*شير- يک پيمانه
*روغن- يک چهارم پيمانه
*تخممرغ- ۲ عدد
*آرد ذرت- يک پيمانه
*آرد- يک پيمانه
*شکر- ۲ قاشق غذاخوري
*جوش شيرين- يک چهارم قاشق چاي خوري
*بکينگ پودر- ۲ قاشق چاي خوري
*فلفل- ۲ تا ۴ عدد خرد شده بدون دانه
*نمک- نصف قاشق چاي خوري
*شير، روغن و تخممرغها را با هم مخلوط کنيد.
*آرد ذرت، آرد، بکينگپودر، جوششيرين و نمک را با هم مخلوط کنيد.
*مواد خشک را با مواد تر مخلوط کرده و سپس فلفل را به آن اضافه کنيد.
*مواد را در قالب مناسب 23*13 سانتيمتر بريزيد و در فر که از قبل روي ۱۶۵ درجه سانتي گراد تنظيم کرده ايد به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار دهيد.