![](http://s3.picofile.com/file/8200463976/%D8%B2%D9%86_%DA%AF%D9%84_%D8%A7%D8%B3%D8%AA_web.jpg)
زن گلى است ظريف و آسیب پذیر
با پوششى كه بر آنان قرار مى دهى ديده آنان را از ديدن مردمان بازدار، زيرا سختى حجابْ آنان را پاك تر نگاه مى دارد
طرف سخن بد حجاب و بی حجاب نیست . خطاب به همه ی ماهاست . دقت کنیم که حضرت امیر می فرماید ... از دیدن مردان بازدار ، نه اینکه آنان را از دید مردان دور بدار . اهمیت حجاب و پوشش و اینکه ایشان نیز جز در موارد لزوم نباید مردان را ببینند .
( وَ اِنِ اسْتَطَعْتَ اَنْ لايَعْرِفْنَ غَيْرَكَ فَافْعَلْ : و اگر بتوانی چنان کن که غیر تو را نشناسند) حجاب محدود به پوشش نیست . بلکه به نگاه ها ، ظواهر ، راه رفتن ، فکر و نیات و خلاصه به همه چیزه . اهمیت این موضوع تا جایی که خداوند در کلام شریفش به مؤمنین سفارش می کنه :
(سوره ۲۴: النور - جزء ۱۸-آیه 31) خداوند در قرآن می فرماید :
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند ... بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى (اشار به محارم می کند) آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونهاى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته میدارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد
رعایت این نکات افراد و بالطبع جامعه را سالم و عاری از پلیدی می کند . قرآن در آیه دیگری سفارش می کند که این پاک شدن ماها در خور هم دیگه میکنه . زن و مرد پاکی که با هم در مسیر پاکی ها قدم بر دارند روزیشان نیکو میشه و مشمول آمرزش میشن .
سوره ۲۴: النور - جزء ۱۸-آیه 26 )
الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ
﴿۲۶﴾ زنان پليد براى مردان پليدند و مردان پليد براى زنان پليد و زنان پاك براى مردان پاكند و مردان پاك براى زنان پاك ، .... براى آنان آمرزش و روزى نيكو خواهد بود
* - حالا من در حدی نیستم که بخوام برادر یا خواهرای ایمانی خودم رو ناراحت کنم . اصلا ناراحتی برا چی ... شما ها اگه منو دوست نداشته باشین که نصیحتم نمی کنین و میذارین تو جهالت خودم بمونم
پس وقتی بهم تذکر میدین باید از خدا ممنون باشم که دیگران هنوز دوستم دارن و نمیخوان به بیراهه برم
چرا من (پسر یا دختر) باید باحجاب و پوشش خودم اسباب گناه دیگری رو فراهم کنم . چرا باید هیزم آتیش بقیه بشم .
خواهرا و برادرا نصیحت نیست حرف دله
زیبایی به زیر ابروی پسرا و موهای بیرون ریخته دخترا و عشوه و تنازی نیست
بعد چند سال همه ی اینها میره ، و اون چیزی که میمونه ... صفای حقیقی-ـه وجود انسانه .
سرتون رو درد نیارم . این دنیا سرای قرار نیست ، سرای گذره .
ان شاء اله ماها قراره بریم جایی که اهل بیت تشریف دارن . حضرت زهرا هست . رسول خداست ، حضرت امیر هست ... وجود نازنین اربابمون حجت بن الحسن هست
خدایی با این اوضاع چقدر ارزش داره خودم و بقیه رو به گناه وادارم ؟!
قبول هم ندارم دل پاک رو ... دل پاک صدفه که گوهرشو مخفی کرده نه پسته ای که باز که بشه زودتر فاسد میشه .
قبول کنیم اولویت با حجاب زن هست . حیای زن هست . بعد عفت مرد .
ماهای به ظاهر مذهبی هم که تو این سایتیم فکر نکنیم اوضاعمون بهتر از بقیه هست . نه ... . به اسم دین و در قالب خواهر و آبجی و داداش گفتن خیلی هامون دچار نفس شدیم .
شهوت برای یه بی حجاب ( نه بد حجاب ) نمایش بدنشه برای مذهبی ها نفسمون که تازه توجیه هم میکنه کارهامونو ... میگیم ماها چت مذهبی می کنیم
بعد میایم میگیم :سلام آبجی خوبی چطوری کم پیدایی نیستی نبودی بود و نبودت فرقی نمیکنه و ...
: سلام داداشی تو چطوری خواب بودم ، نمی دونم لباسامو میشستم یا غذادرست می کردم
بعد میشه به به آشپز هم هستی یه پا خانمی و ....
بعد هم آخرش تو یه پست برا تشکرات میایم می نویسیم من اینجا دوستای خوبی پیدا کردم مثلا برادر hasan، ali، naqi و یا خواهر fati ، Zahra ،Maryam ،Nazi اسامی غیر واقعی ند)
اینها نامحرم نیستن به من ؟
اسلام کجا گفته در غیر موارد لزوم با نامحرم هم کلام بشیم ؟ یا فکر کردیم راسخون و جاهای اینجوری شیطون نیست !
اسلام کراهت شدید داده برای صحبت های غیر ضروری با نامحرم مگه در قرآن نداریم که فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ ... این حرف های ما با ناز و عشوه نیست
بقول ی بنده ی خدایی ببین اگر زن داشتی یا شوهر داشتی جلو اونها هم به یه نفر دیگه می گفتی سلام ابجی/داداش خوبی یا نه می گفتی سلام خانوم فلان/آقای فلان ؟
اگر جوابمون خیر هست ، خب بهتره در مقابل امام زمانمون هم رعایت کنیم .
ممنون اگه تحمل کردین .
التماس دعا