مواد اولیه :
آویشن مقداری
زیره مقداری
نمک و فلفل مقداری
کره 1 و نیم ق غ
ماست 1 فنجان
نان (بربری صنعتی یا باگت) 1 عدد
جعفری (تازه) 3/4لیوان
آرد (سوخاری) 1 ونیم ق غ
تخم مرغ 1 عدد
پیاز (کوچک) 1 عدد
گوشت (چرخ کرده) 300 - 350 گرم
فلفل (سبز یا دلمه) به مقدار لازم
گوجه فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را رنده می کنیم و با گوشت چرخ کرده و یک تخم مرغ و آرد سوخاری و نمک و فلفل و زیره و آویشن و جعفری خوردشده مخلوط می کنیم.
و 5 دقیقه ورز میدیم.
گوشت را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم. بعد به صورت کتلت های کوچک در می اوریم.
کباب ها را در روغن سرخ می کنیم.
رب و کره را در تابه روی حرارت میگذاریم تا رب کمی سرخ شود.
مقداری فلفل سبز یا دلمه ای وچند تکه گوجه فرنگی را برای روی خوراک کمی سرخ یا کباب می کنیم.
نان را به تکه های کوچک 5 سانتی خورد می کنیم و 2 دقیقه در فر از قبل داغ شده کرم می کنیم.
ماست را هم میزنیم و روی نان ها میریزیم و کباب ها و تکه های گوجه و فلفل رو روی نان و ماست می چینیم.اسکندر کباب ما آماده است .