روغن زيتون - يک قاشق غذاخوري
پياز خرد شده- نصف فنجان
تره فرنگي خرد شده -نصف فنجان
کرفس خرد شده - نصف فنجان
فلفل دلمه اي قرمز- يک چهارم فنجان
سير خرد شده -۳ حبه
عصاره مرغ - ۶ فنجان
برگ بو- يک عدد
آويشن - يک قاشق چاي خوري
نمک - يک قاشق چاي خوري
کدوي خرد شده - ۲ فنجان
لوبيا سبز خرد شده- يک فنجان
لوبيا سفيد- نصف فنجان
ماکاروني شکل دار کوچک -نصف فنجان
گوجه فرنگي -۲ عدد
ريحان تازه براي چاشني – به مقدار لازم
پارميزان رنده شده - مقداري براي تزيين
يک قاشق روغن را در يک قابلمه بزرگ بريزيد و روي حرارت گرم قرار دهيد. سپس پياز، تره فرنگي، کرفس و فلفل دلمه را اضافه کنيد و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه تا زماني که نرم شود تفت دهيد، بعد حرارت را کم کنيد تا نسوزد. سير را اضافه کنيد و يک دقيقه ديگر هم بزنيد تا عطر آن مشخص شود.عصاره مرغ، برگ بو، آويشن و نمک را داخل قابلمه بريزيد. حرارت را زياد کنيد تا به جوش بيايد ، وقتي جوش آمد کدو، لوبيا سبز، گوجه فرنگي، لوبيا سفيد و پاستا را هم اضافه کنيد. دوباره حرارت را زياد کنيد و بعد از اين که جوش آمد، حرارت را کم کنيد. ۱۰ دقيقه صبر کنيد تا سبزي ها و پاستا بپزد. وقتي سوپ آماده شد، با ريحان و پنير آن را تزيين و سرو کنيد.