0

حضرت مهدی(عج) در کلام اهل بیت عليهم السلام "

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با تبريك ميلاد باسعادت تنها منجي عالم بشريت

حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف

حضرت مهدی(عج) در کلام اهل بیت عليهم السلام

خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه: در روایات مختلف از پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت، وجود و ظهور امام زمان(عج) مورد تأکید قرار گرفته و از ظهور حضرت حجت به عنوان منشاء خیر یاد شده است :

* رسول اکرم(ص): مهدی از فرزندان من است. اسم او‏ اسم من و کنیه اش کنیه من (ابوالقاسم) است. از نظر اخلاق شبیه ترین مردم به من است. برای او غیبت و سیرتی است که در آن، بسیاری گمراه می شوند. آنگاه مثل شهاب ثاقب می آید و زمین را پر از عدل و داد خواهد کرد چنانکه پر از ظلم و ستم شده باشد.

پیامبر اکرم(ص) همچنین فرمودند : خدای تبارک و تعالی از روزها جمعه را برگزید و از شب ها، شب قدر را، از ماهها،‌ ماه رمضان را و مرا میان پیامبران و علی را از من، حسن و حسین را از علی برگزید و از حسن و حسین 9 تن را برگزید که نهمین آنها قائم آنهاست که ظاهر و باطن آنهاست.

* مردی خدمت امیر مؤمنان ع شرفیاب شد و عرض کرد: از مهدی برای من سخن بگو، حضرت فرمود: ... آستانه اش از همه گشادتر، دانشش از همه افزونتر و برای خویشاوندانش از همه نیکوتر است. بارالها! بیعت او را پایان بخش همه اندوها قرار بده. پراکندگی امت را به دست او به یگانگی مبدل فرما. اگر خداوند چنین روزی را نصیب تو ساخت. چون کوه استوار باش. اگر چنین روزی را درک کردی، به سوی احدی از او روی متاب. اگر به کویش راه یافتی، از او در مگذر.

امام حسن مجتبی(ع) : همه خیرها در آن زمان است، زیرا قائم ما قیام می کند و همه این حوادث را از بین می برد.

امام حسین(ع) : دوازده مهدی از ما است که نخستین آنان علی بن ابیطالب و آخرین آنها نهمین فرزند من است که امام قائم به حق است. خداوند زمین مرده را به وسیله او زنده می کند و دین حق را بر تمام ادیان پیروز می گرداند. برای او غیبتی است که گروه هایی در آن، از دین برمی گردند و گروه‌هایی دیگر بر آئین خود استوار می مانند و در این راه آزارها می بینند، به آنها گفته می شود این وعده کی واقع خواهد شد اگر راست می گویید. آنانکه بر این آزارها و تکذیب ها صبر کنند مانند کسی هستند که شمشیر به دست گرفته در پیشاپیش رسول اکرم(ص) جهاد کند.

امام سجاد (ع) : در قائم ما چند سنت از سنتهای انبیاء چون آدم، نوح، ابراهیم، عیسی، یوسف، ایوب و محمد(ص) است. از آدم و نوح طول عمر است. از ابراهیم ولادت پنهانی است. از موسی ترس و غیبت است. از عیسی اختلاف آرا و نظرات مردم پس از اوست. از ایوب گشایش و فرج بعد از امتحان است و از محمد(ص) خروج با شمشیر است.‌

* امام باقر(ع) : هنگامی که اوضاع دگرگون شود و مردم بگویند قائم مرده یا هلاک شده است، یا اینکه بگویند به کدام بیابان رفته؟! و آنها که خواستار نابودی او هستند بگویند کسی ‌که استخوان‌هایش پوسیده چگونه ظهور می کند، شما به ظهور او امیدوار باشید و چون بشنوید که ظهور نموده به سوی او بشتابید هرچند با خزیدن از روی برف باشد.

امام صادق(ع) : او فرزند پسرم موسی است. او پسر خاتون کنیزان است. غیبتی کند که اهل باطل در آن به شک افتند. سپس خداوند او را ظاهر می نماید و شرق و غرب زمین را به دست وی فتح می کند. عیسی بن مریم آمده و پشت سر او نماز می گزارد و زمین به نور صاحبش روشن و منور می شود.

* امام کاظم (ع) : فرزند من است. او را غیبتی طولانی است، چون بر جان خود خائف است و در آن عصر(غیبت) گروه هایی از دین برمی گردند و جمعی پایدار می مانند. خوشا به حال شیعیان ما که در غیبت قائم به ولایت ما چنگ زنند و به دوستی ما و بیزاری از دشمنان مان ثابت بمانند. آنان از مایند و ما نیز از آنهائیم. ایشان به امامت ما راضی هستند و ما به پیروی آنها. خوشا به حال آنها، به خدا سوگند آنان در روز قیامت در درجه ما با ما هستند.

امام رضا(ع) : قائم ما کسی است که وقتی قیام کند، در سن پیران و سیمای جوانان است... او چهارمین فرزند من است. خداوند او را در حجاب و پرده خود غائب و سپس ظاهر کند و زمین را به دست او از عدل و داد پر کند چنانکه سرشار از ظلم و ستم شده است.

امام جواد(ع) : قائم ما همان مهدی(عج) است. او کسی است که در زمان غیبتش، واجب است انتظار کشیده شود و هنگامیکه ظهور کرد، اطاعتش کنند. او سومین فرزند از فرزندان من است. قسم به آن خدایی که محمد(ص) را به نبوت مبعوث گردانید و ما را به امامت انتخاب نمود، اگر از عمر دنیا فقط یک روز باقی مانده باشد، خداوند آن روز را چنان طولانی گرداند تا اینکه قائم ما در آن روز خارج شده و ظهور نماید. پس با ظهورش جهان را از عدل و داد پر کند، چنانکه از ظلم و ستم پر شده است.

امام حسن عسکری(ع) : شما مردم را چنین می بینم که بعد از من درباره جانشینم اختلاف پیدا می کنید. آگاه باشید! کسی که معتقد به امامت امامان بعد از پیغمبر باشد ولی فرزند مرا انکار کند، مانند کسی است که تمام پیغمبران را باور دارد، ولی نبوت پیامبر اکرم را منکر شود. در حالیکه هر که منکر رسول خدا باشد، در واقع همه پیامبران را انکار کرده است. زیرا اطاعت آخرین فرد از ما مانند اطاعت اولین آنهاست و هر کسی که منکر امامت ما باشد، آخرین نفر ما را نیز انکار کرده است.

پنج شنبه 2 دی 1389  9:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها