نقل قول e_shop
نقل قول siryahya
با سلام و عرض خسته نباشید
در رابطه با محصولات ارسالی باید عرض کنم یا مسولین محترم با بنده مشکل دارن که همیشه جنسای معیوب و بنجول رو برا من میفرستن یا اینکه کلا برا همه این طوریه
یعنی نشد یه دفعه پیش بیاد که چیزی از راسخون بگیریم بی عیب و نقص باشه!
اون از فلش های خراب و گارانتی تاریخ گذشته - اون از سی دی خالی - اون از عروسک شارژی معیوب و این دفعه هم کیبورد ژله ای خراب
طرف چپ کیبورد که شامل کلید های tab , caps , shift , Q , A Z و کلید N کار نمیکنه - یاد گوشیای نوکیا افتادم که چندتا حرف فارسی رو نداشت منم اگه خام اینو استفاده کنم باید این طوری کنم یا اینکه استفاده شده و عمرشو داده به شما و در آخر فرستاده شده برا من
دستتون واقعا درد نکنه - واقعا راسخون این طوری قدردان زحمات دوستان هست - واقعا گل کاشتید
امیدوارم که فقط من از این مشکلا داشته باشم و دوستان دیگه شانسشون خوب باشه
واقعا من موندم چی فکر میکنید پیش خودتون؟!!!
با سلام و تشکر
هر 5 کیبورد ژله ای جوایز قرعه کشی ماهیانه، به صورت تست شده و سالم برای کاربران ارسال شده است. اکثر محصولات فروشگاه و جوایز ارسال شده دارای گارانتی میباشد و جای نگرانی نیست. در صورت مشکل میتوانید کیبورد معیوب را با هزینه خود به آدرس موسسه ارسال کنید تا برای گارانتی آن اقدام گردد. در ضمن اکثر فلشها دارای گارانتی مادام العمر هستند و با مراجعه به نمایندگی شرکت گارانتی کننده در شهر خود میتوانید از خدمات گارانتی آن استفاده نمایید.
آره حتما منم اینجا نشستم فقط بی مورد بیام پست بزنم.
فقط نکته ای که ذهنمو درگیر کرده اینه که : اگه معیوب نبود من چرا اومدم اینجا مطرح میکنم؟؟! نه واقعا برام سواله؟
اینجا دو تامورد پیش می آید یا مسئول تست میکرده محصولات معیوب رو بسته ی من میزارن یا اینکه من دروغگو هستم
در مورد ارسال هم باید به خدمت با سعادتون باید برسونم که هزینه کیبورد 10 تومنه حالا من باید 5 6 تومن خرج کنم بفرستم اونجا که چی بشه؟!! واقعا یکمی فکر کنید بعدش جواب پست رو بدین به نظرم بهتر باشه (البته این یه پیشنهاده)
درمورد گارانتی های فلش ها هم باید به عرضتون برسون یا شما کلا از گارنتی ها خبر ندارید یا اینکه برای اینکه حالا به اصطلاح بخاید جوابتونو منطقی جلوه بدین میگین مادام العمر ولی اکثرا فلش هایی که تو راسخون بارگزاری میشن مال آی تی گارانتیه که اونم بیش از 5 سال نمیکنه
البته اون فلشی که فرستاده شده بود usb3 بود تقریبا یه سوال پیش که همون موقع رفتم از فروشنده معتبر پرسیدم گفتن این گارنتی مال 2 3 سال پیشه (که الان فک کنم مال آتی یا متین میزارید که اون باز معتبره) در اون فلش که سوخت حتما باید اونم با هزینه خودم میفرستادم به گارنتی البته دو سه سال قبل تر (یه ماشین زمان هم بزارید لطفا)
ما هر چی بگیم یا تخریب گر سایت محسوب میشیم و یا اینکه قانون رو زیر پا میزاریم و یا بی خود میایم پست میزاریم. خوب بود این پست رو هم روی پست هایی که حذف میکنید حذف میکردین تا راحت تر بودین
در کل ممنون بایت این همه ارزشی که به کاربرا میدین ( حالا ما مدیریم این چنین میکنید چه برسه به کاربران عادی)
در آخر هم باید عرض کنم هدف بنده ثابت کردن این بود که هیچ موقع 1 درصد هم به حرفی که کاربران در مورد راسخون میگیم ارزش قائل نمیشید و فقط و فقط حرف خودتونه و بس که خدا رو شکر رسیدم به این موضوع
موفق و پیروز باشید همیشه