پاسخ به:¤•✿ جملات زیبا و دلنشین ... ✿•¤
هیچوقت برای شروع دیر نیست ؛ برای موفق شدن دیر نیست ؛ برای تغییر کردن دیر نیست ؛ فقط کافیه خودت بخوایی خودت بخوایی که خاص باشی ؛ که سخت بجنگی واسه هدفت واسه ایندت و وقتی رها کنی که بدستش اوردیش ؛ تو فرق کن همش حرف نباش برو به سمتشو تا بدستش نیاوردی دست از تلاش بر ندار . مطمئن باش یک روزی بابت این اخلاقت به خودت افتخار میکنی که زود پا پس نکشیدی و کم نیاوردی !
خوشبختی ؛ ساختنِ عروسکِ کوچکی است از یک تکه خمیرِ نرمِ شکل پذیر ! به همین سادگی ، به خدا به همین سادگی … اما یادت باشد که جنس آن خمیر ، باید از عشق و ایمان باشد نه هیچ چیز دیگر …
هیچوقت به تهش فکر نکن چون ممکنه برسی به غم ته زندگی به این قشنگی، میرسی به مرگ ته یک روز خوب، ممکنه برسی به شب پر از فکر و خیال ته یک خاطره قشنگ، ممکنه برسی به یک یادش بخیر از حس و حال الانت لذت ببر در لحظه زندگی کن به تهش فکر نکن…
تو نمیتونی همیشه قوی بـاشی. تو نمیتونی همیشه خوشحال باشی، قـرار نیست همیشه دیگران از تو راضی باشن ، ممکن نیست که همه دوستت داشته باشن. تو هم روز های سخت و ناراحتی خواهی داشت و احتمال داره که باعث ناراحتی یکی بشی. بعضی از تو هیچ وقت خوششون نمیاد.
ولی در همه این حالت ها تو یک انسان واقعی سالم و نرمال هستی که داری به طور طبیعی زندگی و رفتار میکنی و تجربه همه حس ها و حالتها حق توئه. گاهی غمگین ،گاهی پر انرژی و گاهی هم کم حوصله و خسته . پس به خودت و احساست احترام بگذار و خودت رو همینطوری که هستی بپذیر و دوست داشته باش.
من مقهور غمها نیستم! دوست دارم جوری دلخوشیهام را بغل بگیرم و از سیلاب حوادث روزگار بیرونشان بکشم که سپاه رنجها،انگشت به دهان بمانند. دوست دارم جوری زندگی کنم که مرا در طلوع و نور و خوشبختی جستجو کنند نه در اندوه. که در طعم شیرین و بکر خوشههای انگور باشم و در جسارت گیاه و در صلابت کوه. که هر زمان پاییز شد و باران زد و خیابان مست شد، یاد من بیفتند. که هربار بهار شد، روی شاخههای سبز هزاران درخت، تکثیر شوم… 🌱
همیشه که نباید بنشینیم و بدیهای روزمان را مرور کنیم! گاهی باید نشست خوشی ها را شمرد… و پشت کرد به تمام نداشتنها و غصه هایی که عمری با آن زندگی کردیم…🕊
در زندگی هر کدام از ما چیزهایی هست؛ حتی اندک و کوچک که دیگران ندارند، یا حواسشان نیست! بیا برای همان اندک ها بخاطر همان کوچک ها لبخند بزنیم…
بیا طور دیگر قصه را شروع کنیم همه بودیم خدا هم بود دنیایی بود پر از مهربانی غم معنایی نداشت گریه از سر شوق بود و در گوشه گوشه ی خیابان ها آدم ها به هم محبت هدیه می دادند بیا قصه را طور دیگر شروع کنیم شاید ایراد کار همین قصه هاییست که با یکی بود و یکی نبود شروع می شود
گاهی فقط بیخیال باش… وقتی قادر به تغییرِ بعضی چیزها نیستی؛ روزت را برایِ عذابِ داشتنها و افسوسِ نداشتنها خراب نکن! دنیا همین است؛ همهی بادهای آن موافق، همهی اتفاقات آن دلنشین، و همهی روزهای آن خوب نیست! اینجا گاهی حتی آب هم سربالا میرود… پس تعجبی ندارد اگر آدمها جوری باشند که تو دوست نداری! گاهگاهی در انتخابهایت تجدیدنظر کن. فراموش نکن؛ تو مجاز به انتخابِ آدمهایی، نه تغییرِ آنها…
بعضی چیزها در جهان ، خیلی مهمتر از دارایی هستند؛ یکی از آن ها؛ توانایی خوش بودن با چیزهای ساده است.
دلخوش باش به اینکه هستی و فرصت نفس کشیدن و تغییر داری کنج دنجی پیدا کن، خودت را با دلخوشیها محاصره کن و به روی خودت هم نیاور که ابر اندوهی در دیروز جا مانده در انتظار تلنگر و باریدن. دلخوش باش به اینکه اگر زود بجنبی، امروزت را همانگونه خواهیساخت، که دوست داری. دلخوش باش، که همین دلخوشیست، معنای حقیقی خوشبختی…
به جای آنکه سعی کنی
جواب آدم های منفی را بدهی
لذت سکوت را
تجربه کن…
ﺍﻧﺴــﺎﻧﻬﺎﻯ ﺑــﺰﺭﮒ ،ﺩﻭ ﺩﻝ ﺩﺍﺭﻧـــﺪ ؛ ﺩﻟـﻰ ﮐﻪ ﺩﺭﺩ ﻣﻰ ﮐﺸـــﺪ ﻭ
ﭘﻨﻬـﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ
ﺩﻟـﻰ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻨﺪﺩ ﻭ ﺁﺷﮑـﺎﺭ ﺍﺳﺖ
زندگی را برای همه ی زیبا بخواه.
خواهی دید چطور کائنات، جواب زیبایی برایت باز پس میفرستد.
هیچ کار نیکی دراین دنیا بی پاسخ نخواهد ماند…
پس عاشق باشیم و عشق خلق کنیم
زيبايي داشتن بـه یک صورت زيبا نيست. زيبايي داشتن يه ذهن زيبا، يه قلب زيبا و مهم ترينش يه روح زيباست