طبیعی است که که فرانسوی ها غذایی به نام خورش ندارند که با پلو بخورند ولی بعضی از خوراک های آبدار آنها را می شود به صورت خورش با پلو ساده خورد و با ذائقه ما هم بسیار هماهنگ است. طعم و مزه این خوراک بسیار شبیه غذاهای جنوبی خودمان است .
مواد لازم برای 4 نفر
-
4 /1 پیمانه روعن زیتون
-
1 عدد پیاز
-
3 ق س سرخالی پودر کاری
-
20 گرم کره
-
500 گرم گوشت ران گوسفندی
-
2 حبه سیر ساطوری شده
-
1 قوطی شیر نارگیل
-
200گرم قارچ دکمه ای
-
1 ق چ پودر گشنیز
-
1 ق چ زردچوبه
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
2 ق س زنجبیل تازه ساطوری شده ( معادل 1 ق چ پودر زنجبیل )
طرز تهیه:
1. در یک تابه روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را به مدت 3-2 دقیقه داخل آن تف دهید تا نرم و سبک شود. سیر را هم همراه 2 قاشق پودر کاری به پیاز اضافه کرده، به تفت دادن ادامه دهید.
2. در یک قابلمه کمی روغن زیتون ریخته و گوشت خرد شده را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل آن سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند، سپس زنجبیل، زرد چوبه، پودر گشنیز و کره را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید. حالا باید قارچ را همراه با 1 قاشق پودر کاری اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن ، پیاز و سیر را که تفت داده بودید، به گوشت افزوده کنید. کمی هم آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط بگذارید تا گوشت بپزد. بعد از آنکه گوشت پخت، به میزان لازم نمک وفلفل به آن اضافه کنید.
3. در انتها شیر نارگیل را به خورش اضافه کنید و 10تا 15 دقیقه زمان دهید تا خورش جا بیفتد.
4. بعد از آنکه خورش آماده شد، می توانید آن را همراه با برنج سرو کنید.
فوت و فن
شیر نارگیل را می توانید از سوپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ تهیه کنید.