پاسخ به:¤•✿ جملات زیبا و دلنشین ... ✿•¤
سخاوتمندی دنیا به اندازه باور شما وسعت میگیرد
دنیا نه از خود ثروتی دارد نه فقری این ذهن شماست، که انتخاب گر است همیشه دست روی بهترین ها بگذار، کلید انتخاب در باور شماست
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟! ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده
اگر یادتان بود و باران گرفت دعایی بحال بیابان کنید به نور نگاهی اگر خواستید سویدای این دل چراغان کنید اگر باز شد بغض نشکفته تان سری هم به دامان این دل نهید
بهترین آروزهایت را تقدیم کسانی کن که گران بهاترین داشتہ هایشان را بہ تو ارزانۍ داشته اند …
بہ آنها بگو ڪہ بهترین سرمایه زندگیت هستند و آنها را پاس بدار …
هیچ وقت سه نوع از مردم رو در زندگیت فراموش نکن:
۱- اونایی که در لحظات سخت کمکت کردند
۲- اونایی که در لحظات سخت رهات کردند
۳- و اونایی که تو رو توی لحظات سخت قرار دادند… خودت نیز در همه حال بخشنده و مهربان باش …
در کوچه پس کوچه های معرفت خیابانی ساخته ام از مهربانی تا در تردد دل مردگی مهر ببارد بر آسمان آدم ها ... صدای چکاوک زندگی طنین خوش امید است تا آویزه گوش های پر از طعنه باشد که انتهای خیابان مهر خدا ایستاده است...
مهربانی زبانی است که ناشنوایان می توانند بشنوند و نابینایان می توانند ببینند....
دنیای ساختگیِ من قبل و بعد تو چقدر متفاوت بوده است. قبل از تو خیال می کردم هر چیزی اندازه ای دارد، هر آغازی پایانی دارد، هر کسی آستانه ی ماندنی دارد. اما بعد از تو فهمیدم مهربانی می تواند بی اندازه باشد. دوست داشتن می تواند پر شور و رنگارنگ باشد. ماندن هم حتی می تواند به بی نهایت برسد. کنارم بمان و لبخند بزن تا به تو ثابت کنم عشق هم می تواند تمام نشدنی باشد.♥...
برای اثر گذاشتن روی دیگران
اخم نکن پیشانیت چروک میشود
از لبخندت استفاده کن !
زیبائی دندانهایت تاثیر بیشتری دارند
تنها چیزی که
شخصیت تو رو نشون میده
تصمیمات توئه،
نه توانایی هات.
شادترین آدم ها بهترین چیزها را ندارن
اونا از هر چیزی بهترین ها را میسازن
آموخته ام که اگه زندگی رو دوست داشته باشی، زندگی هم دیر یا زود عاشقت خواهد شد.
بیشتر از هر کس
عاشق خودت باش
نگذار هیچ کس وارد امپراطوری درونت شود
مگر اینکه با عشق آمده باشد…
ابرها میآیند و ممکن است در پس آنها بارش بارانی سهمگین یا طوفانی بزرگ باشد، اما همه اینها زمینه ساز رنگین کمان زندگی من هستند.
وقتی کسی به شما گفت نمیتونی این کار را انجام بدی دوبار این کار را انجام بده و عکس بگیر!