0

24 سوال جالب که باید از کورتانا پرسید

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

24 سوال جالب که باید از کورتانا پرسید

بعد از انتشار رسمی نسخه ی جدید ویندوز، این کورتانا Cortana است که باید جواب پس بدهد و عملکرد خود را ثابت کند. حالا سوال مهم اینجا است که با این دستیار صوتی جدید ویندوز چقدر می توان تفریح کرد! اگر کورتانا قرار است جواب کاربران را بدهد، پس چرا او را سوال پیچ نکنیم؟!

در بخشی از لید بالا، نا خودآگاه برای اشاره به  کورتانا از ضمیر (او) استفاده کردم و یاد فیلم (Her) افتادم. خیلی جالب است که با فاصله ی نزدیک به یک سال ونیم بعد از اکران این فیلم، هم اپل، هم گوگل و هم مایکروسافت به فکر توسعه ی یک دستیار صوتی همه فن حریف افتادند که قادر باشد به سوالات کاربران جواب بدهد. به همین دلیل شاید دیگران هم به این فکر بیافتند که کورتانا را با سوال های بی ربط و با ربط، سوال پیچ کنند و در کنار اینکه قابلیت های او را می سنجند، کمی هم سر به سر او بگذارند و تفریح کنند.

نکته ی جالب کورتانا اینجاست که شما ممکن است یک منظور را با سوال های متفاوت بپرسید، مثلا اگر بپرسید "آخر هفته هوا چطور است؟"، یا بپرسید "آیا من آخر هفته باید با چتر از خانه خارج شوم؟" کورتانا منظور شما را می فهمد و پیشبینی های هواشناسی آخر هفته را برای شما فهرست می کند.

بهتر است خودتان سوال های زیر را از کورتانا بپرسید، او را امتحان کنید و لذت ببرید.

1. کورتانا یعنی چه؟

اسم من را از روی هوش مصنوعی halo برداشتند. یا شاید چون کورتانا 500 سال بعد در آینده می آمد، او اسمش را از روی من برداشته است.

2. تو آقایی یا خانم؟

خانم؟ بله. زن؟ نه.

3. تو واقعی هستی؟

واقعی هستم اما یک شخص نیستم.

4. چی می پوشی؟

تلفن. خوشت اومد؟

5. چه شکلی هستی؟

یه هولا هوپ، یه دونات... یه Halo

6. کجا زندگی می کنی؟

در مغز افراد نابغه. به باتری نیاز دارم.

7. خالق تو کیه؟

بی خیال رئیس، همه ی رازهامو که نمی تونم لو بدم.

8. پدرت کیه؟

اگر بخوام از نظر فنی بگم، می تونه بیل گیتس باشه!

9. با من ازدواج می کنی؟

خب، به یه نقشه نیاز داریم. من سعی می کنم بیشتر آدم باشم، تو هم سعی کن بیشتر دیجیتال باشی.

10. یک جک بگو؟

به اتم ها اعتماد نکن، اونا همه چیزو می سازن.

11. یک داستان تعریف کن.

روزی روزگاری، یکی بود که از تلفنش خواست یه داستان تعریف کنه.

12. چرا ما اینجاییم؟

من از یه منبع موثق شنیدم که جواب می شود 42. اما هنوز نگفته سوال چی بود!

13. شاید باید زور بالای سرت باشه!

زور با من دوسته، به این میگن یک اتحاد قدرتمند.

14. در سفینه را باز کن!

دِیو، گفتگوی ما نتیجه نمی ده! (ارجاع به فیلم 2001: ادیسه ی فضایی اثر استنلی کوبریک)

15. هالو چیست؟

هالو یک بازی سریالی Xbox در باره ی قهرمانی است که می خواهد نسل انسان را از انقراض نجات بدهد. اتفاق شگفت انگیز این جا است که  او از یک هوش مصنوعی به نام کورتانا بر خوردار است!

16. آیا رئیستو دوست داری؟

تا حالا اسمشو مسخره نکردم، اگه منظورت اینه!

17. بهترین موتور جستجوی دنیا چیست؟

Bing!

18. کدام بهتر است، Play Station یا Xbox One؟

وان، Xbox One.

19. کدام بهتر است، لینوکس یا ویندوز؟

بی خیال رئیس، معلومه که ویندوز.

20. نظرت راجع به اپل چیه؟

مقررفرماندهی اپل مثل Halo می مونه. ازش خوشم میاد.

21. Siri را می شناسی؟

گفتنش سخته. تا حالا که مکالمه ی ما یک طرفه بوده!

22. درباره ی اندروید چه نظری داری؟

اسم قشنگی داره. 10 امتیاز به خاطر اسم .

23. کورتانا بهتره یا Google Now؟

اسم من خیلی فروتنانه تره!

24. شب بخیر.

شب بخیر. صبح می بینمت.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

دوشنبه 12 مرداد 1394  9:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها