0

*حرفی با خواهر بد حجابم*همراه با امتیاز

ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

پاسخ به:*حرفی با خواهر بد حجابم*همراه با امتیاز

خواهرخوبم گل وجودت را آنچنان شكوفا نكن كه هر دست هرزي  قصد كندن يا پرپر كردنش را كند

خواهرم غنچه پاك  وجودت  را براي هر چشمان ناپاكي به نمايش مگذار

مرواريد  صدف وقتي مورد دستبرد قرار ميگيرد كه  باكنار گذاشتن  پوشش اش خود را  نمايان كند

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

پنج شنبه 25 تیر 1394  11:13 AM
تشکرات از این پست
emamedavazdah borkhar nargese_montazer amirali123
sina_1
sina_1
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 260

امتیاز ها چطور اعلام میشه ؟

سپتیک تانک

چربی گیر پلی اتیلن

برج خنک کننده فایبرگلاس سپتیک تانک برج خنک کننده برج خنک کننده یا همان کولینگ تاور یکی از قدیمی ترین روش های خنک سازی سیالات میباشد . که در آن از وزش باد و فشار آب برای خنک سازی استفاده میگردد .برج های خنک کننده فایبرگلاس در نوع خود بی نظیر میباشند
آدرس تهران شهرک صنعتی
برج خنک کننده فایبرگلاس برج خنک کننده فایبرگلاس ساخت صنایع شها از بهترین نمونه های برج خنک کننده در ایران میباشد و برج خنک کننده مدارباز صنایع شها به دو صورت برج خنک کننده مکعبی و برج خنک کننده صنعتی ساخته می شود . برج های خک کننده توسط سیستم آب پاشی خنک سازی میگردند . سپتیک تانک پلی اتیلن سپتیک تانک پلی اتیلن سپتیک تانک پکیج تصفیه فاضلاب شستشو ماشین و تصفیه فاضلاب ماشینچربی گیر تصفیه فاضلاب کارواش سپتیک بتنی پیش ساخته چربی گیر های پیش ساخته در بیست مدل در ظرفیت های گوناگون عرضه میشوند.چربی گیر

چربی گیر آشپزخانه

ساخت این چربی گیر های به صورتی است که به راحتی در آشپزخانه و در مسیر فاضلاب قرار داده می شود. چربی گیر های ساخت ایران چربی گیر بسیار با دوام و زیبا هستند. میزان نشت باکتری در این چربی گیر ها صفر میباشد . در مسیر فاضلاب نصب میگردد و کاملا بی بو میباشد . چربی گیر یا همان تله چربی یا حوضچه چربی گیری هست . چربی گیر فایبرگلاس نحوه ساخت و اجرای چربی گیر های فایبرگلاس - نوع فایبرگلاس استفاده شده از فایبر گلاس کره ای میباشد . چربی گیر فایبرگلاس جدید ترین لینک های افزوده شده برای حال گیری از چربی گیر و بعضی مفسدین که روش های من رو کپی مکنن شما دزد هستید و من الله توفیق چربی گیر چربی گیر ها انواع مختلفی دارند که در صنعت کاربرد های زیادی دارند از چربی گیر های آشپزخانه صنعتی گرفته تا چربی گیر های لوله های فاضلاب های صنایع غذایی و دامی چربی گیر مثلا ما چربی گیر های خاصی را تولید میکنیم

فارغ التحصیل طراحی صنعتی از دانشگاه ارومیه - ارشد تبریز

بنده طراح چربی گیر , فیلتر شنی و سپتیک تانک پلی اتیلن میباشم

تصفیه فاضلاب چربی گیر پلی اتیلن خرید فروش سپتیک در مشهد مخزن سپتیک تانک

چربی گیر پلی اتیلن

برج خنک کننده فایبرگلاس سپتیک تانک برج خنک کننده برج خنک کننده یا همان کولینگ تاور یکی از قدیمی ترین روش های خنک سازی سیالات میباشد . که در آن از وزش باد و فشار آب برای خنک سازی استفاده میگردد .برج های خنک کننده فایبرگلاس در نوع خود بی نظیر میباشند
آدرس تهران شهرک صنعتی
برج خنک کننده فایبرگلاس برج خنک کننده فایبرگلاس ساخت صنایع شها از بهترین نمونه های برج خنک کننده در ایران میباشد و برج خنک کننده مدارباز صنایع شها به دو صورت برج خنک کننده مکعبی و برج خنک کننده صنعتی ساخته می شود . برج های خک کننده توسط سیستم آب پاشی خنک سازی میگردند . سپتیک تانک پلی اتیلن سپتیک تانک پلی اتttp://shaیلن سپتیک تانک پکیج تصفیه فاضلاب شستشو ماشین و تصفیه فاضلاب ماشینچربی گیر پکیج تصفیه فاضلاب کارواش تصفیه فاضلاب کارواش سپتیک بتنی پیش ساخته چربی گیر های پیش ساخته در بیست مدل در ظرفیت های گوناگون عرضه میشوند.چربی گیر

چربی گیر آشپزخانه

ساخت این چربی گیر های به صورتی است که به راحتی در آشپزخانه و در مسیر فاضلاب قرار داده می شود. چربی گیر های ساخت ایران چربی گیر بسیار با دوام و زیبا هستند. میزان نشت باکتری در این چربی گیر ها صفر میباشد . در مسیر فاضلاب نصب میگردد و کاملا بی بو میباشد . چربی گیر یا همان تله چربی یا حوضچه چربی گیری هست . چربی گیر فایبرگلاس نحوه ساخت و اجرای چربی گیر های فایبرگلاس - نوع فایبرگلاس استفاده شده از فایبر گلاس کره ای میباشد . چربی گیر فایبرگلاس جدید ترین لینک های افزوده شده برای حال گیری از چربی گیر و بعضی مفسدین که روش های من رو کپی مکنن شما دزد هستید و من الله توفیق چربی گیر چربی گیر ها انواع مختلفی دارند که در صنعت کاربرد های زیادی دارند از چربی گیر های آشپزخانه صنعتی گرفته تا چربی گیر های لوله های فاضلاب های صنایع غذایی و دامی چربی گیر مثلا ما چربی گیر های خاصی را تولید میکنیم

پنج شنبه 25 تیر 1394  2:56 PM
تشکرات از این پست
borkhar nargese_montazer
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

زن گلى است ظريف و آسیب پذیر
با پوششى كه بر آنان قرار مى دهى ديده آنان را از ديدن مردمان بازدار، زيرا سختى حجابْ آنان را پاك تر نگاه مى دارد

طرف سخن بد حجاب و بی حجاب نیست . خطاب به همه ی ماهاست . دقت کنیم که حضرت امیر می فرماید ... از دیدن مردان بازدار ، نه اینکه آنان را از دید مردان دور بدار . اهمیت حجاب و پوشش و اینکه ایشان نیز جز در موارد لزوم نباید مردان را ببینند .

( وَ اِنِ اسْتَطَعْتَ اَنْ لايَعْرِفْنَ غَيْرَكَ فَافْعَلْ : و اگر بتوانی چنان کن که غیر تو را نشناسند) حجاب محدود به پوشش نیست . بلکه به نگاه ها ، ظواهر ، راه رفتن ، فکر و نیات و خلاصه به همه چیزه . اهمیت این موضوع تا جایی که خداوند در کلام شریفش به مؤمنین سفارش می کنه :

(سوره ۲۴: النور - جزء ۱۸-آیه 31) خداوند در قرآن می فرماید :

و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند ... بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى (اشار به محارم می کند) آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونه‏اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته میدارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد

رعایت این نکات افراد و بالطبع جامعه را سالم و عاری از پلیدی می کند . قرآن در آیه دیگری سفارش می کند که این پاک شدن ماها در خور هم دیگه میکنه . زن و مرد پاکی که با هم در مسیر پاکی ها قدم بر دارند روزیشان نیکو میشه و مشمول آمرزش میشن .

سوره ۲۴: النور - جزء ۱۸-آیه 26 )

الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ

﴿۲۶﴾ زنان پليد براى مردان پليدند و مردان پليد براى زنان پليد و زنان پاك براى مردان پاكند و مردان پاك براى زنان پاك ، .... براى آنان آمرزش و روزى نيكو خواهد بود

* - حالا من در حدی نیستم که بخوام برادر یا خواهرای ایمانی خودم رو ناراحت کنم . اصلا ناراحتی برا چی ... شما ها اگه منو دوست نداشته باشین که نصیحتم نمی کنین و میذارین تو جهالت خودم بمونم

پس وقتی بهم تذکر میدین باید از خدا ممنون باشم که دیگران هنوز دوستم دارن و نمیخوان به بیراهه برم

چرا من (پسر یا دختر) باید باحجاب و پوشش خودم اسباب گناه دیگری رو فراهم کنم . چرا باید هیزم آتیش بقیه بشم .

خواهرا و برادرا نصیحت نیست حرف دله

زیبایی به زیر ابروی پسرا و موهای بیرون ریخته دخترا و عشوه و تنازی نیست

بعد چند سال همه ی اینها میره ، و اون چیزی که میمونه ... صفای حقیقی-ـه وجود انسانه .

سرتون رو درد نیارم . این دنیا سرای قرار نیست ، سرای گذره .

ان شاء اله ماها قراره بریم جایی که اهل بیت تشریف دارن . حضرت زهرا هست . رسول خداست ، حضرت امیر هست ... وجود نازنین اربابمون حجت بن الحسن هست

خدایی با این اوضاع چقدر ارزش داره خودم و بقیه رو به گناه وادارم ؟!

قبول هم ندارم دل پاک رو ... دل پاک صدفه که گوهرشو مخفی کرده نه پسته ای که باز که بشه زودتر فاسد میشه .

قبول کنیم اولویت با حجاب زن هست . حیای زن هست . بعد عفت مرد .

ماهای به ظاهر مذهبی هم که تو این سایتیم فکر نکنیم اوضاعمون بهتر از بقیه هست . نه ... . به اسم دین و در قالب خواهر و آبجی و داداش گفتن خیلی هامون دچار نفس شدیم .

شهوت برای یه بی حجاب ( نه بد حجاب ) نمایش بدنشه برای مذهبی ها نفسمون که تازه توجیه هم میکنه کارهامونو ... میگیم ماها چت مذهبی می کنیم

بعد میایم میگیم :سلام آبجی خوبی چطوری کم پیدایی نیستی نبودی بود و نبودت فرقی نمیکنه و ...

: سلام داداشی تو چطوری خواب بودم ، نمی دونم لباسامو میشستم یا غذادرست می کردم

بعد میشه به به آشپز هم هستی یه پا خانمی و ....

بعد هم آخرش تو یه پست برا تشکرات میایم می نویسیم من اینجا دوستای خوبی پیدا کردم مثلا برادر hasan، ali، naqi و یا خواهر fati ، Zahra ،Maryam  ،Nazi  اسامی غیر واقعی ند)

اینها نامحرم نیستن به من ؟

اسلام کجا گفته در غیر موارد لزوم با نامحرم هم کلام بشیم ؟ یا فکر کردیم راسخون و جاهای اینجوری شیطون نیست !

اسلام کراهت شدید داده برای صحبت های غیر ضروری با نامحرم مگه در قرآن نداریم که فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ ... این حرف های ما با ناز و عشوه نیست

بقول ی بنده ی خدایی ببین اگر زن داشتی یا شوهر داشتی جلو اونها هم به یه نفر دیگه می گفتی سلام ابجی/داداش خوبی یا نه می گفتی سلام خانوم فلان/آقای فلان ؟

اگر جوابمون خیر هست ، خب بهتره در مقابل امام زمانمون هم رعایت کنیم .

ممنون اگه تحمل کردین .

التماس دعا

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
پنج شنبه 25 تیر 1394  7:25 PM
تشکرات از این پست
borkhar nargese_montazer amirali123
mahdiyeh2000
mahdiyeh2000
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 195
سه شنبه 30 تیر 1394  10:39 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer borkhar monaaa
mahdiyeh2000
mahdiyeh2000
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 195

چه لذتى دارد وقتى سياهى چادرم، دل مردهايى كه چشمشان به دنبال خوش ‏رنگ‏ ترين زن‏هاست را مى‏زند.

چه لذتى دارد وقتى مردهايى كه به خيابان مى‏آيند تا لذت ببرند، ذره‏ اى به تو محل نمى‏گذارند.

چه لذتى دارد وقتى در خيابان و دانشگاه و... راه مى‏رويد و صد قافله دل كثيف!! همره شما نيست.

چه لذتى دارد وقتى جولانگاه نظرهاى ناپاك و افكار پليد مردان شهرتان نيستيد

چه لذتى دارد وقتى كرم قلاب ماهى‏گيرى شيطان براى به دام انداختن مردان شهر نيستيد.

چه لذتى دارد وقتى مى‏بينى كه مى‏توانى اطاعت خدايت را بكنى؛ نه هوايت را

چه لذتى دارد وقتى در خيابان راه مى‏رويد؛ در حالى كه يك عروسك متحرك نيستيد؛ يك انسان رهگذريد.

چه لذتى دارد اين حجاب!

خدايا! لذتم مدام باد.

سه شنبه 30 تیر 1394  10:46 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer rezakhh borkhar monaaa
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

**امتیازات اهدایی (تاپیک حرفی با خواهر بد حجابم)**

سلام و عرض ادب

تشکر میکنم از تمامی دوستانی که در تاپیک (حرفی با خواهر بد حجابم)شرکت کردن.

مطالب ارسالی همه ی بزرگواران زیبا و جالب بود.تشکر.

از بین دوستان بزرگواری که شرکت کردن 5 نفر انتخاب و 100 امتیاز به این بزرگواران اهدا خواهد شد.

کاربر بزرگوار امتیاز اهدایی
ria1365 100 امتیاز
shirdel2 100امتیاز
emame davazdah 100امتیاز
nargesi 100امتیاز
mahdiyeh2000 100امتیاز

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 18 مرداد 1394  6:15 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

تقدیم به امام رئوفم! حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام که برای نعمت چادرم او واسطه ی فیض شد برای دخترکی که بسیار امید به مهربانی اش بسته بود و بسته است.

به یاد چشمان نگران امام زمانمان

و به امید لبخند رضایت حضرت زهرا

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

جمعه 12 آذر 1395  11:58 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

امیرالمومنین امام علی علیه السلام می فرمایند:

در آخرالزمان و هنگام بر پایی قیامت که بدترین زمان هاست زنانی یافت می شوند

برهنه در حالی که زینت های خود را برای دیگران آشکار می نمایند؛آنها از دین بیرون رفته و در فتنه ها داخل شده و به سوی شهوت ها و لذت ها حرکت نموده و حرام های خدا را حلال می نمایند،این گونه زنان تا ابد در

جهنم  پاسخ به:*حرفی با خواهر بد حجابم*همراه با امتیاز باقی خواهند ماند.

جمعه 12 آذر 1395  12:11 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

بهش گفتم: امام زمان(عج) رو دوست داری؟ 

گفت: آره ! خیلی دوسش دارم

گفتم: امام زمان حجاب رو دوست داره یا نه؟

گفت: آره! 

گفتم : پس چرا کاری که آقا دوست داره انجام نمیدی؟

گفت: خب....دوست داشتن امام زمان(عج) به ظاهر نیست ، به دله

گفتم: از این حرف که میگن به ظاهر نیست ، به دله بدم میاد

گفت: چرا؟

براش یه مثال زدم:

گفتم: فرض کن یه نفر بهت خبر بده که شوهرت با یه دختر خانوم  دوست شده و الان توی یه رستوران داره باهاش شام می خوره
تو هم سراسیمه میری و می بینی بله!!!! آقا نشسته و داره به دختره دل میده و قلوه می گیره.عصبانی میشی و بهش میگی: ای نامرد! بهم خیانت کردی؟ بعد شوهرت بلند میشه و بهت میگه : عزیزم! من فقط تو رو دوست دارم. بعد تو بهش میگی: اگه منو دوست داری این دختره کیه؟ چرا باهاش دوست شدی؟ چرا آوردیش رستوران؟ اونم بر می گرده میگه: عزیزم ظاهر رو نبین! مهم دلمه! دوست داشتن به دله.........

دیدم حالتش عوض شده

بهش گفتم: تو این لحظه به شوهرت نمیگی: مرده شور دلت رو ببرن؟ تو نشستی با یه دختره عشقبازی می کنی بعد میگی من تو دلم تو رو دوست دارم؟ حرف شوهرت رو باور می کنی؟

گفت: معلومه که نه! دارم می بینم که خیانت می کنه ، چطور باور کنم؟ معلومه که دروغ میگه

گفتم: پس حجابت....

اشک تو چشماش جمع شده بود

با صدای لرزونش گفت: من جونم رو فدای امام زمانم می کنم ، حجاب که قابلش رو نداره!

از فردا دیدم با چادر اومده

بهش واسه امتحان گفتم چی شدبامانتومناسب هم میشه حجاب رو رعایت کرد!!!

خندید و گفت: می دونم ! ولی امام زمانم چادر رو بیشتر دوست داره

گفت: احساس می کنم آقا داره بهم لبخند می زنه..

جمعه 12 آذر 1395  12:16 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

√ چادری ها زهــــــــرایی نیستند!

اگر پهلویشان درد دین نداشته باشد...

اگر سیاهی چادرشان حرمت خون شهیدان را به عالمیان ننمایاند...

√ چادری ها زهـــــــــرایی نیستند!

اگر منتظـــــــــر یوسف گمگشته ای نباشند...

اگر همت و باکری و کاظمی و مفقودالاثری را برای راه حسین بن علی(ع) نداشته باشند....

اگر فکرشان،هدفشان،راهشان،نگاهشان،عشقشان و حجابشان فاطمی نباشد...

جمعه 12 آذر 1395  12:16 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

اگه به این روز اعتقاد نداری!

خیــــالی نیــــــست :

.

.

.

همینطوری بگرد !!

بگرد!!

فقط یادت باشد شهدا با خون خود نوشتند:

(( خـواهـرم حـجـابـت!!! ))

جمعه 12 آذر 1395  12:17 PM
تشکرات از این پست
fm1515
fm1515
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 50

حجاب واقعا مثل مروارید در صدف است  ،حجاب باعث راحتی خودمون میشه و از نگاه های چشمان هرزه در امانیم

یا علی مدد

سه شنبه 29 اسفند 1396  11:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها