مواد لازم:
سويا – 250گرم
پنير رنده شده – 180گرم
پودر هل – يک چهارم قاشق چاي خوري
نمک و فلفل – به اندازه کافي
آرد ذرت – نصف قاشق چاي خوري
خامه – 150 ميلي ليتر
سير رنده شده – يک حبه
پياز سرخ شده – يک عدد
گشنيز خرد شده – 10 گرم
فلفل دلمه اي خرد شده – يک عدد
طرز تهيه:
سويا را کمي در آب جوش بجوشانيد و آبکش کنيد.
به آن پودر هل، پودر فلفل، سير و نمک اضافه کنيد و به مدت 15 دقيقه کنار بگذاريد.
پنير رنده شده را با دست بماليد تا نرم شود، خامه و آرد ذرت را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
برگ گشنيز تازه، پياز و فلفل دلمه اي را با هم آسياب کنيد و با پنير و سوياي خيس شده مخلوط کنيد.
مواد را خوب ورز دهيد و به شکل کتلت در بياوريد و سرخ کنيد.