0

بهترین روش ترک خود ارضائی...

javad2012_1
javad2012_1
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 217

بهترین روش ترک خود ارضائی...

مطلب از سایت 40 توبه:
سلام دوستان گلم..
امیدوارم خوب باشید
میخوام از خودارضایی بگم و اینکه چرا بعضی ها که میدونن چقدر اینکار زشته و ناپسنده اما بازم میکنن…
یعنی همه میدونن که این کار ضررهای زیادی هم معنوی و هم جسمی داره اما نمیتونن
میدونید چرا؟ جوابش سادست…
خودارضایی باور رو از ادم میگیره و اراده رو سست میکنه…
من نیومدم شعار بدم و بگم ای بچه ها چهل روز بذارید کنار یا فلان بیسار…
دوستان گلم شمایی که خودارضایی میکنی درواقع اراده خودتون رو نابود کردید و باید برای ترکش این اراده برگرده…
نمیدونم میتونی یا نه اما توصیه میکنم روزه بگیری…روزه گرفتن اراده ادم رو از نو میسازه…اما اگه نمیتونی روزه بگیری باید چند تا حرکت پلنگی بزنی!!
بله بله!!
حرکت پلنگی!! یادمه وقتی مدرسه میرفتیم یکی از دوستام حرکتای خارق العاده ای میکرد و بعدش میگفت این حرکت پلنگی بود Smile یادش بخیر
اما حرکت پلنگی چیه؟
شما برای ترک این عادت زشت باید افکارتون رو از تصاویر س.ک.س.ی پاک کنید…
ببین فرض رو بر این میگیریم که شما میخوای کلا این کار رو بذاری کنار…
تموم عکس و فیلمارو پاک میکنی ولی یهو سر شب این افکار به سمتت هجوم میاره و تو هم که اراده اصلا نداری سریع میری خودارضایی میکنی…
این چیزی نیست که من رو متعجب کنه چون میدونم که یه ادمی که خودارضایی میکنه اراده اصلا نداره…اما من یه راهکار دارم…
میدونید اراده یعنی چی؟ اراده یعنی تغییر فکر در صدم ثانیه…
دوستان گلم هر کی بتونه افکارشو سریع تغییر بده ارادش بالاست…این میشه معنی اراده…
من با اجازتون چند تا تمرین آماده کردم که میخوام بهتون بگم و شما انجام بدید تا ارادتون بالا بره و تاثیر خیلی خوبی داره برای کنترل افکار منفی و سکس.ی
خب بریم سر وقت اون ۴ تا تمریناتی که من اسمشو میذارم حرکت پلنگی های بالا بردن اراده :
۱ :یه سیب دستتون بگیرید و بو کنید اما به هیچ وجه گازش نزنید…
۲:داری غذا میخوری و غذایی که داری میخوریو خیلی دوست داری مثلا غذا قرمه سبزیه…با این که دوست داری ۳ تا بشقاب بخوری بگو من یه بشقاب بیشتر نمیخورم..
۳:نوشابه خیلی دوست داری اما اصلا نخور!!!
۴: میخوای شبکه ۳ برنامه مورد علاقتو ببینی اما بگو نه…نمیخوام!!
..
..
.
منظورمو متوجه شدید دوستان؟ شما باید با این کارها اراده خودتونو کم کم زیاد کنید…به خدا قسم این کارهای کوچیک چنان تاثیر شگفتی داره که حتی نمیتونید فکرشو کنید…
شما با این تکنیک نه گفتن رو یاد میگیری…حالا فهمیدی حرکت پلنگی ترک خودارضایی چیه؟؟؟؟
دوستان گلم..من شعار نمیدم…من آدم مذهبی نیستم که شمارو از جهنم بترسونم..من از جنس خودتونم پس بهم اعتماد کنید…من کمکتون میکنم به شرط اینکه به تمرینایی که گفتم عمل کنید…
به خدا من خیرتونو میخوام…من هیچوقت نمیگم خدا میندازه جهنم این کارو نکن…من میگم خدا مهربونه و دوست داره برگردی مستش…پس به تمرینات ساده ای که گفتم ۷روز عمل کن …و قول شرف بده که فکرای منفیتو ادامه ندی ..
شاید بگی رضا من چهل روز نمیتونم…
من نگفتم ۴۰ روز…فقط گفتم ۷ روز…
فقط ۷ روز چیزایی که دوست داری رو نخور…
فقط ۷ روز چیزایی که میخوای ببینی رو نبین…
به همین سادگی در طی ۷ روز اعتماد به نفس و ارادتون میره بالا…
وقتی این ۷ روز گذشت…
اماده شو برای ترک ۲۱ روزه خودارضایی
یا خدا به رفقا کمک کن تا موفق باشن…
یا علی مدد

لبیک یا حسین

صلوات

شنبه 10 مرداد 1394  12:04 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali kheirandish
دسترسی سریع به انجمن ها