0

عشق به امام حسین کشیش مسیحی را به کربلا کشاند💞

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

عشق به امام حسین کشیش مسیحی را به کربلا کشاند💞

عشق به امام حسین کشیش مسیحی را به کربلا کشاند

سرگئی کروک کشیش پنجاه ساله مسیحی در جریان سفر به کربلا و زیارت مرقد مطهر امام حسین(ع) به حوزه اظهار داشت: آرزوی زیارت امام حسین(ع) و سفر به کربلا را داشتم و با همراه گروه اوکراینی تصمیم گرفتیم به کربلا سفر کنیم و با آثار دینی و تاریخی و تمدن کهن این شهر و خاطرات مربوط به سال 61 هجری و فاجعه دردناک عاشورا آشنا شویم.
کروک در سخنان خود تاکید کرد: من امام حسین(ع) را دوست دارم و از نظر من امام حسین(ع) نماد انسانیت است و بزرگ مردی است که خود و اصحاب و اهل بیتش را فدای سعادت بشریت و حقوق بشر نمود.
وی افزود: بسیاری از مسیحیان اوکراین ارتباط خوبی با مسلمانان دارند و به اسلام احترام می گذارند و دوست دارند با تمدن و شخصیت های بزرگ اسلامی همچون امام حسین علیه السلام آشنا شوند و علاوه بر این به ترجمه قرآن کریم علاقه دارند تا از این طریق به تصویری صحیح و واقعی از اسلام دست یابند.
کشیش اوکراینی گفت: اکنون مسلمانان اوکراین در ساخت مساجد و انجام مراسم های دینی خود آزاد هستند و اسلام در تمام کشورهای جهان به سرعت رو به گسترش است و همین باعث شد ما به کربلا سفر کنیم تا با یکی از شخصیت های بزرگ اسلامی به نام امام حسین(ع) آشنا شویم؛ شخصیتی که جان خود و اهل بیت و یاران خود را فدای دین مقدس خویش کرد.
وی افزود: سفر گروه اوکراینی به کربلا به خاطر تاثیر شگرف این شهر بر پیروان تمام ادیان آسمانی است تا ما نیز با تاریخ و سنت ها و تمدن کهن این شهر آشنا شویم و از سوی دیگر مراقد مقدس نیز یکی از جاذبه های توریستی است که نشان دهنده عظمت دین اسلام می باشد.
کروک گفت: گروه اوکراینی پس از آشنایی با شخضیت بزرگ امام حسین(ع) و دانستن فداکاری های امام حسین و شهادت ایشان و یاران و اهل بیت ایشان در راه یاری دین جدشان و دفاع از کرامت انسان تحت تاثیر قرار گرفته اند و امام حسین را دوست دارند و از سوی دیگر استقبال گرم و صمیمانه اهالی کربلا و اخلاق نیکوی مردم این شهر نیز فوق تصور ما بوده که این نیز نشان دهنده اصول و مبانی و ارزش های والای دین اسلام است./فرهنگ
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 2 مرداد 1394  6:11 PM
تشکرات از این پست
taha25 papeli nazaninfatemeh
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

پاسخ به:عشق به امام حسین کشیش مسیحی را به کربلا کشاند💞

قربون آقا بشم....مهرش همه رو جذب ميكنه

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا