قارچ خرد شده: يک ليوان * آرد سفيد:3 قاشق غذاخوري * پياز ريز شده: يک عددکره:25 گرم * نمک و فلفل:به مقدار لازم * آب مرغ : يک تا 2 پيمانه * شير:4 ليوان * خامه هم زده شده: يک ليوان(در صورت تمايل)
پياز را در کره کمي سرخ کنيد تا طلايي رنگ شود.قارچ هاي خرد شده را به همراه ادويه به آن اضافه کنيد تا طلايي رنگ شود، سپس آب مرغ را به همراه آرد به مواد اضافه کنيد وهم بزنيد.آرد را کم کم اضافه کنيد و هم بزنيد تا گلوله نشود.شير را به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد، سپس بگذاريد مواد روي حرارت ملايم بماند تا زماني که کمي غليظ شود.در آخر خامه هم زده شده را به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد.مي توانيد به دلخواه از هويج و جعفري براي تزئين استفاده کنيد.