسلام مطرح می شود. ساده ترین آن، ادعای مخالفت اسلام با فوتبال و دیگر ورزشها بجز 3 ورزش شنا، تیراندازی و سوارکاری است.
هرمسلمانی کذب بودن این ادعا را میداند و هر غیرمسلمانی بهراحتی متوجه خواهد شد. حضور پررنگ کشورهای مسلمان در همه رشته ها در مسابقات جهانی و کسب رتبه های برتر در بعضی از رشته ها مثل کشتی و والیبال قابل چشم پوشی و تحریف نیست.
در قسمتی از مستند، "ریچ یا همان صلاح الدین" که شخصیت محوری مستند است آرزوی شکست تیم انگلیس را مطرح می کند و ادعا می کند عموم مردم، کثیف و منحط هستند! یعنی دقیقا خلاف دستورات اسلامی.
اگر پویش کوتاهی در معارف اسلامی داشته باشیم به راحتی درمییابیم که "دوست داشتن وطن" در دین اسلام آنچنان مورد تاکید قرار گرفته که آنرا جزئی از ایمان دانسته است. همچنین خلاف ادعاهای غربی ها، نوع برخورد و اخلاق نیکوی مسلمانان در برخورد با غیر مسلمانان همیشه در طول تاریخ و علی الخصوص در صدر اسلام، عامل اصلی جذب به اسلام بوده است. داستان های مربوط به اسلام آوردن کافران و طرفداران دیگر ادیان به وسیله تکریم و احترام به شخصیت آنها از سوی پیامبر اسلام جزء شیرین ترین و زیبا ترین واقعیت های تاریخی است.
کلیپ/ مستند بی بی سی درباره یک تازه مسلمان تندرو ـ
کارگردان در ابتدای مستند خود سوالی را مطرح می کند مبنی بر اینکه آیا امکان جمع بین مسلمان و غیر مسلمان و ارتباط بین آن ها وجود دارد یاخیر؟ وی در طول مستند سعی می کند واقعیت را به گونه ای منفی جلوه دهد تا بیننده را با نتیجه ای که در آخر می گیرد همراه کرده و پاسخ غیر ممکن بودن را به مخاطب القا کند و اتهام "فقدان هرگونه حس همدردی و نداشتن محبت به جامعه" را به مسلمانان نسبت دهد.
این ادعا درحالی است که محبت موجود در جوامع مسلمان چیزی نیست که بشود آنرا منکر شد. همچنین آمار جنایات اخلاقی به اعتراف سازمان های بین المللی همیشه در کشورهای مسلمان بسیار پایین بوده و از متوسط کشورهای جهان کمتر بوده است.
نکته جالب توجه آنجایی است که تبلیغات آزادانه این گروه افراطی در سرتاسر انگلیس به راحتی انجام می شود و به حامیان مالی آن هیچ اشاره ای نمی شود. اگرچه در قسمتی از مستند، گافی داده شده است مبنی بر اینکه همین فرد تندرو که محور این مستند است استخدام بی بی سی شده است و در این شرکت فعالیت می کند! که برای اهل دقت حاوی پیام های بسیاری است.
در پایان توصیه رهبر انقلاب به جوانان اروپایی را دوباره مرور میکنیم که فراتر از جهت دهی رسانه ها، توصیه به مراجعه به دستورات اسلام از طریق اصلی ترین منبع آن یعنی قرآن می کنند و می فرمایند:
«خواستهی من این است که در واکنش به سیل پیشداوریها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بیواسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء میکند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن میگریزانند و میترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد.
من اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود.
اجازه ندهید ریاکارانه، تروریستهای تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) آشنا شوید.»