0

وبلاگ "رهروان ولایت عاشقان محمد" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

وبلاگ "رهروان ولایت عاشقان محمد" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

با عرض سلام حضور کاربران گرامی

از تمامی کاربران دعوت می شود از وبلاگ رهروان ولایت عاشقان محمد بازدید و  انتقاد و پیشنهادی که باعث بهتر شدن این وبلاگ می شود را بیان کنند.

عنوان وبلاگ :  رهروان ولایت عاشقان محمد
مالک :  Lovermohamad
آدرس وبلاگ : http://Lovermohamad .rasekhoonblog.com/
تاریخ ایجاد وبلاگ: 2فروردین94

قوانین

1-لطفا فقط یکبار نقل قول بزنید .

2- پیشنهاد کننده و یا انتقاد کننده در صورت امکان راه حل اجرای و حل پیشنهاد و انتقاد خود را نیز ذکر نماید.

3- وبلاگ هایی که بیش از یک ماه از بروز رسانی آنها می گذرد از برنامه زیر ذربین حذف خواهند شد.)

فواید شرکت در این طرح

برای مالک وبلاگ در صورتی که در رفع مشکلاتی که کاربران بیان می کنند تلاش کند ، تا سقف 300 امتیاز (1500 حسنه)

و برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در طول هفته تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

برای کاربرانی که از نظر فنی مشکلی پیدا و راه حل آن را نیز ارائه دهند 300 امتیاز معادل (1500 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

کاربری که در طول هفته وبلاگش زیر ذره بین هست ، می تواند در همان تاپیک پاسخگوی کاربران پیشنهاد دهنده باشد.

شنبه 20 تیر 1394  10:56 AM
تشکرات از این پست
ria1365 Lovermohamad aligoharsamimi namebaran hossein201273 zinab84 alirezaHmzezadh shirdel2 rasekhoon_weblog
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

پاسخ به:وبلاگ "رهروان ولایت عاشقان محمد" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

باسلام

حالا من نظرات و انتقاداتم رودرباره  وبلاگ دوست عزیزم آقای LoverMohamad می گم

1-مطالب زیادی در صفحه اصلی وبلاگ وجود داره و باعث میشه وبلاگ کمی سنگین بشه و گهگاهی که سرعت اینترنت میاد پایین وبلاگ درست و حسابی لود نشه.به نظر من 10 تا مطلب تو صفحه اول خیلی عالی باشه

2-بیشتر مطالب وبلاگ ادامه مطلب ندارند یعنی حتی هم طولانی باشه بازهم در همون در صفحه اول دیده میشه که به علاوه مطلب زیاد در صفحه اول ، که باعث میشه صفحه اول ولاگ مثل یه طومار دراز بشه

3-بعضا بعضی از مجموعه تصاویر قرار گرفته در وبلاگ که به صورت ردیفی و عکس های کوچیک قرار دارند باعث شده تا در اون قسمت مطلب وبلاگ به هم ریختگی باشه

4-قالب وبلاگ به نظر من اصلا به موضوعات وبلاگ نمی خوره و یه جورایی ظاهر خوب و مطالب خوب وبلاگ رو تحت الشعاع قرا داده.

در کل وبلاگ خیلی توپ و عالیه داری مطالب گوناگون و متفاوت ،  یک وبلاگ ایده آل برای کسایی که می خواهد متفاوت و بروز باشند.

یک شنبه 21 تیر 1394  10:28 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad sayyed13737373 hossein201273 zinab84 ria1365 shirdel2 rasekhoon_weblog
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

ممنون علی جان لطف داری شما..... البته من یکم دست وبالم بسته است بخاطر اینکه با موبایل فقط کار میکنم برای هرپستی که میزارم نسبت به بقیه دوستان که با کامپیوتر این کار رو انجام میدن دومرحله کاربیشتری انجام میدم ....وخیلی از وقتم بیخودی هدر میره حجم مطالبم هم که زیاده مجبورم از بقیه کارام بزنم تا کار وب وبرسم ... درباره انتقادت اولت کاملا درسته واصولش هم چیزی هست که گفتی ولی به پیشنهاد چند تا ازدوستان تنبلم که حوصله ورق زدن صفحات رو ندارند این کارو کردم وبخاطر اینکه صفحه سنگین نشه از قالب سبکتر ی استفاده کردم وابزارهای غیرکاربردی رو هم حذف کردم الانم فکر نکنم بازکردن وب مشکلی داشته باشه چون با نت ضعیف گوشی هم باز میشه بعد از چند ثانیه با اینحال بخاطر گل روی تو 20تاشو کم کردم درباره انتقاد دومت هم باز کاملا درسته اگر به پستهای ماه اولم مراجعه کنی همه حتی پستهای کوتاه ادامه مطلب دارند ولی الان بیشتر پستها مخصوصا پستهای مذهبی وپستهای کوتاه ترو یکسره میزارم که دوستان نیاز نباشه صفحه جدید باز کنن وراحت تر بخونن ویا احیانا با دیدن تیترش ازش راحت عبور نکنن وحتی شده یه مرور سرسری بکنن شاید یه مطلبی تو زندگی به دردشون بخوره ...چون خودمم اینجوریم و تیتر مطلب نظرمو جلب نکنه زود ازش عبور میکنم ..البته به نظرم فرقی نداره با اینکه شبیه طوماربشه یا ادامه مطلب داشته باشه در کل بجز از نظر ظاهری که اونم دوستان به بزرگی خودشون ببخشن....درباره عکسها هم کاملا درسته ولی این مورد بخاطر اینکه با موبایلم اگر بخام ادامه مطلب بزارم مجبورم 3مرحله به کار اضافه کنم که مثلا برای یه پست 10دقیقه وقتم گرفته میشه حدودا 20تا 30 دقیقه زمانمو از بین میبره که برای من خیلی زیاد وخسته کننده است البته حدالامکان پستهایی که زیاد عکس ندارند ودرست میکنم ولی اونایی که عکس زیاد هستند واقعا ظلمه من نیم ساعت برای یه پست وقت بزارم یا باید بیخیال بشم که بخاطر جذابیتشون نمیتونم یا همینجوری بزارم... البته جفت شدن دوتا پست باهم تو راسخون بخاطر سیستم وبلاگدهی وبه روز نبودنش هست چون در سیستم وبلاگدهی دیگه امتحان کردم مشکلی نداره ...ازت بخاطر انتقادات خوبت ممنونم سعی میکنم تا جایی که بتونم درستش کنم به روی چشم درباره قالب هم اگر قالبی میشناسی با این پس زمینه رنگ که چشم در مدت طولانی اذیت نمیشه حتما بهم معرفی کن عوضش میکنم ...
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
یک شنبه 21 تیر 1394  11:07 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 zinab84 ria1365 shirdel2 rasekhoon_weblog
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام انشاء الله که خوب و سلامت باشید

آقا من پشت کار  و حوصله و صبر شمارو تحصین می کنم ای کاش من هم داشتم  شما در فروردین 1394 عضو راسخون شدید و کاربر طلایی 1 بنده از دی ماه 91 تا الآن همین که هستم نقره ای و فک کنم اندر سال 97 بشم طلایی 1

بعد دلایل خوبی رو هم برای وبلاگت آوردی که بنده در جا از انتقاد کردنم پشیمون شدم انشاء الله دستت به کامپیوتر باز میشه و هیچ کدوم از مشکلات رو نخواهی داشت به امید موفقیت

یک شنبه 21 تیر 1394  12:11 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 zinab84 ria1365 shirdel2 Lovermohamad rasekhoon_weblog
kordabadi
kordabadi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3073

با سلام و عرض ادب 

وبلاگ بسیار زیبا و پر محتوایی هست فقط چند پیشنهاد دارم :

1- قالب وبلاگ متناسب با عنوان وبلاگ باشد بهتر است. 

2- مطالب طولانی را در ادامه مطلب قرار دهید. 

با آرزوی موفقیت برای شما 

خوشا دردی که درمانش تو باشی

خوشا راهی که پایانش تو باشی             

خوشا چشمی که رخسار تو بیند

خوشا ملکی که سلطانش تو باشی  

یک شنبه 21 تیر 1394  2:44 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 aligoharsamimi hossein201273 zinab84 Lovermohamad rasekhoon_weblog
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

پیشنهادات:

1- تیکه کد ابتدای قالب (-->) رو بردارید.

2- با توجه به اینکه عنوان وبلاگ مذهبی میباشد توقع میرود مطالب مذهبی گذاشته شود. در صورتی که مطالبتان با موضوعات متفاوت است بهتر است عنوان وبلاگتان را تغییر دهید.

3- قسمت آرشیو موضوعی باید سرشاخه های اصلی موضوعات وبلاگ را قرار دهید. اضافه کردن زیر شاخه های فرعی باعث شلوغ شدن این قسمت شده است.

4- استفاده بیش از حد از کد های زیبا سازی باعث کندی لود شدن وبلاگ گردیده است.

5- تعداد پستهای صفحه نخست از 10 پست تجاوز ننماید.

6- قسمت آخرین مطالب تنها می تواند شامل 10 پست آخر باشد. به نظرم خیلی طولانی است.

7- مطالب طولانی ماننده این پست:

http://lovermohamad.rasekhoonblog.com/show/462996/

بهتر است تنها مطلب اصلی در قسمت اصلی و مابقی در ادامه مطلب قرار گیرد.

موفق باشید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 21 تیر 1394  6:52 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 aligoharsamimi zinab84 sayyed13737373 ria1365 kordabadi shirdel2 Lovermohamad rasekhoon_weblog
zinab84
zinab84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 658

با سلام وبلاگ خان داداشم عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییهsmiley

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم
اَللّهُمَ عَجّـــِلْ لِــــوَلیــِکَ الْـــفــَـرَج بـِحقِّ زیـنب کبـری(س) 

یک شنبه 21 تیر 1394  7:46 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 aligoharsamimi ria1365 kordabadi shirdel2 rasekhoon_weblog
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام و عرض ادب

تبریک من بخاطر وبلاگ رهروان ولایت به عزیز دلم اقا محمد جان مشتی

انتقادات پیشنهادات:

1. محمد جان یکم هدر وبلاگتو کم کن چون فاصلش زیاده
  2. علامت --> در بالای وبلاگتو میتونی با ویرایش قالب و افزودن یک ردیف خالی در ابتدای کدهای  وبلاگ درست کنی
  3. فونتات بزرگن البته میدونم با گوشی هستیا
  4. در وبلاگ دوتا امارگیر داری بنظرم پایینیرو ریموو کنی بهتره
  5. نشانه وبلاگ خوب بودنت هم اینه هر هفته جزو ده وبلاگ برتره
  6. تو هر صفحه 8 مطلب قرار بگیره بهتره
  7. وبلاگ کارت تبریک هم موجود نیست
  8. لیگ برتر که جدولشو گذاشتی فعلا بکار نمیاد برداری بهتره 
  9. باکس چتت خیلی عالیه تو وبلاگها اولین بار دیدم 

در کل وبلاگت خیلی خو.به امیدوارم هروز بهتر از دیروزش باشه 

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

دوشنبه 22 تیر 1394  3:29 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi shirdel2 sayyed13737373 Lovermohamad rasekhoon_weblog
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

با تشکر از دوستان گل بابت پیشنهاداتشون جواب بیشتر شون رو در پست اولم دادم
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

سه شنبه 23 تیر 1394  7:55 AM
تشکرات از این پست
shirdel2 rasekhoon_weblog sayyed13737373
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

پیشنهادات:

1- تیکه کد ابتدای قالب (-->) رو بردارید.

2- با توجه به اینکه عنوان وبلاگ مذهبی میباشد توقع میرود مطالب مذهبی گذاشته شود. در صورتی که مطالبتان با موضوعات متفاوت است بهتر است عنوان وبلاگتان را تغییر دهید.

3- قسمت آرشیو موضوعی باید سرشاخه های اصلی موضوعات وبلاگ را قرار دهید. اضافه کردن زیر شاخه های فرعی باعث شلوغ شدن این قسمت شده است.

4- استفاده بیش از حد از کد های زیبا سازی باعث کندی لود شدن وبلاگ گردیده است.

5- تعداد پستهای صفحه نخست از 10 پست تجاوز ننماید.

6- قسمت آخرین مطالب تنها می تواند شامل 10 پست آخر باشد. به نظرم خیلی طولانی است.

7- مطالب طولانی ماننده این پست:

http://lovermohamad.rasekhoonblog.com/show/462996/

بهتر است تنها مطلب اصلی در قسمت اصلی و مابقی در ادامه مطلب قرار گیرد.

موفق باشید.

با تشکر از دوست گرامی.. در جواب سوال دومتون من در کل با این طرز فکر مخالفن مخالفم که چون یه وبلاگ مذهبی هست باید حتما مطالب مذهبی بزاره تو محیط مجازی ما سایتهای مذهبی زیادی داریم که اکثر انها بااین که هزینه زیادی هم کردند توفیقی نداشتند علتش هم کاملا مشخصه چون جذابیتها رو حذف کردند ووقتی مطالب یکنواخت باشه حتی اگر بهترین مطالب مذهبی هم باشه کم کم بازدیدکنندگانش رو بخاطر جذابیتهایی که در فضای مجازی از دست میده ..وبلاگ من هم مذهبیه ولب ولی من گلچینی از بهترین مطالب علمی وپزشکی وتکنولوژی راهم کنار مطالب مذهبی میزارم که هم به واسطه اون مطالب جذابیت وبلاگم را حفظ کنم وهم اینکه شاید به واسطه اون مطالب بازدید کننده چند مطلب مذهبی راهم بخونه البته باز در کل بیشتر پستهام مذهبی هست در هر صورت.... در مورد پیشنهاد 3 که البته سلیقه ای هست وبه نظرم موضوعات وبلاگ هرچی بیشتر باشه وبه تفکیک باشه بهتره چون کاربر به وسیله اون راحتتر مطالب مورد علاقه اش را پیدا میکنه چون مطالب همه ارشیو میشه مخصوصا وبلاگ من که به روز هست و پستهایی که در روز میزارم خیلی زیاده وبه نظر خودم کاش موضوعات را بیشتر تفکیک میکردم واگه بخام الان این کار را بکنم خیلی مشکله .... درباره اخرین مطالب هم اگر تعدادش زیاد نباشه اصلا بدرد بخور نیست که چون اگه 5 تا یا 10 تا بزاری که تو همون صفحه اول پستها هست چون گفتید کلا پاکش کردم چون وقتی به درد نمیخوره باید پاک بشه.. باتشکر فراوان ازشما حتما پیشنهاداتتون رو مدنظر قرار میدم ... یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 23 تیر 1394  8:01 AM
تشکرات از این پست
shirdel2 rasekhoon_weblog sayyed13737373 namebaran
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

سلام و عرض ادب

تبریک من بخاطر وبلاگ رهروان ولایت به عزیز دلم اقا محمد جان مشتی

انتقادات پیشنهادات:

1. محمد جان یکم هدر وبلاگتو کم کن چون فاصلش زیاده
  2. علامت --> در بالای وبلاگتو میتونی با ویرایش قالب و افزودن یک ردیف خالی در ابتدای کدهای  وبلاگ درست کنی
  3. فونتات بزرگن البته میدونم با گوشی هستیا
  4. در وبلاگ دوتا امارگیر داری بنظرم پایینیرو ریموو کنی بهتره
  5. نشانه وبلاگ خوب بودنت هم اینه هر هفته جزو ده وبلاگ برتره
  6. تو هر صفحه 8 مطلب قرار بگیره بهتره
  7. وبلاگ کارت تبریک هم موجود نیست
  8. لیگ برتر که جدولشو گذاشتی فعلا بکار نمیاد برداری بهتره 
  9. باکس چتت خیلی عالیه تو وبلاگها اولین بار دیدم 

در کل وبلاگت خیلی خو.به امیدوارم هروز بهتر از دیروزش باشه 

ممنون سید بزرگوار ... هدرو نمیدونم چطور باید کم کنم بعدا بیکاربودی بهم کاملتر بگو اینکارو بکنم اون کاری که گفتی کردم ممنون اون علامته حذف شد خیلی کلنجار رفتم باهاش پاک نمیشد ....دربار دوتا امار گیر ..امارگیر دوم بخاطر انالیز وبمه وخیلی ازش استفاده میکنم بخاطر بازدید مطالب واینکه مطالب جدیدم را چطور انتخاب کنم البته تو وبلاگم ابزار زیادی ندارم وخیلسبکه حتی با نت ضعیف گوشی هم راحت باز میشه.... درباره پیوند کارت تبریکم بخاطر مشکلات بلاگفا فعلا موحود نیست حالا قول دادند تمام پستهای قبلیمون رو برگردونن اگه این کارو نکنن خیلی نامردیه چون خیلی زحمت کشیدم دلم میسوزه چون ادرسش رو جایی دیگه ندارم فعلا پاکش نکردم ....درباره جدول لیگ برترم درسته حرفت پاکش کردم ... بابت پیشنهاداتت خیلی ممنونم سید جان بازم جایی چیزی دیدی حتما بهم بگو خوشحال میشم چه الان چه هروقت دیگه ...درسته حرف گوش کن نیستم ولی انتقاد پذیریم خیلی بالاست ووولااا..(شوخی)...
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 23 تیر 1394  8:41 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 shirdel2
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول zinab84

با سلام وبلاگ خان داداشم عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییهsmiley

ابجی شرمنده میفرماییداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 23 تیر 1394  8:43 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 shirdel2
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

با تلاش فراوان وبلاگ شما را مشاهده کردم ،زیرا چند روزی بود که باز نمی شد و شاید این بخاطر سرعت اینترنت و شاید هم اشکال سایت و البته سنگین شدن وبلاگ از نظر حجم هم میتواند باشد.بهر حال وبلاگ شما که شامل موضوعات زیادی هست میتواند اطلاعات خوبی به بازدید کننده بدهد ،اگرچه بنده با تصویر قالب وبلاگ موافق نیستم  و بنظرم برای یک وبلاگ وزین خیلی همخوانی ندارد.اما چون سلیقه شماست حتما خوب است.

تعداد پست ها در صفحه اول زیاد به نظر میرسد و علت آن این است که برای بعضی از پست ها مطالب کامل را در همان صفحه اول گذاشتید و برای بعضی پست ها مطلبی در صفحه اول نیست (مثل پست حکایت زن بدکاره ای که بهشتی شد) و برای خواندن به ادامه مطلب ارجاع شده لذا پیشنهاد بنده این است که اگر یک روش متعادل انتخاب کنید مثل اینکه چند سطری از مطالب هر پست را در زیر پست مربوطه و بقیه را در ادامه مطلب بیاورید،هم صفحه اول اینقدر طولانی نمی شود و هم هماهنگی پست ها بهم نمیخورد.

اما تلاش شما در بروز رسانی و تهیه تعداد زیاد مطالب مفید از موضوعات مختلف در این مدت کوتاه ساخت وبلاگ قابل تقدیر است.

موفق و سلامت باشید.

سه شنبه 23 تیر 1394  8:53 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 lovermohamad
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

بنام خدا

با تلاش فراوان وبلاگ شما را مشاهده کردم ،زیرا چند روزی بود که باز نمی شد و شاید این بخاطر سرعت اینترنت و شاید هم اشکال سایت و البته سنگین شدن وبلاگ از نظر حجم هم میتواند باشد.بهر حال وبلاگ شما که شامل موضوعات زیادی هست میتواند اطلاعات خوبی به بازدید کننده بدهد ،اگرچه بنده با تصویر قالب وبلاگ موافق نیستم  و بنظرم برای یک وبلاگ وزین خیلی همخوانی ندارد.اما چون سلیقه شماست حتما خوب است.

تعداد پست ها در صفحه اول زیاد به نظر میرسد و علت آن این است که برای بعضی از پست ها مطالب کامل را در همان صفحه اول گذاشتید و برای بعضی پست ها مطلبی در صفحه اول نیست (مثل پست حکایت زن بدکاره ای که بهشتی شد) و برای خواندن به ادامه مطلب ارجاع شده لذا پیشنهاد بنده این است که اگر یک روش متعادل انتخاب کنید مثل اینکه چند سطری از مطالب هر پست را در زیر پست مربوطه و بقیه را در ادامه مطلب بیاورید،هم صفحه اول اینقدر طولانی نمی شود و هم هماهنگی پست ها بهم نمیخورد.

اما تلاش شما در بروز رسانی و تهیه تعداد زیاد مطالب مفید از موضوعات مختلف در این مدت کوتاه ساخت وبلاگ قابل تقدیر است.

موفق و سلامت باشید.

ممنون شیردل جان دوست عزیز بالا توضیحاتمو دادم این چیزهایی که فرمودید کاملا درسته تا حدامکان این موضوعات رو رعایت میکنم ومشکلات رو رفع میکنم... یا حق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 24 تیر 1394  9:10 AM
تشکرات از این پست
shirdel2 sayyed13737373 aligoharsamimi
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

عکس های پست ها بیرون از قالب زده اند. اندازه ی عکس ها را کوچکتر کنید.

پیوند با وبلاگ های دیگر را بیشتر کنید.

قسمتی از مطلب را در پست و بقیه را در ادامه مطلب بگذارید.

تعداد پست ها در صفحه ی اول را بین 7-10 ا بگذارید.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 29 تیر 1394  12:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها