0

قرمزه نخودچی(قیمه ریزه)؛ غذای سنتی وقدیمی اصفهانی

 
papeli
papeli
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 12867
محل سکونت : قم

قرمزه نخودچی(قیمه ریزه)؛ غذای سنتی وقدیمی اصفهانی

قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان می‌باشد که در حال حاضر کمتر پخت می‌شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه قرمزه نخودچی آشنا می‌شوید.


قرمزه نخودچی(قیمه ریزه)؛ غذای سنتی وقدیمی اصفهانی

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت گوسفند             130 گرم، چرخ شده و بدون چربی

آرد نخودچی                    1 پیمانه

نمک و فلفل                   به مقدار لازم

زرد چوبه                         1 قاشق چای‌خوری

نعناع خشک                   2 قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی             1 قاشق غذاخوری

آب                                 5 پیمانه

پیاز متوسط                    1 عدد، خرد شده

پیاز متوسط                    1 عدد، رنده شده
 

طرز تهیه:

مرحله 1 - در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.

 

قرمزه نخودچی

 

 

 

 

 

 

مرحله 2 - 1 پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.

مرحله 3 - از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.

مرحله 4 - در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید. 

مرحله 5 - قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.

نکات

1. گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود.

2. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.

kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

پنج شنبه 15 مرداد 1394  5:17 AM
تشکرات از این پست
emamedavazdah
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 6316
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:قرمزه نخودچی(قیمه ریزه)؛ غذای سنتی وقدیمی اصفهانی

سلام امروز همه اش زدین به نکات خانه داری ممنون

 او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
پنج شنبه 15 مرداد 1394  9:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها