11. گوجه فرنگي با ريحان
درون قابلمه 1 قاشق غذا خوري روغن زیتون را بریزید و 2 عدد پیاز قرمز خرد شده و 2عدد هویج خرد شده و3حبه سیر رنده شده و 5 عدد گوجه فرنگی درشت خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهیدتا کمی رنگ بگیرند. حالا 1 قاشق غذاخوري رب را به همراه 1 قاشق چایخوری سر خالي فلفل سیاه و يك چهارم فنجان ریحان تازه خرد شده و يك و نيم قاشق چايخوري شکر و 2 ليوان آب به آن اضافه کنید. بعد از ده دقيقه سوپ آماده است.
12. گوجه فرنگي سرآشپز
1 عدد پیاز متوسط را در قابلمه ای با 1 قاشق غذاخوري کره تفت داده و سرخ كنيد.2 قاشق غذاخوري آرد گندم را جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس همراه با 1 قاشق غذاخوري رب به قابلمه اضافه کنید. نيم كيلو گوجه فرنگی پوست گرفته را رنده کنید. بعد گوجه را به مواد بالا اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل به ميزان لازم و 5 ليوان آب گوشت را هم بیفزایید و اجازه دهید تا با حرارت کم بپزد و جا بیفتد. سوپ را درون ظرف مناسبی بریزید و با خامه و پیازچه آن را تزیين کنید.
13. گوجه فرنگي با گندم
در يك قابلمه 1 قاشق روغن مایع و 2 قاشق کره بریزید و 1 عدد پیاز نگینی خردشده را اضافه کرده، تفت دهید حالا 1 عدد هویج خرد شده را اضافه کنید و همه را باهم تفت دهید. حال 2 قاشق آرد را اضافه کنید و به تفت دادن اد امه دهید.2 قاشق غذاخوري رب را ريخته و هم بزنید. 5عدد گوجه فرنگي را خرد كرده و در قابلمه بریزید. وقتی خوب مخلوط شد 1 ليوان آب گوشت اضافه کنید و 3 لیوان آب گرم بیفزایید و در قابلمه را بگذارید تا نیم ساعت بپزد. در آخر نمک ریخته و به وسیله مخلوط کن یا دستگاه غذاساز کل مواد را پوره کنید. در قابلمه ای جداگانه 1 لیوان گندم را با 1 لیتر شیر 2 ساعت بپزید و در آخر مواد را باهم مخلوط کرده و سرو كنيد.
14. گوجه فرنگي هندي
3 عدد پیاز متوسط را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. آنها را به کمی نمک و فلفل سیاه و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون آغشته كنيد، سپس آنها را روي سيني فر پهن کنید و داخل فر 180 درجه به مدت 5 دقیقه قراردهید. 1 بسته تمبر هندی را با آب مخلوط کنید و از صافی رد کنید تا عصاره آن خارج شود. 1 قاشق چايخوري پودر زيره سبز را با 1 قاشق روغن یا كره تفت دهید.2 عدد تخم مرغ را آبپزکنید ويك و نيم كيلو گوجه فرنگی را پوست بگیرید و بعد رنده کنید. همه مواد به جز تخممرغ را در آب گوجهفرنگی و آب تمبرهندی صاف شده ریخته، روی حرارت بگذارید تا بپزند. بعد از پخت از صافی رد كنيد.
مواد را روي حرارت قرار دهيد و 2 قاشق سوپخوري آرد نخودچی را درآب سرد حل و به مواد اضافه کنید. بعد از جا افتادن در ظرفي بریزید و با تخممرغهای آبپز حلقهشده تزیین کنید.
15. گوجه فرنگي با برنج و بادام
چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، حالا 1 كيلو گوجه فرنگي خرد شده را اضافه کنید و 15 دقیقه اجازه دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند؛حالا گوجه فرنگی ها را داخل آب سرد بریزید و پوست بگیرید، گوشت گوجه فرنگی را داخل مخلوط کن بریزیدتا یکدست شود. 1 عدد هويج، 1 عدد سيب زميني، 1 عدد پيازو يك شاخه كرفس را نگینی خردکنید و به همراه يك سوم پيمانه برنج و 100 گرم پودر بادام و مقداري آب داخل قابلمه اي بریزید تا به خوبي بپزد. پس از اينكه سبزيجات نرم شدند گوجهها را اضافه کنید و نمك و فلفل به ميزان دلخواه به آن بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا سوپ جا بيفتد.پس از آماده شدن سوپ را در ظرف بریزید و روي آن را با مقداري روغن زيتون و جعفري خرد شده و پرک های بادام تزیين کنید.
16. گوجه فرنگي با رشته سوپی
ابتدا 3 ليتر آب را در قابلمه اي بریزید و 4عدد ماهيچه به همراه 1 عدد پياز خرد شده و 1 قاشق دانه فلفل سياه و 2 عدد برگ بو را به آن ااضافه کنید. بعد از پخت كامل4 عدد گوجه فرنگي خردشده را همراه با 2 قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي و 1 قاشق چايخوري شكر و به ميزان دلخواه نمك اضافه کنید. حالا رشته سوپی را اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شود.موقع سرو سوپ را داخل ظرف مناسبي بریزید.
17. گوجه فرنگي و زرده تخم مرغ
2 فنجان آب گوجه فرنگی را با 2 فنجان آب گوشت مخلوط کنید(در صورت مصرف رب گوجه فرنگی آن را در یکی، 2 لیوان آب حل کنید) و روی آتش بگذارید تا چند جوش بزند و کمی غلیظ بشود.2عدد زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و با 50 گرم کره مخلوط كنيد، سپس داخل ظرف مخصوص فربریزید. سوپ را داغ داغ کم کم روی زرده و کره بریزید و به هم بزنید و به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای 140 درجه قراردهید. بعد از درآوردن از فر، سوپ آماده سرو است.
18. گوجه فرنگي كاري
در یک ماهیتابه، چهار پیاز متوسط و 2 حبه سیر و کمی زنجبیل و نصف یک فلفل چیلی را تفت دهید تا زمانیکه پیاز نرم و طلایی شود. ادویهها را که شامل زیره و دارچین و پودر كاري است به مواد در حال تفت اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهيد، سپس نیمکیلو گوجه فرنگی خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنيد. بعد از آنکه گوجهها کمی له شدند، شعله را کم کنید و بگذارید غذا حدود یک ساعت بپزد، سپس 150 میلیلیتر آب نارگیل را (از سوپرمارکتها تهیه کنید) با مقداری آب به آن اضافه کنید،اجازه دهید بپزد و کمی آب آن جمع شود.
19. گوجه فرنگي با جو پرك
روغن زیتون و يك سوم فنجان پیاز خرد و سرخ شده را داخل يك تابه بريزيد و روی حرارت قراردهید. 1 فنجان جوی دو سریا پرک را در تابه بریزید و تفت دهید. 1 حبه سیر خرد و سرخ شده، نصف سینه مرغ، نمک به ميزان دلخواه و 5 عدد گوجه فرنگی رنده شده را همراه با- 1 قاشق چايخوري زردچوبه به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید،سپس 4 فنجان آبجوش و 3 قاشق گشنيز خردشده را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت پخته و جا بیفتد.
20. سوپ گوجه فرنگي خامه اي
1 عدد سینه مرغ پخته را به صورت نواري خرد کنيد. ۱۰ عدد گوجه فرنگی تازه را هم ریز خرد کنید. حال یک قابلمه متوسط را پر آب کنید و روی گاز قرار دهید، سپس گوجه فرنگی و مرغ و نمک و فلفل سیاه را در آن بریزید. صبر کنید تا جوش بیاید. حالا 1 لیوان خامه به آن اضافه کنید. از این لحظه تا ۱۵ دقیقه شعله را کم کنید و همین طور با یک قاشق چوبی سوپ تان را هم بزنید. در صورت تمایل سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و یکدست و نرم شده سرو کنید.می توانیدبرای تزیین مقداري برگ تازه ریحان و 1 قاشق خامه روی سوپ بریزید.